BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bu arada aydın saç baş yoldurdu bana "yapma aydın etme yadın" diyorkene "ayağınıskem aydın" demeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oo süper oldu bu antalyama tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ohyeah said: BabacumMostors said: o değil de şimdi antalyada olmnak vardı, hava güzel, gündüz maçı eğlence vatan yapar tavan? ahahah harbi ya vatan ne tavan olacak o tavan ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 BabacumMostors said: bu arada aydın saç baş yoldurdu bana "yapma aydın etme yadın" diyorkene "ayağınıskem aydın" demeye başladım Skibbe sagolun. Barışa nasıl tahammul ediyor anlamadım bu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 futbolcular aksama sevgililer gününü kutlasın diye mi ki acaba sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 4Ever said: anlamadıgım başka bir olayda. tamam sivas soguk oluyor bilmem ne antalyadaki macı neden gunduze veriyorlar kac dereceki antalya? yani gunduz maci olunca noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o ndeğilde.. ulan aylar sonra bir maç işzleyeyim dedim.. keyfimle saati de güzel.. her gündüz maçı gibi bunu da piç ettiler.. bu takımmnedne gündüz maçı yapamıyor? biyolojik saatlerine mi ters gleiyor? vanpir mi bunlar debuff mı alıyıorlar gündüz vakti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 selcuk dereli lincolü oyundan attı diye oguz sarvan ve fenerbahçe işbirliğinde trabzonsporun antalyadaki güçlerini kullanarak yenebildik galatasarayıııı privacy hede hüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Artık tek gole gg oluyoruz..Eskiden 2 yerdik 3 atardık... Aydın rezalet,Nonda kötü,Barış kötü,Ümitin ne yaptığı belli değil hadi sonradan girdi,klasik Sabri vs... O gündüz maçı sendromu yıllardır var bizde,istatistiğini bilmiyorum ama gündüz yapılan maçların çoğunda puan kaybetmişizdir(Gerçi depslasman olması da etken tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Zegna said: 4Ever said: anlamadıgım başka bir olayda. tamam sivas soguk oluyor bilmem ne antalyadaki macı neden gunduze veriyorlar kac dereceki antalya? yani gunduz maci olunca noluyo İzliyemiyorum. O kadar para veriyorum maç izlemek için sadece bugun izliyebildim hasta oldugum icin izinliydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 şimdi gördüm 1-0 yenilmişiz, yazık günah :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Baros yaktın lan bizi, kaç gol kaçırdı bugün ya, hoş o oyundan çıktıktan sonra pozisyon bile bulamadık ama... Bir de neden inatla savunmadan uzun topla çıkmaya çalışıyorla anlamıyorum bir türlü, bir tane bile hava topu alamadık, veya atılan yerde bizim oyuncular bile yoktu. Özellikle Sabri'nin bizim savunmadan kullandığı serbest vuruşlar öldürdü beni, güzelce hazırlanıyor bir de pozisyon falan alıyor, yoksa kullanamıyor Sabri Bey. Pes'te bunun da özel frikiğini yapsınlar istiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Salatasarayyy oooo =p Fener/bjk de yenilsin işte mis, bu sene ya sivas ya trabzon olsun, lige renk gelsin fenamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ligde kötü gittiğimiz haftalardan sonra UEFA'da hep galip geldik. Umarım yine aynısı olur Çarşamba gecesi. Kewell da oynayabilecekmiş galiba. /pollyanna mode: on @Zegna akşam olsa daha fazla trollenebilirdi başlık mesela. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 eufa için umutlanmayın bence leverkusen faciası gibi bişe olucak hafta içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Aiko said: eufa için umutlanmayın bence leverkusen faciası gibi bişe olucak hafta içinde eufa ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kewell ve lincoln'e cok ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 eeh bee. 2. bi lincoln falan lazım bu takıma. bi de sabri sağ tarafı bomboş bırakıyor yeter artık. ulan puana değil iddaada giden parama acıdım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 4Ever said: anlamadıgım başka bir olayda. tamam sivas soguk oluyor bilmem ne antalyadaki macı neden gunduze veriyorlar stadın ışıklandırması yetersiz diye biliyorum ben. Skibbe fena failsın, barışa 80 dakka tahammül etmek, her duran topu sabriye kullandırmak (ulan madem kötüsün arda kullansın) sabrinin kullanabileceği tek duran topu (ki bu ceza sahası içindeki çift vuruştu ve bana göre penaltıydı) nonda ya kullandırıyorsun BUNLAR DA YETMİYOR ligin gol kralı baros u 73 te çıkarıp, benden kötü oynayan ümit karan ı alıyorsun oyuna. ama herşeye rağmen kötü oynadık, arda ruhsuzdu, sabri sabriydi. ayhan lanet olası ayhandı. kötü bi maçtı. skibbe nin tek şansı bordoeux. Masquerade said: Aiko said: eufa için umutlanmayın bence leverkusen faciası gibi bişe olucak hafta içinde eufa ne? arkadaşlar pek bilmez avrupai terimleri zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bu nonda ne iş yapar ya cidden çözemedim maç boyunca. baros evet çok gol kaçırdı ama o pozisyonlara girmek içinde deli dana gibi çırpındı adam. GS de maçın en çok koşan mücaele eden adamıydı baros ama nondanın ne yaptığı hakkında hala bir fikir geliştiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bu ii oldu ya, karışın karışın iicene hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 DoruK said: eeh bee. 2. bi lincoln falan lazım bu takıma. bi de sabri sağ tarafı bomboş bırakıyor yeter artık. x100 skibbe gitmedikçe şu 10 numara hastalığından kurtulamıcaz anlaşılan. bari en kötü tabata'yı falan yedek olsun diye alaydık=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kötü top oynamadık.hemen yenilgide skibbeyi falan suçlamaktan vazgeçelim.sağ bek te oynayacak adam yok.hasan şaş olsa o oynar.uğur olsa oynar.şuan en tecrübeli sağ bek sabri. ama duran top konusunda skibbe nin mudahale etmesi lzm.sabri hariç herkes kullanabilir çok gol kaçırdık.yani şöyle diyim hakkaten 3lük 4lük maçı bu hale getirdik.şanssızlık diyelim.çift vuruş penaltıydı.ama sora ağladı diyolar.baroş a yine haksız sarı kart verildi.tamam belki pozisyonu penaltı değildi ama sarı kart niye veriosun çift vuruşta ise servete tekme atıo.çift vuruş rakip oyuncuya mudahele etmeden yapılan tehlikeli hareketlere verilir. hakeme rağmen yenmeliydik.kısmet değilmiş ayrıca antalya nın golu verilmedi.o pozisyon ofsayt değildi.keşke o gol sayılsaydı.maçı kazanmak için daha çok vaktimiz olurdu.ki ilk goller erken gelirse galatasrayı her zaman kendine getirir çevirir maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bu maçta skibbeyi gayet suçlarım. sebebi de bu kadar lincoln tabanlı futbol oynatması. yedek 10 numaran yok. ne akla hizmet 10 numara odaklı futbol oynatırsın bu takıma ya? takım bağırıyor 10 numaraya ihtiyacım var diye. ortasaha ileri top çıkaramıyor. e haliyle skibbe de gönderilmeyecekse yedek olacak bir 10 numara şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bu maclar neden aksam degil ya, izlemeyince yeniliyoruz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar