sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 http://haber.kanald.com.tr/haberdetay.aspx?haberId=33170&catId=34 Sincan’da aday tanıtım toplantısına götürülen onlarca çocuk "size müzik çalar vereceğiz" vaadiyle seçim propagandasına alet edildi. Sonra o çocuklara bir rüşvet daha verildi. Gece yarısı yüzme havuzu açıldı. Ama cankurtaran olmadığı için 17 yaşındaki Tolga o havuzda boğuldu. Bu haberden sonra Doğan Medya'nın nedense bugünlerde farkedilen 2003-2006 yılları arası vergi borcunun biraz daha artması bekleniyor. gelişmeleri an be an takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bir çocuğun ölümünden siyasi rant çabanı kalpten tebrik ediyorum sg-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Kabahatli benim yani, bu çocukları kendi siyasi rantlarına alet edenler değil, e peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kabahat interneti bulanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 nerden belediye başkan adayısın sg 1 itiraf et çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 cocukları seçim propagandasına alet etmek değilde sg1 suçlu.adalet ve kalkınma bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 birilerinin siyasi propagandalarına alet ettiği bir çocuk, ki kendisini rahmetle anıyorum, mekanı cennettir onun, gecenin bi vakti kendilerine sözde kıyak olsun diye açılmış havuzda boğuluyor,ama ağlamaktan bitap düşmüş annesinin anlattığına göre ambulans değil, başkan adayı aranıyor ve ne yapacağız diye soruluyor. ve böyle bir durumda sg-1 bu başlığı açıp bu kalleşliği sizlerle paylaşınca bazı gözü dönmüşler tarafından siyasi rant peşinde koşmakla suçlanıyor (evet, sincandan bağımsız adayım) ve hatta internette bu haberin yayılıyor olması birilerini rahatsız ediyor ki, kabahat sg-1'le beraber internette de bulunuyor. Yazıklar olsun diyorum, hem bu çocuğun ölümüne sebep olanlara, hem de kafasını kuma gömenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 diyorum ben partilerin seçim reklamı yapması tamamen yasaklansın ve herhangi bir ihmalde çok ağır cezalar verilsin. para sevicilerden daha beter bu oy seviciler Buyse said: bir çocuğun ölümünden siyasi rant çabanı kalpten tebrik ediyorum sg-1 siyasi rant çabası değil herkesin bunu duyması lazım oydan gözü dönmüş oy sevicilerin neler yaptığını görsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 şöyle bişi var yandaş medya dediğin kanal d haberin bulunduğu adreste kanal d yani bi çekişki var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ihmal felaket, bu sorumsuz herifler umarım en ağır şekilde cezalandırılırlar. ama doğan medyasının ve patideki yayın koordinatörü sg-1'in sunuş biçimi de ayrı felaket, resmen bi taşla bikaç kuş vuralım diye yola çıkılmış. bir ihmal haberi böylesi saldırgan bi üslupla verildiğinde insanlar "bi durun bakalım" der haliyle. hele bi de olayı "vergi borcu, yandaş medya" eksenine çekmek yaşanan trajediyi adeta önemsizleştirme çabasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 konunun başlığında bir sakatlık görmüyorsanız zaten ne diyeyim ki ben size. yandaş medya, diğer tarafa yandaş medya, öğrenememe, ve bir de çocuğun ölümü aynı cümleye sığdırılmış. bu çocuğun ölümünden kim sorumluysa allah belasını versin, kanunlar önünde de yargılansın cezasını alsın, ama doğan medyasını şu çocuğun ölümüne sokmak bayağılığını da alkışlayamam kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Resmen kusur bulmak için bakıyorsunuz olaya... Yandaş medya tabii vermez şu olay 100 yılın rezaletleri sıralamasına girer insanlık ayıbıdır. "Yandaş medya" tabii vermeyecek, böyle haber verilir mi?Kendi rezilliklerini göstermezler heralde.veya artık bilindiği için köşeden 8cmx4cm bir sütuna verirler belki. Başlıkta hata yok.Olay bildiğin şerefsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 abi başlığı şerefsiz akp diye açsa eyvallah, doğan medyasını savunmanın bununla ne alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ak elçiler demiş haberde. geçen gün atatürk stadında toplantımız vardı, salon da bizden önce bunlara kiralanmış herhalde.. sürelerini aştı gerzekler bi de çok heyecanlılar, arkadaşlar başbakkgan ilk kez bağlanacak izmire kusra bakmayın falan diolar, bi yandan içerde projektörle tayyibin konuşmalarını veriolar millet alkışlıyo falan böle. kahvede maç izlerken tezahürat yapmaktan daha