Horizon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Gayet güzel yapılmış tavsiye ederim. Oyun videosu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 çok başarılı olmuş takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Çok güzel =) Özellikle oyun grafikleri ile gerçek çekimler arasındaki birleştirmeler ve geçişlerle, kostümler bir harika. Devamını takip edeceğim mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Oha demek istiyorum. Inanilmaz super basarili ya. Su gune kadar gordugum en iyi kisa filmlerden biri. Efektler, cekimler acaip otesi basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 gayet başarılı +rep verdim ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çok iyi! harika uğraşmışlar üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 2 bölüm için $500 bütçe ile başarmışlar bu işi mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 500$'mı ohaa, millet sırf pilot bölüme 10m$ harcıyo lol edik: Vizyon'a taşınabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oha işin içinde sağlam bir özel efektçi var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 O kostümler 500 den pahalıya mal olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Cidden helal olsun yapan amcalara, teyzelere. Ağzım açık izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oha süper olmuş::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Cok basarili yapmislar hakkaten. Amator bir calisma icin fazla kusursuz. Bu arkadaslar sunu da yapmislar - ki bence bu da cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 MrLevie said: oha işin içinde sağlam bir özel efektçi var kesin. kesinlikle gönüllü çalışan HL fanı bi visual fx tasarımcısı var, evet sadece 500$sa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Yok iste bu kardeslerden biri grafik tasarimdan anliyordur, boyle ondan bundan anlayan hevesli ekip bir araya gelirse boyle isler cikiyor. Ben Turkiye'de o ekibi bir araya getiremedim, ama var sagda solda isi bilen adam. Bir araya gelirse dehset isler cikacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sharky said: Cok basarili yapmislar hakkaten. Amator bir calisma icin fazla kusursuz. Bu arkadaslar sunu da yapmislar - ki bence bu da cok guzel. bütün videolarını verelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Muhteşem yapmışlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çok çok iyi ya gidip ellerini öpmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 devamı gelmeli ya adamlar resmen filmini yapmışlar oyunun ki filmi yapılcak oyunlar listesinin başındadır half life. umarım kriz onlarada teget gecmez devamı gelir :) mükemmel calışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 LathspeLL said: Yok iste bu kardeslerden biri grafik tasarimdan anliyordur, boyle ondan bundan anlayan hevesli ekip bir araya gelirse boyle isler cikiyor. Ben Turkiye'de o ekibi bir araya getiremedim, ama var sagda solda isi bilen adam. Bir araya gelirse dehset isler cikacaktir. daha önceki konulardan da takip ediyorum, hep böyle süper çok klas işlerin adamıyım ama beni engelliyor dış mihraklar havası sezinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Dis mihraklar degil. Engelleyende yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Heroes'dan Ando ve Lost'tan Charlie takım kurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar