roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kaliteli film pardon gibi türk filmleridir.arog gora pardon vizeontele 1.şahan bu seriyi yapıosa cebini doldurmak için yapıo.izleyiciye iyi birşeyler sunmak için değil.bir şey attı ortaya.bi şekilde tuttu.recep ivedik 4-5 gidicek.ve insanlar izlicek yani doğru diyor. bir de şu var: filmden belden aşağı replikler; - ninesi, recep’e kızıyor: kalk s...r git hayvan herif! - nine: gel play station oynayalım da k...yım sana. recep: kimin kime k...cağı belli olmaz. - recep bir kıza fal bakıyor: sana biri k...armış. - recep yoga yapıyor: siz insanları dom ... tıyorsunuz! - partide kanepe denildiğinde recep cevap veriyor: kanepeye bak, benim g...me bak! - japonlarla konuşuyor: orama k.ma burama k. çok s.. çek.. - partide: bu parti g.üm gibi geçiyor. - hemşire kıyafeti giyen kıza “tansiyonumu ölçer misin” diyor. daha sonra cinsel organını tutup “küçük tansiyonumu ölçer misin” diyor. - marlyn monroe kılığındaki bir kadına: doğru söyle einstein sana ç. tı mı? - ninesi 3-4 kere son nefesini verirken, “evdeki maun sandık” diyor, ölüyor, sonra tekrar canlanıp “evdeki maun sandık” diyor. recep “yeter artık tamamla cümleyi” diyor. ninesi “g.. ne girsin” diyor ve ölüyor. * ropörtajlarından özetle bay şahan komedide sınır taşımadığını söylüyor. yaptığı işe bakılırsa seviyede de sınır tanımadığı anlaşılıyor; hani bu dalın oscar'ı olsa rakip tanımaz. bir de durup sormak lazım; "komedi sineması bu mu lan?" diye. kemal sunal halktan birisiydi ve bu yüzden seyreden ortadirek kolayca empati kuruyordu inek şaban karakteri ile; gariban, saf, adaletli... bu yüzden empati kurulmasında sorun da yoktu. peki recep ivedik kimdir, nasıl bir modeldir? ciddi beğeni topluyor ya şu halktan; seyredenlerin %50'si recep ivedik karakteri ile empati kursa kabir azabına döner sosyal hayat! mesele o derece boktan. (metalyric, 15.02.2009 21:39) #15454606 :) :O :( /msg "Osurmalı sıçmalı film yapalım, geğirsin, g+ne fitil soksun, pipisini falan tutsun, çocukken hatta bebek denecek yaşlardayken annemizin kızdığı esprileri film diye kakalayalım bakalım nolcak" dedi adam, tuttu. İyi bakalım, hayırlısı. Şu ülkede zengin olmak o kadar kolay ki.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 film'de cok fazla kurgu hatası var.
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 -domalıcaz -HOHOAHAHAKERFELDT ben buna gülemiyorum şahsen, zevkler renkler ve birkaç parametre daha.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Komik degil, hic bir sekilde degil. Ve egitimim cok cok iyidir, elitimdir ve evet, cnbc-e dizilerine kiriliyorum ve takip ediyorum. uzgunum ama cidden komik degil.
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bir de recep ivedik karakterinin beni güldüren yanı osuruk, g.t, küfür muhabbetleri değil. recep ivedik sosyal sınıf denen şeyden haberi olmayan bir karakter. herkesi aynı düzeyde aynı seviyede kabul ediyor. beni eğlendiren yanı bu. normalinde hayatta hepimiz bu sosyal farklılıklara göre yaşamak durumundayız. ama o öyle değil. recep ivedik bizim, en azından benim diyeyim, sıkıcı bulduğum bu farklılıklardan kurtulmuş bir karakter olduğu için seviyorum. adam kadın-erkek, zengin-fakir, yerli-yabancı herkesle aynı iletişimi kuruyor ve bu benim bireysel olarak özlediğim bir şey. bu yüzden gülüyorum ben recep ivedik'e. o yüzden gelip burada "osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur" edebiyatı yapılmasın lütfen.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 karakterin iyi veya kötü olması değil,bunun yanında şahan denen o salağın ne kadar seviyesiz bir insan olması önemli, hak ettiği şu ünün çeyreğine bile layık olmayan gereksiz bir insan,ama adamın yaptığı şeyler tuttu malesef ve şuan bunları konuşuyoruz. Şu karakteri ve şu esprileri daha düzeyli bir şekilde başkası yapsa belki daha az şiddetle yaklaşabilirdik,ama şunun altında yatan asıl şey Şahan denen o hıyara olan nefrettir sanırsam Recep İvedik'lerde gerçekten çok kötü filmler,kardeşi de bir salak yönetmen zaten anlatılmaz,sinematografik birşey zaten beklemiyordum da bu nedir ya,bu kadar kötü olamaz,hi8 kamera ile düğün çekiyor sanki neyse böyle işte
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya şu konuyu tartışmak cidden, sabaha kadar din konusunu tartışmak gibi bişey haline geldi.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sabaha kadar baska seyler yapabiliriz o_-
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 2. filmi izlemem lazim bir yerden sonra analizimi yapacagim ama anlasilan o ki admalar kendilerini gelistirmemis, ustune daha kotu bir is cikarmislar. Eger oylesye yazik.
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 izlemeyin pls para kazanmasınlar daha fazla diyeceğim ama herhalde yazın 3.sünü de çıkarırlar 2 bölüm halinde.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Izlemezsek olmaz artik cunku genel kulture dondu olay. izleyip bir fikir belirtmek icin izlenmesi gereken bir sey haline geldi. Sinemada izleyemem zaten netten cekmem gerek.
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 arog da guldurmemisti bu da guldurmez..gogo standup..
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Recep ivediğe bayılıyorum ben , sevmeyene niye sevmiyosun demiyorum. Sevmiyende bana niye seviyosun demesin... Sanane seviyorum arkadaş allah allah , film abi bu , yani her filmden inanılmaz mesajlar , süper bir kurgu , muhteşem oyunculuk , oskarlık senaryo beklemek olmazki? adam yapmış sevenler izliyor , sevmeyenler izlemiyor. Rekorlar kırıyorsa demekki baya seviliyor.
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 film igrenc sahan daha da igrenc ona lafim yok. ama bu surekli elestirmek daha da bir komik. yani turkiyeden bihaber birisi gorse sanir ki %100'u okuma yazma bilen, herkesin kibar, bilincli, sinemasever felan oludugunu sanir. turk sinemasi bir kac tane haric (onlarda sadece bize gore) rezalet. dizi desen daha da beter. maskeli besler, mehmet ali erbilin tum filmleri, damacana, kadrinin goturdugu yere git, gora hatta arog. cem yilmaz faktorunu cikarsan su ikisinden digerleri kadar kotu. recep ivedik'te ne bunlardan ne daha iyi ne de daha kotu. hemen hemen aynisi. hadi yil olsa 70-80'ler hababam sinifi, tosun pasa felan ustune ciksa su film bir sey demem de. su haliyle bu kadar kotu oldugunu abartmanin ne anlami var ki? bu kadar izlenmesine, populer olmasina kiziyorsaniz da yanlis seyi elestiriyorsunuz. sorumlu ne sahan ne de film. izleyen, seven ve destekleyenler sorumlusu. %100 eminim suradaki herhangi biri sahan olsa yaptigi salak film soyle hasilat yapsa "en iyisi su kazandigim milyarlari, hatta trilyonu cope atayim bu film sinema acisindan berbat" demek yerine su anda recep ivedik 50'nin senaryosunu yazmaya baslardi.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sahanin sahsina fazla laf gitmis yanliz o yakismamis. Sahanin "salak" olup olmamasi tartisilmaya acik bir konu degil. Filmi, karekteri hosunuza gitmez, size hitab etmez o ayri, ama sahsina direkt hakaret sayilacak yorumlar yakismamis. Adamin filmlerini, skeclerini milyonlar izliyor, bana hic ama hic hitap etmiyor ama cok fazla seveni var, o yuzden bize dusmez zeka veya yaraticilik yorumlamak. Adamlar birsey uretti ve acaip tuttu, talebe gore arz var.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ya tartışılıyo bu konu da görüldüğü üzere herkes gidiyo ve 3 çıkarsa 3'e de gidilcek bende gidicem.Sonuçta herif parayı kırıyo.Beğenmiceğini bile bile de olsa gidiliyo milyonlar seyrediyo işte
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 recep ivediğine gülmüyorum çok eğitimli çok cool um
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Azmodai said: sahanin sahsina fazla laf gitmis yanliz o yakismamis. Sahanin "salak" olup olmamasi tartisilmaya acik bir konu degil. Filmi, karekteri hosunuza gitmez, size hitab etmez o ayri, ama sahsina direkt hakaret sayilacak yorumlar yakismamis. Adamin filmlerini, skeclerini milyonlar izliyor, bana hic ama hic hitap etmiyor ama cok fazla seveni var, o yuzden bize dusmez zeka veya yaraticilik yorumlamak. Adamlar birsey uretti ve acaip tuttu, talebe gore arz var. Filme göre zekasına veya başka bir özelliğine laf etmek evet saçma. Ama verdiği demeçlere, söylediği sözlere, fikirlerine ve bunlardan yola çıkarak bakış açısına bakarak (filmi seyretmeme ve sevmeme rağmen) Şahan'dan fazla haz etmediğimi ve hakkında hiç olumlu konuşamayacağımı söyleyebilirim. Zekasını IQ'sunu bilmem. Ama ya reyting maymunluğu için agresif takılıyor ya da hakikaten ciddi mantık sorunları var, ki bence birincisi doğru.
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sence hic sesi cikmayan sahan mi yoksa iyi de olsa kotu de olsa surekli reklamini yapan sahan mi? hangisinin daha cok kazandiracagini, filmini izlettirecegini ve hakkinda konusturacagini biliyoruz zaten :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Sahan'a niye laf ettiniz onu anlamadim. Birden adama karsi insanlar cephe aldi. TV8'deyken ayilip bayiliyordunuz ama. Para kazanip sivri aciklamalar yapinca mi uyuz oldu adam? Ben sonuna kadar hak veriyorum Sahan'a. Adamin zerre derdi yok sanatsal bisey yapayim diye. Para kazaniyor o. Hatta gecen bir programda soyledi, "skec yapiyorduk, gece gunduz calisiyorduk ve yine cok para kazanamiyorduk. Reklam teklifleri gelsede acaip az para veriyorlardi. Sonra durduk dusunduk neden film yapmiyoruz. Simdi hergun calisacagimiza 2 haftada cekip para kazaniyoruz." Adamin derdi yok. Parasinida yapiyor. Cokta kotu bir is yapymiyor hani.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Innuendo said: sence hic sesi cikmayan sahan mi yoksa iyi de olsa kotu de olsa surekli reklamini yapan sahan mi? hangisinin daha cok kazandiracagini, filmini izlettirecegini ve hakkinda konusturacagini biliyoruz zaten :) Valla ne yalan söyleyeyim, 1. filme (gerçi ona önyargıyla beğenmicem diye düşünerek gitmiştim) gidip de beğenmiş olmasam şu son dönem yaygaralarından sonra bu filmde hayatta gitmezdim. Ama ilk filmi referans alarak gittim. Filme bakarsak bence vaadettiğini de başarıyla veriyordu. Ama bu antipatik tavırları yüzünden pek sevmem Şahan'ı ben, hani ne blim talk showa falan konuk olsa hayatta izlemem vs vs.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 LathspeLL said: Sahan'a niye laf ettiniz onu anlamadim. Birden adama karsi insanlar cephe aldi. TV8'deyken ayilip bayiliyordunuz ama. Para kazanip sivri aciklamalar yapinca mi uyuz oldu adam? Ben sonuna kadar hak veriyorum Sahan'a. Adamin zerre derdi yok sanatsal bisey yapayim diye. Para kazaniyor o. Hatta gecen bir programda soyledi, "skec yapiyorduk, gece gunduz calisiyorduk ve yine cok para kazanamiyorduk. Reklam teklifleri gelsede acaip az para veriyorlardi. Sonra durduk dusunduk neden film yapmiyoruz. Simdi hergun calisacagimiza 2 haftada cekip para kazaniyoruz." Adamin derdi yok. Parasinida yapiyor. Cokta kotu bir is yapymiyor hani. Şahan'a "gıcık olma" sebebim ne film yapması ne de para kazanması. TV8'deyken de çok izlemezdim zaten. Derdi yok parasını yapıyor ne güzel. Bunda değilim ben. Adamın üstüne vazife olmayan konularda saçma açıklamaları, kafasına göre insan karalamaları ve hakkı olmayan konularda aşırı ukala tavırları dolayısıyla sevmiyorum ben.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Adam ukala ama ukala olmasina sebep veren olaylar var bu sektorde. Sinan Cetin "plajda" adli bir film cekti belki bilenler bilir. Bu filmin basrolu Recep Ivedik cekilmeden evvel Sahan'a onerilmis. Sahan'da verdikleri parayi begenmemis (ki sinan cetin cekiyor, bedavaya bile calistirtmak istemis olabilir). Sonra iste plajda cekiliyor tutmuyor tabi. Ardindan Recep Ivedik cekiliyor ve 3.5 milyon izleyici... Bunun uzerine Sinan Cetin "gel 2. filmi beraber cekelim" diyor. Oda tabiki "Yoooh yiaaaa" diyor. Bu piyasa paraya bakiyor, hele hele populer sinema bolumu bedavaya getirimciler tarafindan donatilmis. Bu insanlara karsi bir basari elde edinccede sivri sivri konusur insanlar. Ayrica Sahan genc, ilerde pisman olacaktir bazi sozleri icin, suan basarisinin verdigi gazla atip tutuyor. EDIT: Bu arada sanirim Sahan fazla laf etmis galiba TV'de, ben hicbirini izleyemedigim icin biraz savunuyorum sanirim. "cok mukemmeliz" tarzi konusmus, filmde ilk filmden kotuymus. O zaman bisey katamamis kendine yazik derim. Ben en azindan ilk filmin kalitesini beklerdim.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Rewendor said: Filme göre zekasına veya başka bir özelliğine laf etmek evet saçma. Ama verdiği demeçlere, söylediği sözlere, fikirlerine ve bunlardan yola çıkarak bakış açısına bakarak (filmi seyretmeme ve sevmeme rağmen) Şahan'dan fazla haz etmediğimi ve hakkında hiç olumlu konuşamayacağımı söyleyebilirim. Zekasını IQ'sunu bilmem. Ama ya reyting maymunluğu için agresif takılıyor ya da hakikaten ciddi mantık sorunları var, ki bence birincisi doğru. antipatik bulabilirsin, sevimsiz bulabilirsin, bunda bisi yok :) Ben direkt adami "salak" olarak nitelendiren yorumlara hitaben yazmistim.
Öne çıkan mesajlar