Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray - Kayserispor ~07.02.2009 19:00~

Khelben

Öne çıkan mesajlar

hakeme laf etmicem.şansızdık.10 kişi kalmamıza bahane bulmicam.10 kişide olsa maçı alabilirdik.de sanctis ide suclamicam.canı sagolsun.o gol olmasa maç bizimdi.

hakem onlarında penaltısını vermedi.maçın hakkı beraberlikmiş.yapıcak bişi yok.

son zamanlarda zor maçlar yapıyoruz.rakiplerimizde puan kaybedicek nasılsa.yine şampiyonuz birşey farketmez

ayrıca bu takımın performansını etkileyen tek faktör.sabridir.

ataklarımızı bozuyor.takımı da yoruyor
Sosyal ağlarda paylaş

kendi salaklıgını telafi edip ayrı bi salaklık yapıyor kısaca

çok kötü çok.şöyle söyliyim biri cıkıp sabri kesse.uğur geri dönse kimse tutamaz galatasarayı.bu maçtada ne zaman kıçı toparlayıp ataga kalksak sabri kesti hep.

bana bzen yararı olacak topçu lzm değil.sen kaç senedir bu takımdasın.insan hiç migeliştiremez kendini ya.hem beyni yok hem yeteneği.

uğur geri dön artık pls
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
BiTcH_oFBaT said:
bu arada lincoln'ün pozisyonu izledim. sarı kart ki o. yani hızlı kullanılan serbest atışlara mani olmak sarı kart değil mi? soktu ayağını kesti topu.

yok abi öyle bir kart,uyarılır falan adam ol diye de ben hiç görmedim öyle bir kart

öyle bi kart görmediysen sen maç izlemiyosun demektir
nerdeyse her hafta ki özellikle kritik maçlarda yapılan bişidir bu karşı takımın hemen atağa kalkmasını engellemek için.

hatta alexin bu yüzden çok sarı kart gördüğüne şahit oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Tolunayı da seviyorum ya. Doğru düzgün konuşabilen Türk TDlerden birisi.
maçla ilgili yorum yapamicam izlemedim de, tolunay gs deyken kamp görüntüleri gösterilirdi, tolunay gözünde gözlükle kitap okurdu takımın kalanı havuzda deve güreşi oynarken. bu yüzden düzgün konuşabiliyor adam. kendisini kültür ve eğitim seviyesi olarak ersun yanal, oğuz çetin, aykut kocaman, şaban (?) (bşb eski hocası) gibilerin yanına koymak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
CthuLhu said:
BiTcH_oFBaT said:
bu arada lincoln'ün pozisyonu izledim. sarı kart ki o. yani hızlı kullanılan serbest atışlara mani olmak sarı kart değil mi? soktu ayağını kesti topu.

yok abi öyle bir kart,uyarılır falan adam ol diye de ben hiç görmedim öyle bir kart

nerdeyse her hafta ki özellikle kritik maçlarda yapılan bişidir bu karşı takımın hemen atağa kalkmasını engellemek için.

ben izliyorum

Sosyal ağlarda paylaş

ilk harekette sarı kart verilmez hemen.mesela bugun de sanctis e hemen sarı kart verdi.oysa oyunu geciktirdiği için uyarıcaktı.bi daha yaparsa sarı olur.bu hep böyledir.sarı kart bu kadar ucuz verilmemeli.

selcuk abimizin hiç affı yoktu.lincolnu orda uyarabilirdi.ayrıca lincoln arkasını donup giderken adam topu atıyor oda ayagını uzatıyo.

hatalı kart demiyorum.verilmeyebilirdi.çok ucuz oldu.hiç uyarmadan çat çat verdi.kararlar dogru.

ama yani atılan lincoln olunca insan farklı bi kasıt düşünebilio yani.emre aşıkı atmıosun sen.eşşek gibi toplara giren sabriye kart bile vermiosun.lincolne acımıosun
Sosyal ağlarda paylaş

Emivoz said:
adamınbiri said:
CthuLhu said:
BiTcH_oFBaT said:

ben izliyorum

Oradaki ne sorusu tam olarak nasıl sorulmuş bilmiyorum ancak, bu topu kesen oyuncunun hareketini hakemin nasıl yorumladığına bakar. Oyuncu, daha atış kullanılırken anında topa ayağını uzatıyorsa bu serbest vuruşun kullanılmasını engellemek, oyunu yavaşlatmaya yönelik hareket olarak nitelendirilebilir hakem tarafından. Rakip takımın da kontraatağını kesip takım arkadaşlarına geri dönme fırsatı verdiği için sarı kart doğru karardır.

Böyle gösterilmiş sarı kart görmeyen varsa da yuh diyorum. Gerçekten yılda bir maç izliyor olmanız lazım.

edit : google'dan ufak birşeyler buluyorum
said:
90+2'inci dakikada Fethiyespor'un kazandığı serbest vuruşu engelleme girişiminde bulunan Kamil ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

edit 2 : bu da hacettepe - fenerbahçe maçı skoru 2-1 biten
said:
52. Dakika: Fenerbahçe'nin serbest atışı hızlı kullanmasını engellemek isteyen Tozo sarı kartla cezalandırıldı...
Sosyal ağlarda paylaş

öyle sarı kart var tabi.ama takım 11 kişi kendi sahasında ztn.atak engelleme falanda yok.özellikle önünde de durmuo.geri giderken herif yanından atınca ayagını uzatıo

dedğim gibi.kart verilmesi hata değil.ama ağır.sonuçta bu adamın sarı kartı var.uyarırsın seni atarım bak diye.adam akıllı olur.olmazsa atarsın
Sosyal ağlarda paylaş

soru 2007 de sorulmus hakem klasman sınavı sorusu(selcuk derelininde girmis oldugu bi sinav). holy orda yazan serbest vurusu kullanırken engellemesi benim verdigim hemen baslatirken engellemesi¸ sorudada o sekilde yaziyor zaten. tabi bana gore orda hizli baslatmaya calismadilar o ayri ama eger ki hizli baslatamada 9 15 den onde bi oyuncu topu keserse oyun devam eder diyor. kural kitabının 34 üncü ve 122. sayfasında boyle geciyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun kuralı sarı kart değil işte.hakem yorumuna bağlı birşey.her kurala göre kart verilse her maç en az 5-6 kşi kırmızı kart görür

hakem sert mudahale yapan birini ilk once uyarır.bi daha yaparsa sarı kart verir.bu kadar basit.kaleci oyunumu yavaşlattı.uyarır.bi daha mı yapıo kartı verirsin.bi daha mı yaptı kırmızı verirsin

kurala göre hızlı faul atışı kullanan 9.15 açılmak zorunda değil.mudahale ederse oyun devam eder.burda lincoln kontra atak kesmio.öyle kasıtlı önünde de durmuo.geri dönerken yanından atıo oda alıo topu.

karşı fikri savunucam diye ugraşmayın.tamam verdi hakem oldu bitti.ama vermeyebilirdide.hakemin yorumu acımasızca oldu.sonuçta sarı kartı var.atılıcak direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam bu sene hacettepe maçında da hacettepe'nin hakkı yenmiş adamları sarı kart görmüş aynı hareketten.
Tühs.
sorry for your lots diyerek bitiriyorum.
yaşanmış örneklere rağmen hala kural kitabı böyle diyor denmesi de komikmiş. yanlış uyguluyorlar kitabı.
Sosyal ağlarda paylaş

Evine fenerbahçe bayrağı asacak kadar bir MHK Başkanı oldukça Gs, Bjk daha çooooook uyduruktan kırmızı kartlar görür. Durun bakalım, heh.

İlk devre Baros 5.5 cm ile gol atınca Oğuz Sarvan çıkıp "talihsizlik olmuş, umarız böyle hatalarla sonuca etkiyen maçlar olmaz" diyordu. Neyi tartışıyoruz ki daha. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...