Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 dün gece 2 troll geldi. viole roket adamla öm yazıştık. sonra troller baktım durmuyo çıktım patiden viole öm göndermiş bu arada boşver cevap yazmayalım sıkılır giderler felan gibi. ama sabah bakıyorum viole ban yemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ergenekon 12. dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 KillJoy said: iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ilahi taktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bir yerlerden izliyordur bizi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Odinn said: ilahi taktir ilahi taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ilahi yetemenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sorgulamamak lazım bence bu tarz şeyleri alışıyosun bisüre sonra 1 yıllık üyeyim 2 tane genel ban futbol bölümünden 3 kere ban kişisenden 1 hafta ban yedim alıştım artık kesseler acımaz banlayanı fururum! garanti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ergenekonmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 alex>hagi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 7 senedir üyeyim 1 kere bile bi yerden banlanmadım. Beni örnek alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 örnek ööörenci gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ben bi kere piramitten banlandım : ( bi hafta filandı o da galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 olmuştur bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hehe ben bi keresinde 5-10 tane yeni bölüm açılmıştı, karakediye siteyi bok etmişin diye pm atmıştım banlamıştı anında. sonra açtı geri gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oha lan ayıp :D öyle denirmi :D asdf cahil cesaretimidir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mortis said: 7 senedir üyeyim 1 kere bile bi yerden banlanmadım. Beni örnek alın. BENDE HIC BAN YEMEDİM AYRICA 3 MADALYAM VAR! anam caps acık kalmış, ama kalsın yakıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sen çünkü REPE dolu bi adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ben hem ekmege kufrettim diye ban yedim, hem moderasyonda kaos yaratiyorum diye modlugum alindi, hem adminin kapisini kirsim, oburunun kelini elledim, oburune hali sahada asist yaptim, fransiz olanini uo da kestim. Hemi de 3 madalyam 5000 rep puanim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ACABA O 2 TROLL DEN BİRİ VİOLE MİYDİ DA DA DA DANNNN ADMİNLER İP KONTROLÜYLE BULUP ASIL HESAPLARINI DA MI BANLADI DA DA DA DANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Sly-One said: Ben hem ekmege kufrettim diye ban yedim, hem moderasyonda kaos yaratiyorum diye modlugum alindi, hem adminin kapisini kirsim, oburunun kelini elledim, oburune hali sahada asist yaptim, fransiz olanini uo da kestim. Hemi de 3 madalyam 5000 rep puanim var. ve ayrıca bütün kızlar sana hayran ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ben banlandıktan sonra mesaj atmıştım foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar