Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 2

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Chaotic said:
Red said:
kimse recep ivedikten cıktıktan sora kültür patlaması beklemiyoki.komedinin de bi adabı var.ben ilk filmde 2 sahneye gülmüştüm.bunda da 3-4 sahnede güldüm.tekrar izlesem gülmem mesela.

bi arakdaşın yukarda dediği gibi 3 arkadaş evde toplan muabbet et aynı hesap :)

2 er bira iç bide pes aç.kral muabbet döner.a.k o.ç gibi küfürlerle espri yapmak en kolay şey.enseye 2 tokat atıp malsın olm demek mesela.

neyse sevene saygımız sonsuz.ama vasat.

iyi siz de arkadaşlarla çekin öyle bi film bakalım kaç kişi izleyecek

bencede izlenmemeli ztn :).maskeli beşler bile recep serisine 5 basar :)
Sosyal ağlarda paylaş

yıldo baggins said:
bilmeden konuşmamak lazım.
Filmin RRrRrla hiç bir alakası yok hemen hemen.
Adam emek veriyor sizin için o kadar, işine o kadar büyük özen gösteriyor ama size göre çalıpçırpma. Izlemeden bilmeden konuşmayın şöyle aptal salak adamlardan duyduğunuz şeylerle ya. kendi fikriniz olsun biraz.

valla yıldo yazdıklarım gazeteden copy/paste değil zaten, all rights reserved yani.
ayrıca gidipte fransız filminin tamamını izlemedim tabiki, kimseninde izlediğini sanmıyorum. ama gördük haberlerdede nettede esinlenilen sahneleri. ayrıca ister çalsın ister kendi ekibi yazsın çokta farkmaz, tarzı bana hitap etmiyor işte napayım. herkes özgür sonuçta...
cem yılmaz o büyük emeğinin karşılığını gişeden TL olarak, TTnetten ise riyal olarak gayet güzel alıyor. o yüzden verdiği emek veya k.çından akan ter falan beni hiç ırgalamaz.
sonuçta hangisinin daha iyi olduğunu gene gişede sade vatandaş gösterecektir. bunu ne 3-5 eleştirmen ne de orda burda "ay çok kıro, ay çok banal, çok cahilce zart zurt" diyip karıya kıza coolluk yaptığını sanan bi avuç kesim değil.
Sosyal ağlarda paylaş

recep bildiğimiz skeç showdaki recep. Filmin adı ne ? "Recep İvedik" , türü ne? komedi. Güldükmü ? güldük (gülmedim diyen bence yalan söylüyordur) ee? nedir bu karın ağrısı arkadaş "güldüm kendimden utandım" falan salak salak muhabbetler.. hey allahım
Sosyal ağlarda paylaş

ilk film seneryolu skeçti(bence gayet güzeldi)
2si normal skeç olmuş(bu kötü)
tam yarısında çıkmalık filmdi ama salon hep çoluk çocuktu kime hava atcan
bir de 13 yaş sınırı bile az yazık yani izleyen çocuklara

espiri kalitesi ilk filmden farklı değildi ama ilk filmde ortadaki duruma söylediği herşey uyuyordu, espiri/argo ile o laflara cuk uyan ortam da mevcuttu
bu filmde argo/espiri öylesine söylenmiş hadi gülün recep ivedik bu havasında bir de yeni içerik yoktu ondan da baydı

sadece para kazanalım diye çekilmiş olmasa biraz uğraşılsa en azından izlebilir bişey olurdu beğenenlere hiç bişey demiyorum
the mist deki adam senin espiri eşiğin çok düşük diyerek çok önceden bu günlerin cevabını vermişti
Sosyal ağlarda paylaş

Film çöp izleyen çöpcü,o senaryoyla kıcımı silerim gibi inanılmaz yorumlar gelmiş.7/24 cbce izler,entellektüel havuzlarda kulaç atarım.Puro,belgesel ve şarap üçlüsü ilgi alanım falan.Neyse komedi filmi cok irdelemek yanlış.Gülmek isteyen gitsin derim.Zaten başka bir şey de aramak bana yanlış geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
said:
maskeli beşler bile recep serisine 5 basar

abartın iyice

bi tarzları var.adamların bi konusu var.espriler çok salak olsada,mehmet ali erbil gibi bi adam oynasada en azından bir olay var.filmin salaklıgına gülüosun yani

ıraka gidiyolar savaşıyolar.banka soymaya calısıolar.

recep ivedik uzun bi skeç.sinema da oynicak bişi değil.versinler türkmax de showtv de izleyelim.

kaliteli film pardon gibi türk filmleridir.arog gora pardon vizeontele 1.şahan bu seriyi yapıosa cebini doldurmak için yapıo.izleyiciye iyi birşeyler sunmak için değil.bir şey attı ortaya.bi şekilde tuttu.recep ivedik 4-5 gidicek.ve insanlar izlicek yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...