Norak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 şimdi verdim sipariş ben, geliyor. Whopper Menü (Büyük Boy Patates - Orta Boy İçecek, Normal Dilim Patates, Fruko (33 cl.), Hardal, Honey Mustard Sos) Whopper® + Büyük Boy Patates + Orta Boy (Kutu) İçecek 6'lı King Nuggets (Sarımsaklı Mayonez, Honey Mustard Sos)[Promosyon Ürün] Steakhouse Burger Baharatlı biftek, 4,5'' ekmek, mayonez, domates, göbek salata, 2 dilim peynir, özel steak sos, kızartılmış kaplamalı soğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben artık menü almıyorum.bi tane triple söylüyorum extra peynir falan filan.patatese yer kalmıyor.hatta su bile içemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yav said: elma dilim diyince koyuyolar mı ya aynı fiyata? hiç görmedim duymadım vay canına Çarşıya burger açıldı yavuz gördün mü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Denn said: barbekü sos+sarımsaklı mayonez combosu beni benden alandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Dartanian said: yav said: elma dilim diyince koyuyolar mı ya aynı fiyata? hiç görmedim duymadım vay canına Çarşıya burger açıldı yavuz gördün mü :D yav said: karşıyakaya açılmış sonunda bk, mcdonalds yalan olur artık (:P) geçen sayfada demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bostancıya burger king açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ya sipariş vermeye tırsıyorum. cuma,cmt ve pazar akşamları 1-1.30 saatte geliyor. onuda yanlış getiriyor deyyuslar. canımda çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Söyledim iki dakika önce :D Sarımsaklı mayonez, barbekü sosu ve ketçap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 söyledim bende. 3 sarmısaklı mayonez, 1 acı sos vay be geldi ve hepsi tamam. bu yazdığımı okudular mı ne (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yalniz sosu felan gectim de, evimin altina burger king acildi bugun asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Esh said: yalniz sosu felan gectim de, evimin altina burger king acildi bugun asfdsa sen bostancıda mı oturuyosun bide:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 artık sadece 2 sokak yürüyerek burger king'e gidebilcek biraz da muhabbet koydum mu sadece sos alabilirim diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Bufaloyu geçen yedim ilk defa ama pek uymadı gibi damağıma :( Sarmısaklı + Barbeküye devam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 o diil de, hamburger yemek alkollüyken arkadaşınla sevişmek gibi bir şey. yapmadan önce çok istiyorsun, yedikten sonra aşırı pişman oluyorsun. anlayamadım ben. canım deli gibi sarımsaklı mayonez istiyor ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Esh said: yalniz sosu felan gectim de, evimin altina burger king acildi bugun asfdsa oha harbi mi lan iş yapmaz ki olm o orda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Noyanh said: Esh said: yalniz sosu felan gectim de, evimin altina burger king acildi bugun asfdsa oha harbi mi lan iş yapmaz ki olm o orda . artik partileri bizim evde veririz olm. relax yani. demin kapidan baktim 4 katin 3 u full gibiydi. i$ yapsin abi kapanmasin oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Double Whooper gibi bir ürünü bize sunan, burger kinge bir tüketici olarak saygım ve sevgim sonsuzdur. Sarımsaklı mayonezlerini hürmetle anıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 o acı sos varya acı sos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yav said: mcdonaldsın patatesi burgerınkinden baya bir daha güzel hakkını yemeyelim kendisini yiyelim heheğhğeheh bunu dediğine göre, elma dilimi denememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 elma dilimi o kadar da iyi değil bence burgerın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 burger'dan hamburgerini ve soslarını alırsın mc'den gider patates ve kolanı alırsın evine gider yersin olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 burgerking in cipsleri de var ama bizde yok: http://www.qsrmagazine.com/articles/exclusives/0907/graphics/burger_king.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar