kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 deplasmanda 0-0 ın avantajı nedir ben onu anlamadım galatasaray çok kötüydü abi bu nedir yani 1-1 olsa anlarım avantajdır yada 1-0 yen yada yenil 1-0 ama deplasmanda 0-0 ın hiç bi avantajı yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Skor olarak bakınca iki tarafa da avantaj değil ama işte ev sahibi tarafın seyirci vs desteği oldugunda deplasmanda beraberlik her türlü avantaj olarak gösterilebilir. ASY'de 0-0 bitseydi şu maç, "OHO ELENDİK. BORDOYU BORDODA MI YENECEZ?" diye gezinmiyecek miydi bilimum medya mensubu ve taraftar? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kermit said: deplasmanda 0-0 ın avantajı nedir ben onu anlamadım galatasaray çok kötüydü abi bu nedir yani 1-1 olsa anlarım avantajdır yada 1-0 yen yada yenil 1-0 ama deplasmanda 0-0 ın hiç bi avantajı yo Yenilince nasıl avantaj oluyo onu anlamadım orda:P Sotto said: Tek maç üzerinden oynansa kura çekilse Sami Yen çıksa vay be avantajlıyız demez miyiz? Aynı şey işte...Bence gayet iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yenilmedik diye üzülmüşünüz lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bazı arkadaşlar çevir kazı yanmasın yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 cevap atamadın galiba ? üzüldün mü :) konuyu mu değiştiriyosun yoksa Masquerade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 0-0 ucu açık bi score maalesef gsnin işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 catlikethiief said: cevap atamadın galiba ? üzüldün mü :) konuyu mu değiştiriyosun yoksa Masquerade olm neyin cevabını atamadım. şaka mısınız lan :D deplasmanda gollü/golsüz berabere kalmışsın, sen buna avantaj değil diyorsun. ben de diyorum ki; eğer şu maç Alisamiyen'de 0-0 bitseydi "zuhuaha istanbulda yenemediniz fransada mı gol atacanız?" demeyecek miydi senin gibi düşünce fakiri insanlar? xD Bize "fransız" diyorsunuz ama sizi daha "fransız" gördüm ben bu akşam. her konuda. no ofens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Sotto said: Yenilince nasıl avantaj oluyo onu anlamadım orda:P anlamadın 0-0 dan farkı yok yenilmenin ya bence ya deplasmandasın yaw sonuçta bence bordo gelicek türkiyeye 1-1 biticek maç bordo çıkıcak üst tura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 e 0-1 yenilip gelirsen 2 atman lazım, 0-0 gelirsen 1 lol ya ağır saçmalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Kermit yani diyorsun ki evinde bordo'nun bizi yenme olasılığı,ya da tur için daha avantajlı skor elde etmesi,Sami Yen'de 1-1 berabere kalmasından daha zor,yoksa ben mi böyle anladım... Yani bize evinde yapamadığını Sami Yende daha kolay yapar diyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Masquerade said: catlikethiief said: cevap atamadın galiba ? üzüldün mü :) konuyu mu değiştiriyosun yoksa Masquerade olm neyin cevabını atamadım. şaka mısınız lan :D deplasmanda gollü/golsüz berabere kalmışsın, sen buna avantaj değil diyorsun. ben de diyorum ki; eğer şu maç Alisamiyen'de 0-0 bitseydi "zuhuaha istanbulda yenemediniz fransada mı gol atacanız?" demeyecek miydi senin gibi düşünce fakiri insanlar? xD Bize "fransız" diyorsunuz ama sizi daha "fransız" gördüm ben bu akşam. her konuda. no ofens. abi siz dediğin nedir ya. bişi demedm ki. keşke okusaydın bi hala laf sokmaya çalışıon . peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Okumasına gerek yok, atılabilecek lafları önceden kafasında düşünüp peşin peşin cevap ve bahaneler üretiyor bazı arkadaşlar, onun için sen birşey demesen de ağızlarından kaçabiliyor bazen. Kuyruk acısı falan galiba. Keşke avantaj olmadığını ilk ortaya atanın aquila olduğunu görebilecek kadar keyfi yerinde olsaydı, buraya sahte :D'lar atana kadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 O değil de bizim yedek klübesinde bi adam yarım ekmek götürüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Neyin kuyruk acısı roberto. ^^ sizde olmayana senelerdir sahibiz. sizin acınızın trolle vurması olmasın bunca sayfa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 belki dino ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 öf kötüydü black -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 catlikethiief said: Dennis said: aquila said: 0-0 biten mac nasil avantaj oluyo hala anlamis degilim. deplasman maçı oldugu icin ve ikinci macı sahamızda oynıcagımız icin oluyor :) 0-0 kötü ya avantaj sayılmaz . ama hiç yoktan iyidir. 1-1 bitse onlar geçicek :/ hrşey olabilir ama hadi bakalım cevap. Khelben said: catlikethiief said: berabere bitti be abi. çok mu sevindin :) dezavantajlı bir skor aldığımızı düşündüğün için çok sevindin? yoksa yenilmedik diye çok mu üzüldün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Masq, farketmemişsin heralde ama ben bu topiclere mesaj atmam, maçlarınızı izlemem, yenilirseniz hoşuma gider ama diğer sonuçlar beni üzmez. Öyle kavrulup gidiyorum, pek umrumda değil onun için yani. Sadece olayın ADAMIN DİYOR boyutunu tamamen gözardı edip bu lafı biz atmışız gibi abuk subuk laflar etmen gerçeğini tekrar ortaya sunasım geldi. Rahatsız ettiyse kusura bakma artık. Bana laf ederken benden betersin aslında, sırf bu değil her konu için geçerli bu. "Birileri gelse laf etse de ben de karşı laf soksam sdf" havasında gezmekten artık hayalinde canlandırdığın laflara karşılık verir oldun, hayra alamet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Skibbe 0-0 ları sever hem, Galatasaray 0-0 Leverkusen Leverkusen 5-1 Galatasaray ^^ hadi nn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 evet bariz bi kompleks oluşmuş adamlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kermit said: deplasmanda 0-0 ın avantajı nedir ben onu anlamadım galatasaray çok kötüydü abi bu nedir yani 1-1 olsa anlarım avantajdır yada 1-0 yen yada yenil 1-0 ama deplasmanda 0-0 ın hiç bi avantajı yo Masquerade said: Skor olarak bakınca iki tarafa da avantaj değil ama işte ev sahibi tarafın seyirci vs desteği oldugunda deplasmanda beraberlik her türlü avantaj olarak gösterilebilir. ASY'de 0-0 bitseydi şu maç, "OHO ELENDİK. BORDOYU BORDODA MI YENECEZ?" diye gezinmiyecek miydi bilimum medya mensubu ve taraftar? :P anlayana Baggio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 catlikethiief said: evet bariz bi kompleks oluşmuş adamlarda :D kompleks? biz? avrupanın kralı? prens? yükselen güneş? kısa metraj? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 iddada yattım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar