Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Galatasaray - Bordeaux ~26.02.2009 20:30~

Khelben

Öne çıkan mesajlar

AĞIZLARINA AĞIZLARINA

ŞAMPİYONSUN GALATASARAY LAY LAR LAYARASJRHA SALLAY AYL ALAY LAY LAY ALAAAAAA ŞAMPİYOPSUN GALATASARAAAAY CADDEDEYIM BEN GELEN GELSIN ARASIN BENI 0535 375 84 84 GELİP ARAYIN EĞLENELIM COŞALIM LAY LAY LAAAAY GATASALRAY LAY ALLARLAL LALY ALY ALAR
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kanser eder bu maç, kalpten götürür o derece gördüğüm kadarıyla. Ripini indirim izliyicem gerçekten. Fanatik gs li arkadaşlarım muhtemelen öldüler heyecandan. Yuh yani, 6. saniyede gol ye, sonra maçı çevir, 3 1 den 3 3 olsun, son dakika golüyle tur atla.

Kardiyolog akrabaları falan mı var bu heriflerin onlar para kazansın diye mi yapıolar anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız biraz düzgün teknik bir takım gelse bu defansa tecavüz eder. Bu saatten sonra defans takviyesi de yapamıyoruz, artık Servet'in (ki o bile çok ileri çıkıp açık veriyo) bir an önce dönmesi lazım. Emre Güngör iyileşse zaten Bülent onu özel eğitecek belli.

Sadece defansla da kurtaramayız. İyi bir ön libero şart GS'ye Ayhan kaldırmıyo artık orayı, Linderoth'ta iş kalmış mıdır ki dönse
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar nasi olsa gecti diye 3. golden sonra biseyler yemeye gittim. geldigim anda sabrinin golunu gordum. ne oluyo lan bunlar neden bukadar seviniyo nasilsa gecti salaklar derken bi baktim megersem 4-3 olmus O_o
nasi becerdiler anlayamadim 3-1 den sonra 2 gol yemisler 2 dakkada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...