Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Emre Ilgaz geçen hafta ilginç bir sürpriz ile karşılaştı.Ankara'nın Bahçelievler semtinde atıştırmak için oturduğu bir hamburgercide, tek taş pırlantalı hamburgerin şanslı sahibi oldu. Geçtiğimiz hafta Ankara'da ilginç bir olay meydana geldi.Çalıştığı yerin yakınında bulunan bir hamburgerciye iş arkadaşlarıyla beraber giden Emre Ilgaz isimli vatandaş yemeğini yerken hamburgerinin içerisinde ilginç bir cisim olduğunu fark etti ve inceledikten sonra şaşkınlık içerisinde bunun bir tek taş pırlanta olduğunu fark etti.Daha sonra pırlanta yı oturduğu restoranın müdürlüğüne iade eden Ilgaz 'Şans ne zaman,nerede geleceği belli olmuyor benimki ufak bir hamburgerin içindeydi ama yanlış zamandaydı, keşke iş yerine sipariş etseydim' diyerek duygularını ifade etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ne yani işyerine gelseydi geri vermiycekmiydi sahtekar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sahtekar? adamın yemeğinden çıkmış abi, avladığın her şey senin hakkındır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 adamın dişini kırar o be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 satıp güzel bi diş yaptırırsın kendine, dükkana dava açıp taş çıktı fiziksel zarar gördüm diyip üstüne bide tazminat alırsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 aynısı geçti aklımdan kasten ısırcaksın dişini kırcaksın sonra açacaksın maddi manevi tazminat davası gelsin paralar burger kingden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 salakmış adam ya niye geri veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 salak adam mis gibi pırlanta geri verilir mi, yesene lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ooo tektaşı bulması neysede , bu kadar sağlıksız ortamda üretim yapan restoran hangisi ise gitmemek lazım oraya bi daha. o köfteleri üreten zat burnunuda karıştırıp, direk hamburger etine karıştırıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Böyle durumlarda; 1- Değerli eşya çaktırmadan yutulur. 2- En yakın nayloncudan lazımlık ve 1 kutu eldiven alınır. 3- Evin en güzel yerine lazımlık konur, olayı görmemesi için arkadaşlar 1 hafta eve davet edilmez. 4- Dışarda tuvalet ihtiyacı giderilmez 5- 1 hafta sonunda, bingo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 yo pırlanta direk cebe atılır. yutmana sonra zıçıp çıkarmana gerek yok abi. FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 haberi okuyalım.. Soru-Cevap halinde cevab-ül kitana kimlerle gitmiş eleman o hamburgerciye? iş arkadaşlarıyla.. peki ya durumu kötü olan bi arkadaşın senin avantadan pırlanta buluduğunu görürse ne olur? Borç ister.. durduk yere zarar etmemek lazım. Sabır bazen herşeydir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 dişimin arasına sıkıştırır peçeteyle ağzımı silerken kaydırırım veya bilerek ketçap falan bulaştırırım yüzüme tuvalete giderim yağlı yağlı şey peçeteyle çıkmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kanlı Elmas geldi aklıma. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 tek taşını kendi almış tek başına kendi takmış pişmesinler boşuna(hamburgerlere hitaben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 300 milyonada tektaş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 adamın yemeğinden şu kadarcık bişey çıkmış o da haber olmuş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 adamınbiri said: tek taşını kendi almış tek başına kendi takmış pişmesinler boşuna(hamburgerlere hitaben) Bu iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Cons said: 300 milyonada tektaş var. hamburger yiyip 300 lira kâr etmek süper olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Cons said: 300 milyonada tektaş var. onun adı tekmineral olur //hatta teklif ederken mikroskop da hediye etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Theridone said: Böyle durumlarda; 1- Değerli eşya çaktırmadan yutulur. 2- En yakın nayloncudan lazımlık ve 1 kutu eldiven alınır. 3- Evin en güzel yerine lazımlık konur, olayı görmemesi için arkadaşlar 1 hafta eve davet edilmez. 4- Dışarda tuvalet ihtiyacı giderilmez 5- 1 hafta sonunda, bingo! işte elmas çıkarken!? artık kanlı elmas diye adı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Theridone said: Böyle durumlarda; 1- Değerli eşya çaktırmadan yutulur. 2- En yakın nayloncudan lazımlık ve 1 kutu eldiven alınır. 3- Evin en güzel yerine lazımlık konur, olayı görmemesi için arkadaşlar 1 hafta eve davet edilmez. 4- Dışarda tuvalet ihtiyacı giderilmez 5- 1 hafta sonunda, bingo! abi hayatını bu yolla kazanıyomuşşun gibi geldi bana, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 arkadaş çok dexter izlemiş galiba. nayloncu nedir öyle birşey mi var? varsa yakını uzağımı var? eldiveni taktıntan sonra bok kendi bokun. çıkarırsında tuvaletten zaten. bok içinde pırlantayı ha lazımlıkta aramışın ha klozetin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dexter' i hiç izlemedim. hayatımda böyle bişey başıma gelmedi henüz. Ama kafamda öyle kurdum.. Evet, nayloncu diye bişey vardır. En yakın nayloncu da size en yakın olan nayloncudur. ;) Ayrıca; klozete el sokulurmu yahu?! bide eldiveni koku olayı için söyledim ben ;) + iğrendim kendimden ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 o değilde bende ankara bahçelievler de oturuyorum ve bu hamburgeci ya mc donalds ya da burger king olabilir, bu durumda ben hergün mc donalds'a gittiğim halde neden bana da çıkmıo ühühü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar