Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 kuzenime iş bakıyoruz da bu aralar, aramıza böyle bir tartışma çıktı, sizce cv de referans olarak komutanının telefonunu vermek saçma olur mu lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 nasıl bir komutan olduğuna bağlı. onbaşı da komutan sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Üst mevkideki birisi, mesleği ne olursa olsun avantajdır, her türlü başvuruda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 [/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img11/6c450xnullrd5.png/1/][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ha gayret sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 refenrans saçma olur referans olsa bi nebze. Komutanın ne işi var cv de orduevine mi başvuru yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Rütbeye bakar. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 zuhaha noldu lan böyle olsun özünde aldın sen mesajı heralde... bu resmi ginaly'nin sonsuz sabrı ve bana aşıdığı motivasyon olmasaydı asla koyamazdım, bunu da belirtmek istedim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 komutanın şöförüysen ve bir yere şöför olarak başvurursan neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Çavuş da "komutan"dır General de diye biliyorum ama, yanlış mı? Rütbeye bakar yani evet, biraz da başvurulan pozisyona ve şirketin büyüklüğüne bakar. Askerlikten referans alması alakasız olacak bir işe veya böyle bir referansa gülecek kadar ciddi bir firmaya gidiyorsanız hiç yazmayın yani. Yazmış olmak için referans yazmayın CV'lere genel olarak, boş bırakın daha iyi, mecbur değilseniz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bir onbaşının verdiği emre itaatsizlik ile bir orgenaralin verdiği emre itaatsizlik sonucu uygulanacak yaptırım aynıdır. Yani onbaşı deyip geçmeyin hehe :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Yapılan iş meslekle aynı yada benzerse, komutanda şöyle Binbaşı, Albay derecesindeyse neden olmasın? Gayet mantıklı. Yok değilse, absürd kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 mite, askeriyeye, savunma sanaayine filan başvuruyorsan işe yarar birde yapcağın işe mi kefil olmasını istiyorsun yoksa tanırım iyi çocuktur gibi bişey mi buna göre yazacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ben şu nedenle mantıklı buldum: referansa aranıp sorulacak kişilere genellikle, nasıl bilirsiniz, çalışmasında sorun var mıdır gibi şeyler soruluyor, aynı şeyler gayet te komutana da sorulabilir. CV yi vereceğimiz kişiler de büyük bi ihtimalle askere gittiği zamanlarda komutan olduğu için bir empati falan olabilir. Askerde 7/24 çalıştığı için ve komutanı referan alabilecek kadar tanıdığı için hem çalışma referansı hem de karakter referansı olarak görülebilir. Ayrıca referanslar kısmına komutanı yazmazsa sadece babasını yazabilecek, boş olmasından iyidir. deepnot: ayrıca başka cvlerde olmayan birşey elbet diğer başvurular arasında kendini öne çıkararak unique liğini belli edecektir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 saçmalık, ki askeriyeye antipati besleyen çok, öyle birine denk gelirse hoş olmaz. ergenekoncu bile sanabilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Farinal said: tum ofis yarildik abi auhdnsadsahadamdadhasdaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 elesso said: saçmalık, ki askeriyeye antipati besleyen çok, öyle birine denk gelirse hoş olmaz. ergenekoncu bile sanabilirler :) demek ki başardılar. askeriye en güvendigimiz kurumdu 1 yıl oncesine kadar. ( benim hala öyle. ) vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 arkamı askeriyeye döneceğime cem uzana dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 komutanı referans gösterceğinize göre senin kuzen "her işi yaparım abi" filan mı ?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 referansların yapacağın işle alakalı kişilerden gelmesi daha mantıklı geliyor bana ama tabi çok genel bir iş içinse olabilir herhalde ama insanların dediği gibi askeriyeyi sevmeyen birine denk gelirse feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Kusura bakma ama bize böyle bir iş başvurusu gelmiş olsaydı gülerdim. Çok rütbe sahibi ...lı birinin etkisiyle işe girme amacınız varsa onunda yolu yordamı farklı bu ülkede. Ha unutmadan, facepalm II çok yaratıcı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 askerliğimi asteğmen olarak yapmıştım, çalıştığım birimin komutanı olan binbaşımı referans göstermiştim, bi sıkıntı da çıkmadı. sonuçta neredeyse bir yıl o kişinin emrinde çalışıyorsunuz ve yapacağınız işle direk ilgili olmasa bile verilen işi nasıl yaptığınız ve sosyal ilişkileriniz için size bir referans sağlayabilir. ha sırf asker birini referans gösterdiniz diye size negatif bakacak bir işyeri veya insan kaynakları departmanı varsa siz de onlara negatif bakın. gayet de daha dakka birden ayrımcılık yapmış olurlar, kimbilir iş hayatında başınıza neler gelir. tabi askerliğinizi poşet çavuş olarak yaptıysanız biraz saçma olabileceğini dile getirmeliyim. bi astege on kısadönem gibi bişey düşüyor herhalde, komutanların sizi hatırlamaları zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yapılmaz nereye başvurduğuna bakar, ama yapılmamalı bence. nası mülakatta politika tarih konuşulmaz ise, aynı sebepten referans olarak askeri gösterilmemeli. çok riskli. ki cv ne bakan insan illa da beraber çalışacağın insan olmayabilir. hatta olmaz bile diyim ben, genelde ilk İK bakar. ik beğenince ya da olabilir diyince bir kenara koyar, sonra çalışacağın birime gönderir. en azından burda böle oluyo :p ik bir sebepten askerle arası kötüyse (ki doğru yanlış bissürü sebeple olabilir) kötü etki olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar