fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 i love you sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hamburg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 OHHHHHHHHHHH BEEEEEEEEEEEEEEE çek cumh. ve hırvatistan maçından beri ilkkez böyle gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hamburgu eleriz.alman takımları bizi yenemio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 AĞIZLARINA AĞIZLARINA ŞAMPİYONSUN GALATASARAY LAY LAR LAYARASJRHA SALLAY AYL ALAY LAY LAY ALAAAAAA ŞAMPİYOPSUN GALATASARAAAAY CADDEDEYIM BEN GELEN GELSIN ARASIN BENI 0535 375 84 84 GELİP ARAYIN EĞLENELIM COŞALIM LAY LAY LAAAAY GATASALRAY LAY ALLARLAL LALY ALY ALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 cado said: OHHHHHHHHHHH BEEEEEEEEEEEEEEE çek cumh. ve hırvatistan maçından beri ilkkez böyle gerildim sorma ya mideme kıramplar girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 o değilde herkesin nefret ettiği sabri, yönetimi de takımı da ipten aldı. ne gaza gelmiştir şimdi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Abi kanser eder bu maç, kalpten götürür o derece gördüğüm kadarıyla. Ripini indirim izliyicem gerçekten. Fanatik gs li arkadaşlarım muhtemelen öldüler heyecandan. Yuh yani, 6. saniyede gol ye, sonra maçı çevir, 3 1 den 3 3 olsun, son dakika golüyle tur atla. Kardiyolog akrabaları falan mı var bu heriflerin onlar para kazansın diye mi yapıolar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sıra hamburg da hadi bakalım gs,avrupa da tek takımımız olarak basarılar,gslilere tebrikz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 off kalbim sıkışıyordu hahaha adalet varmış =))) biterken de bir hakemi çiğnedik hahaha süper süper =)) sıradaki gelsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yanlız biraz düzgün teknik bir takım gelse bu defansa tecavüz eder. Bu saatten sonra defans takviyesi de yapamıyoruz, artık Servet'in (ki o bile çok ileri çıkıp açık veriyo) bir an önce dönmesi lazım. Emre Güngör iyileşse zaten Bülent onu özel eğitecek belli. Sadece defansla da kurtaramayız. İyi bir ön libero şart GS'ye Ayhan kaldırmıyo artık orayı, Linderoth'ta iş kalmış mıdır ki dönse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 HOOOOOOOOYKUUUURMEEEEEK IIIIISSSSTIIIIIIIYOOOOOORRRRUUUUUUUMMMMMn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bu arada maçı hotbirddeki bir fransız kanalından izledim asdsafsa dsmart hala decoder kassın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 habertürkte bir spiker maçı anlatıyor arkada da maçın görüntüleri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sabri 140 şutun 138ini taca 1ini auta birini de kaleye isabet ettirir. bu akşam şanslıydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 CANIMIZ HAMBURGER ÇEKTİ sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hamburg maçı ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sıradaki edit: ya o değil de çok eğlendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Emre Aşık'a ve sançise rağmen kazandık.Bunu söylemezsem içimde kalır.Allah belanı versin Emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 [large]ANANIZI BORDOYA BOYADIK[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sançiz sabriyi yaladı zaten, abi götümü kurtadın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bunlar nasi olsa gecti diye 3. golden sonra biseyler yemeye gittim. geldigim anda sabrinin golunu gordum. ne oluyo lan bunlar neden bukadar seviniyo nasilsa gecti salaklar derken bi baktim megersem 4-3 olmus O_o nasi becerdiler anlayamadim 3-1 den sonra 2 gol yemisler 2 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben çok düşündüm fanatik başlığı bordoyla bişey bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 maç boyunca adama küfür ettim ama adam gitti son dakkada attı golünü ahahahhaha yürü be sabri bu gaz bize 4-5 hafta yeter.baros fena yoruldu ama topa vurcak hali kalmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar