moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hatta pc için rpg öğeleri barındıran sinematik shooter. ama senaryosu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 doktor bu ne http://img190.imageshack.us/img190/7673/1263651030594.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Oyunun iyi olacağına şüphem yok benim. Fakat oyunun iyi olacak olması, herkes oynayabilsin diye basitleştirilmesine tepki göstermemi engellemiyor haliyle. edit: yıl kaç olmuş hala askılı be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kaede terazine abandım Viktor said: yannzi cok dalga geciyoruzda harbi dragon age e donmesin cikana kadar gittikce dalga gectik super oyun cikardi adamlar, gene benzer birsey olursa ben bir daha bioware oyunlarini cikmadan trollemiycem :p dönsün yahu niye dönmesin ama malesef arcane doğru diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 O resimden sonra benim de iyi olacağına şüphem yok :P Yalnız neden sarışın değil? NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Revangelis said: ama malesef arcane doğru diyor arcane said: Yalnız neden sarışın değil? NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi kızın animasyonu çok kötü yanlız ya, hiç mimik falan yok samanyolu tv oyuncusu gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 şirketimiz şöyle bir alternatif de sunuyor http://img98.imageshack.us/img98/1015/1263651727635.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nesi var gayet diri bir icot bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 arcane said: Yalnız neden sarışın değil? NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 alsam mı almasam mı die düşünüyordum. Yvonne u öle görünce koydum direk pre-order ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Viktor said: yannzi cok dalga geciyoruzda harbi dragon age e donmesin DAO'da trailer'a Engin Ardic tepkisi verilmesinden ibaretti ama olay :P onun disinda ME'i male karakter ile oynamanin cekilebilmesi icin Yvonne'un gerceginin gelmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 lez olsun gene bioware i rep manyagi yapiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Viktor said: yannzi cok dalga geciyoruzda harbi dragon age e donmesin cikana kadar gittikce dalga gectik super oyun cikardi adamlar, gene benzer birsey olursa ben bir daha bioware oyunlarini cikmadan trollemiycem :p hakkaten ha, the new shit felan, ama zevkli oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yok confirmed male only iki tarafa gelen bi şu 500 küsür yaşındaki asari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Samara confirmed degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 o bioware hq'yu yıkarlar. yıkarlar demiyorum, yıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 /v/ de sanki confirmed denmişti asari için bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DH9x0KnHioQ ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Şepırd kahveden adam toplarsa böyle olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 adam tam benim tarzımmış, sevdim. "ama önce güvenimi kazanması lazım" felan diye trip atan kadından daha işe yarar duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 o da ayrı bomba ben insanlığın temsilcisiyim. yok efendim ilk human spectre şanım şöhretim tavan ÖNCE GÜVENİMİ KAZANMAN LAZIM la de get kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 onu öldürme dialog seçeneği vardır umarım. sırf trailerda nefret kaptım. "önce güvenimi kazanman lazım" dediğinde "yalann söylüyorsun!" diyip tokat atma seçeneği de yeter aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yanılmıyorsam ME 3'de ME 1'deki grubumuzla oynayacağız bu demektir ki ME 2'deki çoğu elemanı öldürebileceğiz (öyle umuyorum). Şahsen hiç beklemeden kel karıyı öldüreceğim evet. Hatta yapabilirsem bir tek delikanlı turian Garrus'u öldürmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 tali ye uzanan elleri kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar