LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Evet adam orda show yapmadan "butun masraflari karsilicam" dedi ama millet anlamadi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 var mısın yok musun'u ilk defa baştan sona seyrettim ve ilk defa programın bi anlamı vardı. hakikaten cem yılmaz 2009 stand-up gösterisi gibi birşey oldu başından sonuna kadar bitirdi adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ilk defa dün akşam izledim. geberdik gülmekten. cem yılmaz show oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tekrarını nerden indiririm... biri bana anırsın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 youtube'dan izledik biz yarila yarila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hekimle olan diyalogları yardı ya ahahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kac kazandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Batuhan_BJK said: nasrettin hoca fıkrasını kaçıranlar için geliyor sürpriz fln var video'da ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 100.000 tl aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 LathspeLL said: Evet adam orda show yapmadan "butun masraflari karsilicam" dedi ama millet anlamadi gibi. çok şık bi davranıştı hakkaten, takdir ettim adamı. öyle diğer ünlüler gibi "YÜZ BİN LİRA, VERİYORUM, VERDİİM, VERDİM GİTTİ. HADİ HAYIRLI OLSUN. KURDELEYİ KES NECMİ" tarzı bi atraksiyonu yok adamın, artistlik olsun prim yapsın diye yapmadığını hissettirdi o bağışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 var mısın yok musun da da birader ne kadar taş hatunlar var. Özlemiydi tuğbasıydı hazalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 LathspeLL said: Evet adam orda show yapmadan "butun masraflari karsilicam" dedi ama millet anlamadi gibi. reklama ihtiyac duymadı kesinlikle helal olsun bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Videoda 2.39da seyircilerden bi kızı gösteriyo evet kızın bütün iç organlarını görsem de taş gibi geldi bana ve onu istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Red said: ali abinin kızı gerçekten çok güzeldi.aşık oldum kermit said: karısıda iyiymiş ha off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 youtubedan izliyorum suan harbı cok iyiymis huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Llama said: LathspeLL said: Evet adam orda show yapmadan "butun masraflari karsilicam" dedi ama millet anlamadi gibi. reklama ihtiyac duymadı kesinlikle helal olsun bu adama zaten cem yilmaz bu tarz kralliklari gizliden gizliden cok yapan bir adammis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Stüdyo konuklarının kot pantalon esprisini anlamaları için adamın şarkıyı söylemek zorunda kalması /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 O Tugba'nin var ya hastasiyim. Notebook'taki hatuna benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oradaki gizem'de bayağı tatlı,tatlı ama sadece asfsd iki mod'dan abazanlıklar serisi vol1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çatır çatır diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bu tuğba dediğiniz şu sürekli ingilizce konuşan gurbet ellerde uzun yıllar kalmış kız mı? O iyi hakkaten ya, çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 her varmısın yokmusun konusu konuklar hazmedildikten sonra yarışmacı kızlara kayıyorsa, ben o acun'un ellerinden öperim, adam yapıyor abi sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kızları özellikle güzel seçtiklerini daha önceden tartışmıştık :) Adam kasten yapıyor yani, belli. 500 bin çıkınca gözüne zoomlayacak ağlayan renkli gözlü güzel kız lazım yarışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bu arada yeni ünlü beckham diyorlar nette,anlaşılmış vs. ntvspor'da hatta spor camiasını ilgilendiren çok ünlü birini getireceğim demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bi tanesi var o güzel değil ama salak hatta biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar