Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ya arkadaşlar paralı parasız nasıl olursa olsun Sci-Fi mmorpg arıyorum..bıktım kılıçtan kalkandan fln :( Eve Online demeyin başka bişi arıyorum.. Neocron var boş server diyolar bişiler diyolar..bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim... Tabula rasa kapanıyo.. başka tavsiyesi olan varsa onlarıda alayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Anarchy Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Anarchy Online beesti sanirim SWG war tabe bide o beles eilama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 SWG var abi NGE var abi biliyosunuz yoksa swgde şehir jedi medi yatıyo öyle nge olmasına ragmen baya oynadım ama yok artık çekilicek gibi diil..swgemu beklemedeyiz..kotorda ayni şekilde.. Anarchy online'da vistada çalışmıyo..windows 7dede çalışmıyo onu çoktan denedim :( ..başka tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Saga of Ryzom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/show/all/sCol/genreUC/sOrder/asc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 gangren bare custom list yapıp sci-fi secip verseydin lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Netcafe said: Anarchy online'da vistada çalışmıyo..windows 7dede çalışmıyo onu çoktan denedim :( ..başka tavsiye? bende vistada gayet güzel çalışıyor. başka bir sebeptendir sende çalışmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Sufi said: Netcafe said: Anarchy online'da vistada çalışmıyo..windows 7dede çalışmıyo onu çoktan denedim :( ..başka tavsiye? bende vistada gayet güzel çalışıyor. başka bir sebeptendir sende çalışmaması. ahah sufi yakalandın, AO mu oynuyorsun yoksa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Gangrenin linke bakınırken cabal online diye bi oyun gördüm. Bu ne ya ilk defa duydum diyip sslerine baktım. Bu çıktı http://images.mmorpg.com/images/screenshots/042008/13369.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 oha sufi sen anarchydeysen bende geliyorum silerim xp yüklerim o derece vardır senin bir bildiğin xD ayrıca cabal fannntaaziii abi ne alaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Gladmir said: ahah sufi yakalandın, AO mu oynuyorsun yoksa! eheheh basıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 netcafe biraz beklersen baya cikcak sci-fi ama beklerken birseyle ugrasmak istiyosan swgemu daki teste katil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 itinayla SWTOR beta account verilir dermişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 abi emuda testteyim ztn inançlı şekilde başka bi işim yok diye ama artık yani testten gına geldi :D swkotor...bekle babam bekle onuda bekliyoruz be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yokmu başka tavsiyesi olan eden falan fişman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 İki elin parmağı kadar oynanabilir MMORPG var zaten. Mecburen bir sonraki MMO dalgasını bekleyeceksin, orada sci-fi potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hazir sci-fi ile ilgili bi konu varken belirteyim dedim :) Black Prophecy i bekliyen arkadas varsa artik beklemesinler kanimca :) aciklama isterseniz soylerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Açıklamaya gerek yok böyle gizemli olunca daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Teşekkür gelmezse gerisini koymam gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yazardim yazmasinada hem cogunuz duymamistir diye sey ettim :) bazi arakdaslar orginal bile olmiyan bi dilde ingilizlik ediyolar cok muhalefet yapiyolar bende tirstim devamini talep olmadan getirmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ...devamını görmek için teraziye tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar