roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 fractal dimension diye bi grup çıktı mı bu gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 evet az önce bi eleman çıktı, sinema okuyormuş 4. sınıfmış, grubumuz fractal dimensions dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kablo tv faturam 184 olmuş kestiler, izleyemiyorum. ben o faturanın 14 olduğunu bilirim hey gidi.. gerçi açık olsa da izlemem, ölesine yazasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hayır daha çıkmadı. birazdan çalacaklar. bateristi iyi arkadaşlarımdan biridir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kablo tv nin ne özelliği var yahu o kadar para verionuz? 184 ne kadarlık ücreti bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya 2 ayda bi 14 geliyor. ben kısa bir süreden beri ödemiyomuşum demek ki :) edit: tekrar düşündüm de ben hiç ödemedim lan daha sdasf. hatta öle alışmışım ki kesildiğinde arayıp atar yaptım neden çalışmıyor laaaa die ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 iyi ucuzmuş o zaman sen hakkaten baya yakın bi tarihte ödemişsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ohyeah said: hayır daha çıkmadı. birazdan çalacaklar. bateristi iyi arkadaşlarımdan biridir =) abi ben de bateristi için izliyorum zaten, sınıf arkadaşım, çok kral adamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 roket adam said: ohyeah said: hayır daha çıkmadı. birazdan çalacaklar. bateristi iyi arkadaşlarımdan biridir =) abi ben de bateristi için izliyorum zaten, sınıf arkadaşım, çok kral adamdır :) bnm sevgilim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Farinal said: roket adam said: ohyeah said: hayır daha çıkmadı. birazdan çalacaklar. bateristi iyi arkadaşlarımdan biridir =) abi ben de bateristi için izliyorum zaten, sınıf arkadaşım, çok kral adamdır :) bnm sevgilim o aa bende tanıyorm bizim mahallenin muhtar adayı o.. çok kral çocuk walla bu ne lan herkes tanıyo elemanı ben daha grubun adını bile duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 dmek ki adam kralmış. çevresi de geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 razzRaziel said: kablo tv faturam 184 olmuş kestiler, izleyemiyorum. ben o faturanın 14 olduğunu bilirim hey gidi.. gerçi açık olsa da izlemem, ölesine yazasım geldi sen ödememişsin gerçi ama o kesme genel olarak bi sıkkoluktan kaynaklandı.Bizim otomatik ödemeydi işte 2 hafta önce biri geldi kesecez dedi işte 250 milyon mu ne borcumuz varmış.Otomatik ödeme diyince hmm o zaman kesmiyoruz kime gittiysek aynısını söylediler dedi.Adamın elinde böyle 3000 tane kesme emri varmış not alıp gitti. İnternetten kontrol ettik işbankası otomatik ödemeyi bir seneden fazladır yapmıyormuş... otomatik ödemelerinizi arada kontrol edin,böyle durumlara düşmeyin ayrıca; caner bu dağhanlarla çalan adam mı çok iyi diyordunuz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Hatırlamıyorum hacı, galiba onlarla hiç çalmadı bu adam. Bu baterist o gruba birkaç beden büyükmüş öyle diolar sdfsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 abi baterist eleman tam kırık zaten. dışarda bile ellerinde bagetlerle takılırdı, artisliğine deil hakikaten kırıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 3 fakülte yanımda abi o adam,istersen indirelim adfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 benim sınıf arkadaşım adam. derste bazen kendinden geçiyo, arkadan takakaktkatatakt diye sesler geliyor birden, parmaklarıyla bir şeyler çalıyor falan dsf. bi de önünde beyaz bi kağıt buldu mu direkt kocaman bir sürü değişik parça olan bi bateri çizer sdf. ama kral adamdır. ohyeah sen nerden tanıyorsun yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aynı dersanedeydik elemanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aynı şehirdeyiz sağlam bi dostumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Saat farkıyla kaçırdım ben arkadaşlığı. İkinci öğretim zor abi ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bölüm neydi desq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 roket adam said: bölüm neydi desq Gazetecilik evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hay allah belasını saat 4 olmuş lan barış manço programı iyi gidiodu ama çok sıkıldım kanka da kusura bakmasın sdfdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çalıyorlar şimdi bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben de tanıyorum bizim sınıfın başkanıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aynı dünyanın insanlarıyız severim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar