LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Haberin sonunda yazana gel: ADAY SAYISI 8'E ÇIKTI News of the World gazetesi, konuyla ilgili haberinde genç anne adayı Chantalle Steadman'ın hamile kalmadan önce 8 kişiyle birlikte olduğunu iddia ederek, yakında diğer baba adaylarının da ortaya çıkabileceğini yazdı.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kız ağır kaşar çıktı ahahah said: Hamile olmadan önce küçük anneyle üç ay beraber olduğunu belirten Richard "Chantelle'la evlerinde üç kez beraber oldum. Gerçek babanın ben olduğumu biliyorum. Herkes benimle aynı kanıda. Arkadaşlarım bebeğin gözlerinin bana benzediğini söylüyor. Annem bile aynı düşüncede
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hmm ben demiştim demeyi sevmem ama, ben demiştim>:D< kız tüm okulla yatmış yaw, orgyden orgye koşmuş çılgınlar gibi sevişerekten. yakında bangbrostan falan teklif bile alabilir bu hızla:D bu 1.20lik veletin bu dişiyi ii edemeyeceği zaten gün gibi aşikardı. doğuma 1-2 ay kala orasını burasını hafif elletip, sonrada zavallı velete aha beni bozdun hemide hamile bıraktın demiştir kesin muahhaha
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hayır benim! demiş elemanın tekide aha 13lük baba temize çıkar işalah yazık ya sdfds
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kızın babası neler hissediyodur acaba
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kız bildiğin tüm mahalle trencilik oynamış.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Aynı anda kaç kişi çocuğun babası olduğunu iddia etmiş. Yazık günah ailesine diyeceğim ama zaten haberleri vardır kızın durumundan.
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 OogahBoogah said: kızın babası neler hissediyodur acaba ben de böyle bi kızın babasını merak ediyorum :D kızın kaşarlığı gazetelerle falan belgelendi olaya bak.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Satsınlar çocuğu bence, kriz durumunda talep yükselmiş durumda.
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 eheh çocuğun geleceği için en iyisi bence o. Çocuğa yazık dünyaya gelişinde rezillik çıktı :D
funq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oha ya, bence en kolay yol çocuğu bi sıvazzzz yapsınlar da musluk akıyo mu kesinleşsin!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oooof of kız fena kaşarmış :S o harry potter kılıklı kafasını duvarlara vuruyodur şimdi, gitsin bebeğin üzerine abandığı melankolik pozlarına yansın edit: şu okuyucu yorumuda nedense pek bi ilginç olmuş :D said: bu ne reziLLiq yha Şahzen qenDi adıma uTandım :P
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o değilde bununla ilgili çok güzel bi film var juno diye =) şiddetle tavsiye ederim
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Xaenin said: Satsınlar çocuğu bence, kriz durumunda talep yükselmiş durumda. çocuğu 10 yaşına kadar büyütüğ, organlarını parçaparça satarlarsa daha çok kar elde ederler.
camel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Asteroth said: ahaha bunu koycaktım dfs
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 kıza bak yolgeçen hanı gibi , gören içeri girmiş.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bugün channel 4'da röportajı vardı oğlanın babasının. babası oğluna sormuş bakabilir misin yapabilir misin diye ve çocukta evet demiş. anne için devlet para yardımı yapacak standart olarak ve baba, anne 16 yaşına gelesiye kadar yine kraliçenin kendi servetinden her pazar 15 pound yatacak. anne baba 18 yaşına gelesiye kadar anne ve babanın ailesi ve devlet kontrolünde ilgi ve annelik yapılacak anne ergenliğini tamamlama sürecine geldiğinde eğer ki anne baba durumu halen iyi bir şekilde gidiyorsa anne babaya verilecekmiş. ayrıca eğer ki eski toprağımıza bakarsak mesela benim babannemin annesi 14 yaşındayken evlenmiş ne bilim 6 tanede çocuğu var öyleyse olabilir. ya birde yaşadığım şehire bakarsam(brighton ingiltere). burada 15 yaşında bir çok kız var 1-2 çocukla gezen ki bu kızların bir çoğu bu şehire başka şehirlerden kalkıp geliyorlar çocuk yapmak için ben haberin aslını bilmiyorum ama burada devletten aylık para yardımı almak için bebek doğurduklarını söyleyebilirim. bebeğe bakılması için devlet para yardımı yapıyor ve bebek 16 yaşına gelesiye kadar haftada bir ya da ayda bir 15 pound yatıyor hangisi hatırlamıyorum. bu haberin devamı brighton'da. :)
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 iyide nasıl ki yani, ingilterede 15 pound dediğin şey nedir tam olarak? günlük bakkal alişverişi yaparsın en fazla, ekmek süt falan. haftalık 15 pound verdikleri için bebek yapmak nedir, bebeğin hiç mi masrafı yok? benim mantığım durumu kavrayamadı bariz.
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Cons said: http://img231.imageshack.us/img231/2049/1234730010673hw1.jpg ahaha bunu yapmak için girmiştim bide kız çok leş bu çocuktan başka şansı olmayacağını düşünmüştür belki
Greeny Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ekşide gördümde, DNA testi yapmışlar 13 yaşındaki velet babası değilmiş. Kızla aynı zamanda 6 kişi daha cinsel ilişkiye girmiş, bunun üzeirne annesi DNA testi yaptırmış eleman babası değilmiş fçöamsdaöd Belliydi zaten, kız motor bebek elemana kalmıştı.
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 El kadar cocugu gunah kecisi yapmislar lan, yuh.
Öne çıkan mesajlar