salakça bir şeyler aradım yıllarca, o gün orada buldum işte, adamın geçmiş konuşmalarına tezahüratlar yapıyordu 150-200 adam aralarında. artık ne verdilerse adamlar geyiğine gelmiş şakşakçılar gibi güle eğlene çıktılar salondan, yarısı bile akpye oy vermeyecek muhtemelen, yazık bu harcanan paralara falan bi de üstü kapalı yapılıyor kimse bilmiyor bu tip hareketleri ya, geçen sefer de ülkü ocakları toplanmıştı aynı yerde, stadın merdivenlerinde falan onlarca polat alemdar gördük o gün, tesbihler kelebekler ellerde, takım elbise kazaklar falan of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 akp'yi apo eleştirse imralı'dan salacaklar var bu forumda kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 oha sam, iyice gözün döndü abi. ben konu dışı dramalardan uzak bi insanım ama bi çüş demek istedim sori. üslubumu bağışla. gençliğime toyluğuma ver. habere gelince, allah rahmet eylesin tabii de, ne zaman aydın doğanla hükümet kavga etse hiç öğrenemeyeceğimiz şeyler öğreniyoruz. yani gönül istiyor ki bunlar hep kavgalı olsun, kimde ne pislik varsa öğrenelim. akpsi chpsi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kimin gözü dönmüş acaba, akp gitsin diye askeri darbe isteyenlerin, medya kartelinin üçkağıtlarına göz yumanların mı, yoksa bunlara hayret edenin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Hakkaten yahu, alt tarafı çocuk ölmüş, yüzme bilmiyorsa girmesin kardeşim o da. Apo AKP'ye karşı olsa kaçırırsınız siz hakkaten, Sam çok haklı ve olgun her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben de ilk kim timsah gözyaşı dökmedim diye atlayacak diye bekliyordum, beklediğimden uzun sürdü. çocuğun ölümü, sorumlu kimse cezalandırılması gerektiği bunlar aklı başında herkesin söyleyeceği şeyler. ha belki o kadar dingil addeden insanlar vardır beni, "vah vah ne yazık" diyeyim. :( ne var ki haberin sunuluşu haberin kendinin önüne geçmiş şu durumda, gazeteyi zaten geçiyorum başlığın açılışında maksat ortada. bunu göremeyen varsa da timsah gözyaşlarını silip tekrar baksın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sam said: akp'yi apo eleştirse imralı'dan salacaklar var bu forumda kesin. akp'yi apo eleştirse onu bile ergenekon'dan suçluyacaklar da var :) Baggio said: Hakkaten yahu, alt tarafı çocuk ölmüş, yüzme bilmiyorsa girmesin kardeşim o da. Apo AKP'ye karşı olsa kaçırırsınız siz hakkaten, Sam çok haklı ve olgun her zamanki gibi. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Hayvan oğlu hayvanlar suçlarını reddetsin, örtbas etsin, 10 gazetenin 8'i yayınlamasın, yayınlayanlar da küçücük normal bir haber gibi yayınlayıp geçsin mi, ne bekliyorsun yani? Onların da örtbas etmesinden ne farkı var? Salak salak savunmalar yapmayın Allahaşkına ya, haberin sunuluşuymuş. Önemli bir haberi örtbas ediyorlarsa sen daha çok duyurmak için daha etkili yazarsın, şu mantığı bile kuramayıp çok kültürlü insanlar gibi "timsah gözyaşı" falan demeyin bir zahmet. Doğan bunu bayıldığından mı yayınlıyor, hayır. Peki gerçek mi? Evet. Tepki gerekli mi? Evet. Örtbas edenlere kızın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Anlaşırlar 2 tarafında daha önce olduğu gibi kazandığı bir arayol bulurlar merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ne tepki verilmesilan eceliyle olmus iste bide gastedemi yayinlancakti ??? sizi dinibelirsizler sizi:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 haberin sunuluşu elbette ki? neyini örtbas edecekler lol, ölen bir insan var ortada. ne sanki polisin araştırma yapması mı engellenmiş, olay nedir? saçmasapan konuşmayın cidden, "kıçımız tutuştu akp'ye şantaj yapalım diye haber bulduk" desturuyla yazılan bir haberi elbette ki eleştiririm, içeriği ne olursa olsun. kültürle de pek alakası yok, enayi olmamak yetiyor. doğan evet bayıldığından yazıyor. gerçek mi? evet. tepki gerekli mi? evet. tepki kime olmalı? suçu işleyenlere. onlara kızmam tetikçi medyayı adamdan saymamama mani mi? hayır. ha kaldı ki "seni ihbar edeyim de assınlar darbe yapınca" diyebilen, oksijen tüketen çok hücreli organizmaların bulunduğu bir forumdayız. nedense hassasiyetimiz hep işimize gelince çalışmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 arkadaşlar birde iyi tarafından bakın. potansiyel akp seçmeni sonuçta ölen çocuk. yaşasın hümanizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar