Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Bordeaux - Galatasaray ~18.02.2009~

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

kermit said:
deplasmanda 0-0 ın avantajı nedir ben onu anlamadım
galatasaray çok kötüydü abi bu nedir yani
1-1 olsa anlarım avantajdır
yada 1-0 yen
yada yenil 1-0 ama
deplasmanda 0-0 ın hiç bi avantajı yo

Yenilince nasıl avantaj oluyo onu anlamadım orda:P

Sotto said:
Tek maç üzerinden oynansa kura çekilse Sami Yen çıksa vay be avantajlıyız demez miyiz?
Aynı şey işte...Bence gayet iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
cevap atamadın galiba ? üzüldün mü :) konuyu mu değiştiriyosun yoksa Masquerade

olm neyin cevabını atamadım. şaka mısınız lan :D

deplasmanda gollü/golsüz berabere kalmışsın, sen buna avantaj değil diyorsun.

ben de diyorum ki;

eğer şu maç Alisamiyen'de 0-0 bitseydi "zuhuaha istanbulda yenemediniz fransada mı gol atacanız?" demeyecek miydi senin gibi düşünce fakiri insanlar? xD

Bize "fransız" diyorsunuz ama sizi daha "fransız" gördüm ben bu akşam. her konuda. no ofens.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
catlikethiief said:
cevap atamadın galiba ? üzüldün mü :) konuyu mu değiştiriyosun yoksa Masquerade

olm neyin cevabını atamadım. şaka mısınız lan :D

deplasmanda gollü/golsüz berabere kalmışsın, sen buna avantaj değil diyorsun.

ben de diyorum ki;

eğer şu maç Alisamiyen'de 0-0 bitseydi "zuhuaha istanbulda yenemediniz fransada mı gol atacanız?" demeyecek miydi senin gibi düşünce fakiri insanlar? xD

Bize "fransız" diyorsunuz ama sizi daha "fransız" gördüm ben bu akşam. her konuda. no ofens.

abi siz dediğin nedir ya. bişi demedm ki. keşke okusaydın bi hala laf sokmaya çalışıon . peh
Sosyal ağlarda paylaş

Okumasına gerek yok, atılabilecek lafları önceden kafasında düşünüp peşin peşin cevap ve bahaneler üretiyor bazı arkadaşlar, onun için sen birşey demesen de ağızlarından kaçabiliyor bazen. Kuyruk acısı falan galiba.

Keşke avantaj olmadığını ilk ortaya atanın aquila olduğunu görebilecek kadar keyfi yerinde olsaydı, buraya sahte :D'lar atana kadar. :)
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
Dennis said:
aquila said:
0-0 biten mac nasil avantaj oluyo hala anlamis degilim.

deplasman maçı oldugu icin ve ikinci macı sahamızda oynıcagımız icin oluyor :)

0-0 kötü ya avantaj sayılmaz . ama hiç yoktan iyidir. 1-1 bitse onlar geçicek :/ hrşey olabilir ama hadi bakalım

cevap.

Khelben said:
catlikethiief said:
berabere bitti be abi. çok mu sevindin :)

dezavantajlı bir skor aldığımızı düşündüğün için çok sevindin? yoksa yenilmedik diye çok mu üzüldün?
Sosyal ağlarda paylaş

Masq, farketmemişsin heralde ama ben bu topiclere mesaj atmam, maçlarınızı izlemem, yenilirseniz hoşuma gider ama diğer sonuçlar beni üzmez. Öyle kavrulup gidiyorum, pek umrumda değil onun için yani. Sadece olayın ADAMIN DİYOR boyutunu tamamen gözardı edip bu lafı biz atmışız gibi abuk subuk laflar etmen gerçeğini tekrar ortaya sunasım geldi. Rahatsız ettiyse kusura bakma artık.

Bana laf ederken benden betersin aslında, sırf bu değil her konu için geçerli bu. "Birileri gelse laf etse de ben de karşı laf soksam sdf" havasında gezmekten artık hayalinde canlandırdığın laflara karşılık verir oldun, hayra alamet değil.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
deplasmanda 0-0 ın avantajı nedir ben onu anlamadım
galatasaray çok kötüydü abi bu nedir yani
1-1 olsa anlarım avantajdır
yada 1-0 yen
yada yenil 1-0 ama
deplasmanda 0-0 ın hiç bi avantajı yo

Masquerade said:
Skor olarak bakınca iki tarafa da avantaj değil ama işte ev sahibi tarafın seyirci vs desteği oldugunda deplasmanda beraberlik her türlü avantaj olarak gösterilebilir.

ASY'de 0-0 bitseydi şu maç, "OHO ELENDİK. BORDOYU BORDODA MI YENECEZ?" diye gezinmiyecek miydi bilimum medya mensubu ve taraftar? :P

anlayana Baggio.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...