Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Antalyaspor - Galatasaray 14.02.2009 @ 15.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Artık tek gole gg oluyoruz..Eskiden 2 yerdik 3 atardık...
Aydın rezalet,Nonda kötü,Barış kötü,Ümitin ne yaptığı belli değil hadi sonradan girdi,klasik Sabri vs...

O gündüz maçı sendromu yıllardır var bizde,istatistiğini bilmiyorum ama gündüz yapılan maçların çoğunda puan kaybetmişizdir(Gerçi depslasman olması da etken tabii)
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
4Ever said:
anlamadıgım başka bir olayda. tamam sivas soguk oluyor bilmem ne antalyadaki macı neden gunduze veriyorlar

kac dereceki antalya? yani gunduz maci olunca noluyo

İzliyemiyorum. O kadar para veriyorum maç izlemek için sadece bugun izliyebildim hasta oldugum icin izinliydim
Sosyal ağlarda paylaş

Baros yaktın lan bizi, kaç gol kaçırdı bugün ya, hoş o oyundan çıktıktan sonra pozisyon bile bulamadık ama... Bir de neden inatla savunmadan uzun topla çıkmaya çalışıyorla anlamıyorum bir türlü, bir tane bile hava topu alamadık, veya atılan yerde bizim oyuncular bile yoktu. Özellikle Sabri'nin bizim savunmadan kullandığı serbest vuruşlar öldürdü beni, güzelce hazırlanıyor bir de pozisyon falan alıyor, yoksa kullanamıyor Sabri Bey. Pes'te bunun da özel frikiğini yapsınlar istiyor galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:
anlamadıgım başka bir olayda. tamam sivas soguk oluyor bilmem ne antalyadaki macı neden gunduze veriyorlar

stadın ışıklandırması yetersiz diye biliyorum ben.

Skibbe fena failsın, barışa 80 dakka tahammül etmek, her duran topu sabriye kullandırmak (ulan madem kötüsün arda kullansın) sabrinin kullanabileceği tek duran topu (ki bu ceza sahası içindeki çift vuruştu ve bana göre penaltıydı) nonda ya kullandırıyorsun BUNLAR DA YETMİYOR ligin gol kralı baros u 73 te çıkarıp, benden kötü oynayan ümit karan ı alıyorsun oyuna.

ama herşeye rağmen kötü oynadık, arda ruhsuzdu, sabri sabriydi. ayhan lanet olası ayhandı. kötü bi maçtı. skibbe nin tek şansı bordoeux.

Masquerade said:
Aiko said:
eufa için umutlanmayın bence leverkusen faciası gibi bişe olucak hafta içinde

eufa ne?

arkadaşlar pek bilmez avrupai terimleri zorlama.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü top oynamadık.hemen yenilgide skibbeyi falan suçlamaktan vazgeçelim.sağ bek te oynayacak adam yok.hasan şaş olsa o oynar.uğur olsa oynar.şuan en tecrübeli sağ bek sabri.

ama duran top konusunda skibbe nin mudahale etmesi lzm.sabri hariç herkes kullanabilir

çok gol kaçırdık.yani şöyle diyim hakkaten 3lük 4lük maçı bu hale getirdik.şanssızlık diyelim.çift vuruş penaltıydı.ama sora ağladı diyolar.baroş a yine haksız sarı kart verildi.tamam belki pozisyonu penaltı değildi ama sarı kart niye veriosun

çift vuruşta ise servete tekme atıo.çift vuruş rakip oyuncuya mudahele etmeden yapılan tehlikeli hareketlere verilir.

hakeme rağmen yenmeliydik.kısmet değilmiş

ayrıca antalya nın golu verilmedi.o pozisyon ofsayt değildi.keşke o gol sayılsaydı.maçı kazanmak için daha çok vaktimiz olurdu.ki ilk goller erken gelirse galatasrayı her zaman kendine getirir çevirir maçı
Sosyal ağlarda paylaş

bu maçta skibbeyi gayet suçlarım.

sebebi de bu kadar lincoln tabanlı futbol oynatması. yedek 10 numaran yok. ne akla hizmet 10 numara odaklı futbol oynatırsın bu takıma ya? takım bağırıyor 10 numaraya ihtiyacım var diye. ortasaha ileri top çıkaramıyor.

e haliyle skibbe de gönderilmeyecekse yedek olacak bir 10 numara şart.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...