Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 walla ben ekşi sözlükten ders çalıştığımı bilirim. hiç anlayamadığım kavramları yazıyorum biri çıkmış güzelcene açıklamış oluyor.o yüzden seviyorum.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 valla abuk subuk bişi arıyosam, önce ekşi ye bakıyorum. genel bi bilgi oluyo çoğunlukla. küfür olayı da beni çok rahatsız etmiyo. ha bazı mallar var dünyaya zerre kadar objektif bakamayan, hatta sözlüğü tümden ego tatmin aracı olarak kullanan, gülüp geçiyorm onlara da.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 sözlüüğün bana hayatta yararlı olduğu tek yer atilla ilhan üstüne yaptığın sunumdu, güzel standart sunum şeylerini yaptık şiir örnekleri filan kaapnışta arkadaşla oturup sozluk entylerinden seçmeler okuduk. sınıfta tek 100 alan sunum bizimkiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ekşi den azmı dönem ödevi baktım be :=) çok şey öğrenmişliğim vardır ordan... Ama abuk subuk şeyler daha çok...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ek$i Sozluk eğlenceli bir yerdir, paticikle kıyaslanamaz bile. Çünkü Paticik ile Ek$i Sozluk'un alanlarının birbiriyle alakası yok. Sozluk'u gülmek için kullanıyorum şahsen, güldürüyorda.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 "İçtim Cappucinoyu Öptüm Al pacinoyu" gibi bir başlığın bulunduğu hiç bir ortam bana göre kötü olamaz.[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 O efsanevi bir entry zaten.[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Valla ekşi sözlüğü severim sayarım :-) Ekşinin yeri ayrı burası apayrı. Yeni üyelik olmadığı için orayı sadece arada girip okuyup eğleniyoruz katılamıyoruz ama olsun, böyle de güzel.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ahaha hakkaten burası noktadır :-) said: Trojanmistress, 13 Mayıs 2004 10:10 tarihinde demiş ki: ....sen kalkıp "sikiş" başlııyla arama yaparsan tabii ki nobel ödülüyle ilgili entryleri göstermez alet... [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hele bir Liseli serap ve Şahin K entryleri varki sormayın gitsin... Ayrıca sözlükçe bir yazı... Ekşi sözlük: İlk defa webcam ile cybersex yaptıklarına şahit olduğun bir topluluğun takıldığı ortam...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Silthanas, 13 Mayıs 2004 09:47 tarihinde demiş ki: diyalektik materyalizmle kiz tavlama modasi gecti, haberleri yok =) abi ne diyosun? tuuuuuuuuuuuuuuuuu hemen varolusculuga el atiorum =P[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Brain Control Where Available ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: BonePART, 13 Mayıs 2004 15:13 tarihinde demiş ki: eksi bi ise yarıyo inanılmaz fazla nerd ve geek war o nedenle tekonolojik ni zimbirtida bilgi lazımsa bakıyosun mesea vestel divx player nasıl firmwarelernir felan gerisinde ben sasal kaynak sunyunu tercih ediyorum kaynak oalrak Yeni Avatar yakıyo bonecan :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 13 Mayıs 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Silthanas, 13 Mayıs 2004 09:47 tarihinde demiş ki: diyalektik materyalizmle kiz tavlama modasi gecti, haberleri yok =) *! aklına lise 3 felsefe dersleri gelir..*[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Trojanmistress, 13 Mayıs 2004 10:10 tarihinde demiş ki: ....sen kalkıp "sikiş" başlııyla arama yaparsan tabii ki nobel ödülüyle ilgili entryleri göstermez alet... normal başlıklarda da çok küfür var ama abla. pis kaka ayıp yani.. çok terbiyesizler, ağızlarına biber sürmek gerekli :tebrikz:[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Mayıs 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya laf sokuşturmaca yeri ora, ön yargı meselesi bilmeme kaçmilyon yüzde[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Emaleth, 13 Mayıs 2004 10:40 tarihinde demiş ki: ....ekşi sözlük bence MUHTEŞEM bir şey, o kadar engin bir bilgi kaynağı ki .... bilgi kaynağı diyip duruyorsunuz da, ara sıra merak edip bakıyorum. açıyorsun bir şarkıcı üzerine birşeyler okuycaksınız, sadece laf dalaşına girmişler, şarkıcı hakkında laf edip duruyorlar. Sevdiğin bir şarkıcıyı/dergiyi/hedeyi gözlerini kapatıp laf etmeleri garibine gidiyor. Şarkıcı hakkında bilgi de vermiyorlar. Ya bilgi vermeleri şöyle oluyor: Benim işlemci 2000 hızıyla çalışıyor, benim işlemci de 2005 hızıyla çalışıyor. Kendi aralarında tartışmalara giriyor. bir ekşi sözlük macerasından sonra kafan allak bullak siteyi terketip gidiyorsun sonra da "kutsal bilgi kaynağı" mı yoksa "kutsal laf etme kaynağı" mı düşünüyorsun kendi kendine.. said: MrMedia, 13 Mayıs 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ya laf sokuşturmaca yeri ora, ön yargı meselesi bilmeme kaçmilyon yüzde said: Sam demişki: yeri geliyor ki bastırıyor o dediğin entryler öbürlerini ya da sinek küçük ama mide bulandırmaya yarıyor.. şimdi açtım t2 entry'sini okuyorum, (bir örnek bu, benzeri yaşanmamış entry bulmak güç) iyi hoş işte bişiler yazılmış, (ki bilgi olayını geçiyorum, kelime anlamıyla bilgi bulmak nadiren oluyor) sonra birisi gelip ..çmış resmen tek bir entry ile. said: Silthanas, 13 Mayıs 2004 10:17 tarihinde demiş ki: hayir cok takdir ettigim bir organizasyondur, bir ilktir. ama yine de kullanicilari sanildigi kadar kral, yuce varlik degillermi$ onu gordum.. said: Sam, 13 Mayıs 2004 04:22 tarihinde demiş ki: tamam ansiklopedik sözlük değil ama sözlük kelimesi pek manasız kalıyor. şimdi gitsem baksam bugün entry girilen başlıklar listesinde arka arkaya birbirinden türetilmiş zincirleme sıfat tamlamaları vardır kesin.. said: neterrorist, 13 Mayıs 2004 04:12 tarihinde demiş ki: ayrıca bütüüüüüün bu argo sözlüğü haline gelişe ses çıkarmayan yönetim, ismi lazım değil bir manken kardeşimize "televole şebeği" dedim diye entrymi bizzat kendisi sildi. neymiş kişilik hakları ... oha falan olmuştum :) demek istediğim bunlar benim. ekşi sözlük dediğimiz olgu nadiren güzel topicler çıkartabiliyor. ama genele bakarsak insanların biryerlere laf edip deşarj olmak için kullandığı bir forumdan öteye geçemiyor bana göre.. bunları 1. nesil olamadığım için yazmıyorum. ekşi sözlük açılmadan önce sourtimes.org'u takip ederdim çok severdim. ama sözlüğe hiç bir zaman kanım kaynayamadı, antipati oluşturdu.. [signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Mayıs 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Emaleth, 13 Mayıs 2004 10:40 tarihinde demiş ki: zed'in ilk sayfada söylediği her kelimeye katılıyorum ve ekliyorum: ekşi sözlük bence MUHTEŞEM bir şey. zed'in dediği gibi allahın unuttuğu bir grupla ilgili bir şeye bakacaksam önce allmusic'e sonra ekşi'ye bakarım. alakasız ortalama bir film için önce imdb'ye, sonra ekşi'ye bakarım. bir adamı merak ediyorsam ekşi'ye bakarım, bir durumu merak ediyorsam ekşi'de aratırım, bilgisayarımın bir dosyasının ne olduğunu bilemediysem ekşi'ye bakarım. gözümde tam manasıyla bir "kutsal bilgi kaynağı"dır. 4000 kişinin bilgisini konsantre ve limitsiz/sınırlamasız olarak bulabileceğiniz TEK kaynaktır. özetle, hastasıyım... bu düşünceler aynen benim için de geçerli. ben de bilemediğim bi terim weya öğrenmek istediğim herangi bi konuda herangi bişe olursa ilk önce ekşisözlüğe girerim. gülmek için deil hakkaten kutsal bilgi kaynağı olarak kullanırım sözlüğü ama şu sayfalardaki sağ üstteki bannerlar çıktığından beri reklam da alıolar baya sıkı. e altıncı nesil suser alımını tekrardan başlatsalar memnun oluruz tabi. said: Silthanas, 13 Mayıs 2004 09:47 tarihinde demiş ki: gecenlerde bunlarin bi zirvesi wardi, ''galatada bira icilir, bilmemne edilir'' =) yani insanlara teker teker bakiyosun , alayi loser..ama boyle ya$i gecmi$, bi baltaya sap olamami$, kendi varligini 'sozlukle' olu$turmu$ adamlar.. Bi de boyle entel tipler wardi, serpu$lu, $apkali, jön sakalli...kotu adamlar demiyorum ama, diyalektik materyalizmle kiz tavlama modasi gecti, haberleri yok =) bu dediklerini aynen tahmin ediodum. gerçekten de doruymuş sözlükte yaşı geçmiş we sanal ortam dışında sanal ortamda yaptığı yorumların/fikirlerin yarısını bile dile getiremeyen loser ların çok sayıda olduğu. ama tabi bu sdc sözlüğün bi bölümünü oluşturuo. mesela bostancı gösteri merkezindeki blind guardian konserine bi tanıdığım wasıtasıyla ekşisözlük tayfasıyla gitmiştim gayet snin benim gibi paticikteki kadro gibi insanlardan oluşuodu. ama silthanasın dediği gibi bi dolu ot da ekşisözlükte yaşamını sürdürmektedir dorudur[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 emalethe tamamen katılıyorum. yani öyle böyle diil. kompile. format subjektiflik orda. bu yüzden güzel. bu yüzden çirkin. fakat çok da sallamıyorum açıkçası zirzopça olanlarını. girmeyiveririm kardeşim. okur geçerim olmadı. keyif benim, tablet benim, hakeza klavye benim değil mi?[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ekşisözlüğü şahsen çok geç tanıdım ve hiç bilmediğim bi kelimeye bakmak için kullanmadım açıkçası. arasam bulurdum heralde:) aslında faydalı birşey bana göre. arada çıkan otsu varlıkları sallamamak lazım. küfür olayına gelince ben aslında oldukça küfürbaz bir adamımdır ama sadece kendi arkadaş çevremle beraberken veya yalnızken küfür ederim. Ancak forum gibi çoğunluğu tanımadığın ortamlarda sanki evde arkadaşlarınla maç seyrediyormuşun veya geyik ortamındaymışsın gibi rahatça küfür etmek yanlış bana göre. Edenleri de sallamamak en iyisi.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 peki sözlük'ü bu kadar seven var, paticiğin de usluplarını sözlük kıvamına getirsek? onlar gibi her gördüğümüzü foruma yazsak, küfür felan yasağı ortadan kalksa, bir kutsal "bilgi" kaynağı yapsak daha iyi olmaz mı?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: horacegoesskiing, 13 Mayıs 2004 19:55 tarihinde demiş ki: girmeyiveririm kardeşim. keyif benim, tablet benim, hakeza klavye benim değil mi? :tebrikz: ha bu arada, bu adam burada yörünge dışına filan mı uçmuş, nedir bu hırs anlamadım.. :) (görmüştüm de önceden konu açılmışkene..) "neden boyle cik li mik li bir isim sectiklerini iclerinde bastirilmis *beep*lik duygusuna verdigim bir site pembe taytlar gitip mesaj giren userler geliyor aklima her ismini duydugumda. paticik! mini ve miki gibi rezalet!" "area mazterz are teh suck!" ile bir ilişkisi olabilir mi acep.. ekleme: bone orayla burayı kıyaslamayı bırak yahu, aynı kulvarda değiliz ki. isteyen için orası var, isteyen için burası var. ayol olmak istemeyen oraya gitsin işte mahalle kabadayısı olsun.. :lol: (ciddi bir mukayese olarak almayınız) ekleme 2: "ancak eski bir mod, snn cali$anı, ya da en azından destekcisi veya fanıysanız, burada barınmanız pek mumkun degildir." saddam ve baas'çılar da bundan böyle ırak'ta barınamayacaktır muhtemelen, güzel tespit.. :) "ayrıca butun genellemeler yanli$tir, haklarını yemeyelim birkac saglam adam da bu sitede ve forumlarında takılmaktadır." whee! eyvallah d00d![signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. [Bu mesaj Sam tarafından 13 Mayıs 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bonecrusher ciddi olmadıını umuyorum. istersen herşey ekşi sözlük formatında olsun? iyidir abicim paticik böyle. aman aman.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 21:01 tarihinde demiş ki: peki sözlük'ü bu kadar seven var, paticiğin de usluplarını sözlük kıvamına getirsek? onlar gibi her gördüğümüzü foruma yazsak, küfür felan yasağı ortadan kalksa, bir kutsal "bilgi" kaynağı yapsak daha iyi olmaz mı? opeth te spice-girls çalsın?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 oınu bunu bilmem gülemk istediğim zaman beni güldüren gerçekten bilgiye ihtiyacım olduğunda evimdeki ansiklopedilerden daha faydalı oluyor ve silth in dediği gibi paticik farlı orası farklı burası online yardım merkeszi gibi işeler orası ise sadee iblgi kaynağı yanı zamanda yarıl yarıl yarılma kaynağı :) bakınız tık[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ohhh babacum öyle bir yardın ki bizi entry ile, 'işitme özürlüler için ana haber bülteni' seyretmek istedim.. süper örnek işte, iki kişi özgün bişi yazmış, geri kalanı gördükleri her entry'e attıkları tamlamaları sıralamış altına.. gerçek anlamda bilgi aranıyorsa wikipedia gibi yerler var, yarılma konusu görecelidir ama bilgi değildir..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar