Voys Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 herkes ahlak bekçisi kesilmiş lol. kurtlar vadisi kokuo topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 cevab veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 cevab veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 cevab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 biri cevab verdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 şutlamadım niyeyse yapamadım..bakalm nolcak ilerde saçma bi sebep bulup ayrılırım.. ps:aşık maşık diilim olmamda mümkün diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Tecavüz ve işkence sonrası ölüm.. Kafan rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 tecrübeli gibi konuştun tavşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Eski bir fotoğrafım Hı hı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 KIZLAR KIZLAR GELEMMİ YANAGIZDAN ÖPEMMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Voys said: herkes ahlak bekçisi kesilmiş lol. ahlak bekçiliği ile insanlığı karıştıran kişi örneği, kavram kargaşası konu uzadıkça daha fazla hikaye gibi gelmeye başladı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eisenheim said: ya kız çok güzel diil hatta pek belki hiç güzel diil.. yani benim standartlarımın baya altında.. her kızla olduğu gibi bununlada ihtiyaç için birlikte olucam fakat kız biraz problemli.. birlikte olup öylemi şutlasaam yoksa birlikte olmadan hiç ümit vermedenmi şutlasam. kızın cinsel konularda geçmişte yaşadığı bi olay yüzünden hassasiyeti varmış filan.. ps.kız beni beğeniyo thy le bi yere mi gittin olm sen? you feel like a star. bi de bu nası cümle: "ya kız çok güzel diil hatta pek belki hiç güzel diil.." ahauah vay lan neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ALem Aynıyken Biz FarkLıydık, Şimdi ALem Fark Peşinde Biz HaLa Aynıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ALem Aynıyken Biz FarkLıydık, Şimdi ALem Fak Peşinde Biz HaLa Aynıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 kıza ne yapacağını bu grafiğe göre seçebilirsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 kadınlar çiçektir, çiçekler gübre ister kardesShim. ayrıca azrailde bir melektir... (bunu söylerken hafif gözleri kısıp çeneyi yukarı kaldırdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 grafik güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 lan alihan standartlarını çok merak ettim doğrusu asdkfj standartlarının altındaysa bu kız ya insan değil ya da ölmüş biriyle falan çıkmaya çalışıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ulan normal zamanda birbirinizin ağzına sıçarsınız , şimdi mi humanistliğiniz tuttu (zorla küfür ettirdiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ginaly said: kıza ne yapacağını bu grafiğe göre seçebilirsin: olayın ilmi var, çözüm çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Evet grafik güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 lan sercan standardımı göstercem sana bigün..unutturma ayrıca tamamdır bi bahane buldum ve az önce çektiğm bi mesjla olayı bitirdim şimdi buraya ben standart dediğm kızın resmini koycamda.. burda adrianayı bile beğenmeyen daha bi çok nice mankene çirkin diyen ilginç arkadaşlar var.. o yüzden yapmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bakiim, vallahi gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar