Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ehueeue. Sistem çökmüş işlem yapamıyolarmış. Çok güldüm. Ne mutlu Türk'üm diyene![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Neden çökmüş?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hack'ırtmışlardır. :] böyle rezil altyapılı bir ülkeden ne bekleyebiliriz ki..
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Nerden okudunuz? Haber bulamadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ee tv de görülmüş bu olay :p[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 film gibi bi olay olduğu için burda sanirim ((:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Vizyonla ilgisi yok Konu dışına gönderiyorum.
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 mr media yengeni aşkım diye yazmanı tasvif etmedim Liv yengen de rahatsız bu durumdan BURASI Amerika değil VURURUM[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek...
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 lan praw artik o senin yengen sayilir (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ayıp lan o benim yavuklum[signature][hline]i love this game!
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Deedstyger, 14 Mayıs 2004 11:17 tarihinde demiş ki: hack'ırtmışlardır. :] böyle rezil altyapılı bir ülkeden ne bekleyebiliriz ki.. sen daha iyilerine layıksın.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 böyle şeyler olabilir arada.. Hiç birimiz kusursuz değiliz.. Tabi her zaman oluyorsa orası ayrı..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 In Turkey, Everything's possible :)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Avrupa'lilar boyle diyor... yani ben onlarin yalancisiyim.. :)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Absolut, 14 Mayıs 2004 11:14 tarihinde demiş ki: Neden çökmüş? kesin nükbaşlıklıkız'dır oraya da el atıp heklemiştir :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 oha falan oldum yani :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Gerçekten çok komikti :) Seans salonunda millet birbirine fıkra anlattı.. Matrak oldu biraz.. Sonra seansı 12.30 da bitirdiler, öğle tatilinin içine ettiler..[signature][hline]Profocio Hosting
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bok var hemen Türke laf atıyorsunuz. Türk kovalasın sizi ormanda emi... Borsadaki o aletleri yapan denyolar kim??? Adam akıllı yapsınlar çökmesin kardeşim... Zaten batıyorum borsada 3 kuruş param var asabiyim şu sıralar...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Mayıs 2004 18:59 tarihinde demiş ki: kesin nükbaşlıklıkız'dır oraya da el atıp heklemiştir :D haha buna çok güldüm işte :P nerde acep bu nük başlıklı kız ya özletti kendini :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 liv tyler milyonlara yengelik eder lütfen :) ya benim bildiğim o borsadaki makineler süper aletlerdi böyle istediğin kadar kassan bile girmezmiş virüs mirüs diye duymuşutum. Eno ordamı çalışıyosun?[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Apache, 14 Mayıs 2004 16:01 tarihinde demiş ki: said: Deedstyger, 14 Mayıs 2004 11:17 tarihinde demiş ki: hack'ırtmışlardır. :] böyle rezil altyapılı bir ülkeden ne bekleyebiliriz ki.. sen daha iyilerine layıksın. elbette layığım. hepimiz layığız. allah ın turisti gelmiş burada benim paramla, benim internet hızımla dalga geçiyor. biz dalga geçilmeye mi layığız? sen daha iyilerine layık değil misin? titre. kendine gel.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Dmx, 14 Mayıs 2004 16:31 tarihinde demiş ki: In Turkey, Everything's possible :) Buna, sokak köpeğine çarpan uçak da dahil ya da depremden kaçmak için çatıya kurulan çadır... :lol: :([signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Valeron, 14 Mayıs 2004 20:52 tarihinde demiş ki: hic kime ve hicbişi ( yaratici dişinda ) kusursuz deildir .. Bilemezsin.[signature][hline]Çıkar o sarığı!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 niye?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 aboooo inşallah yedekleri vardır bnim paranın 3/4 ü borsada doğan holdingde yaw batmayak şindi dur pzt ilk işim hisseleri sattırtmak olacak aboo yandıh yaaa[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Öne çıkan mesajlar