Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallen Earth (Sci-Fi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lakajor said:

saatte bir lvl atlatabilirim bana ulaşan arkadaşları

Bence okadar da acele etmeyin. Sonuçta oyunun en keyifli yanlarından biri o levelleri geçerken yapılan questler. Yoksa bir günde en üst levele çıkınca eğlencesi kalmaz.
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
trialda 4.gün hoş oyun, crafting gayet iyi, karakter customization iyi, skiller hoş, combat orta ayar, pvp daha yapma fırsatım olmadı. Diğer mmolardan ayrıldığı kesin, animasyonlar kötü ama düzeltilcekmiş. Ne yapsak alsakmı acep?

bu arada yırtık t-shirtümle,beginner horseumla ve paintball silahına benzeyen dandik rifleımla gezerken mavi spor arabalı küpeli artizz bi player moralimi çok bozdu
Mesaj tarihi:
Oyunun Atmosferi hakkında daha çok bilgi verirmisiniz.

Canlı yaşayan şehirlermi var,

Etkileşim takım oyunu imkanları varmı,

PvP kısmı player killer tarzımı imkanları ne başka oyunlardan örnek gösterebilirsiniz.

Siteyi inceleyince Atların diğer binekler gibi yakıt kullanmadığını ama yoruldugunda dinlendirilmesi gerektiğini veterinerlik gibi imkanlar ve kitlerlin olduğunu okudum bunlar cok guzel gercekcı seyler kımse bahsetmemiş.

bunların dısında oyuncu sayısı ne durumda ve
oyunda öle craft yapıp takılıcakmıyız bir başımıza.

oynayanlar güzel bir genel rehber yapsa ? ki daha cogumuz katılabilse

Ultima ile kıyaslandıgını gordum ultima son derece acımasız hard core ve eglenceli pvp ye sahıpti o basıt grafıklerı ve ımkanlarına rağmen.

Kestiğin(ko tarzı oyunların argosu değil kelimenin tam karşılığı) can düşmanının parçalarını hemen yandaki ağaçtan budadığın dallarla yaktığın ateşte pişirip bineğine yedirdiğin onunda bunu hayalet modda OoooO diye diye (ne dio acaba :P ) izlediği başka oyun gelmedi gelemedi.
Mesaj tarihi:
denlair said:

animasyonlar kötü ama düzeltilcekmiş. Ne yapsak alsakmı acep?

Ben bildim bileli düzeltiyorlar hala..

Betadan sonra 1 ay daha oynadım. Oyun diğer MMO lara göre değişik ama bi yerden sonra monotona bağlıyorsunuz. Gerçi daha sonra bi ton expansion/yenilik geldi. Şu an için bilemiyorum ama PVM severler için eğlenceli oyun.
Mesaj tarihi:
Evet bende ilk gördüğümde baya gülmüştüm. :)

Oyun kötü değil, gayet Post-Apo ortamı çok iyi şekilde yansıtmış. Gerek grafikler ( çok daha iyi olabilirdi ) olsun gerek atmosfer gayet başarılı. Yolda bulduğun levye yi silah olarak kullanabiliyorsun yada paintball silahları, kırık bıçakları vs.

Oyunda PVP var ama ben hiç PVP ye giremedim bir türlü. Aslında bi dönüp baksam mı ki tekrar. En son ATV'i yapıyordum bitirememiştim.
Mesaj tarihi:
Sağdan soldan topladıklarımızı ortak kullanıp birşeyler de yapabiliyorsak süper ozaman.

Bir şey daha aklıma takıldı.

Çok katlı binalar varmı ve bunların içinde gezinebiliyormuyuz.

Camping olayı tam olarak nedir swg oynamayanlar için açabilirmisiniz bu konuyu.
Mesaj tarihi:
Bina yok, yıkıntı var :)

Evet kat kat binalar var bunlara girip çıkabiliyorsun, ayrıca yerin bi kaç altına giden madenler, depolar felanda var. Genelde BOSS öldürmeye gönderiyor questlere oralara.

Oyunda işe yaramayan çok nadir item var. Sağdan soldan topladığınız her item illa bir crafting malzemesi olarak kullanılıyor. Hata çoğu zaman bir silah vs. yapmak isterseniz onun için malzeme arayarak geçirdiğiniz oluyor. En güzel yanıda o.

SWG de bi ton junk item vardı atsan atılmaz satsan satılmaz.Bazılarını dekor için kullanırdık :)

Trial'ini indirip bir bak derim. Zaten 400-500Mb bişey idi.
Mesaj tarihi:
yok indiriyorum ztn ama hiçte 400 500 değil ztn öle olsa indirmezdim direk burda verılmıs olan 4.5 gb clienti indiriyorum herhalde oynarım eger asırı bır lag ve yanlızlık olmaz ise halen oynayan türk vardır inş.

Artık eve den sonra sarıcak bir oyun olsun be.
Mesaj tarihi:
önceki sayfalarda bir arkadaşın verdiği torrent linkinden indiriyorum 120 kb/sn bi oranda indirio ki benim netim ztn okadar indirir.

4.68 GB dosya inşallah kötü bir süpriz olmaz.
Mesaj tarihi:
Yoo pek bırakan olmadı ki, regionlar arası mesafe çok uzun ( motorunuzda olsa ) leveliniz arttıkça daha ileri regionlara gidiyor oralarda takılıyorsunuz. En son regiondaki birinin ilk region a dönmesi gerçek anlamda saatler sürebiliyor o yüzden yüksek level oyuncuları yeni başlayanlar pek göremez.

İlerisi kalabalıktır. Zaten başlangıç regionunda grup isteyen görevler nadirdi.
Mesaj tarihi:
Eve den gelme olduğumuz için orda bazen ufak bi nakliye op u 2 kişi tum gecemizi alabiliyordu(00 deep space den empire pazarına ulaşmak tarzı birşey) yinede cok zevk alırdık.
Aynı sekıl bu aksam yolculuga cıkıcam diye oyunu acmak da cok zevksiz olmaz :)
Mesaj tarihi:
abi anlamadığım şu; oyunu oynuyoruz falan en yüksek level oluyoruz... ee sonra ? yani oyunda ne yapıyoruz onu anlayamadım. herkes görevlerden falan bahsetmiş, ben belki mercenary olmak istiyorum, milleti kıl eden birini para karşılığında vurmak istiyorum falan ne biliyim, o tarz şeyler yani.
Mesaj tarihi:
indiriyorum bakalım triali , merak ettim düzelmiş oyun nasıl olucak bakalım.

ufak bi soru ; craft sisteminde "ürün kalitesi" var mı SWG gibi , yoksa bütün üretimler aynı kalitede mi ?
  • Yeni Oluştur...