alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Theridone said: yengeç (tu) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ekim kasım aralık aylarında aileler iyi çalışıomuş demekki. 9 a sonrası en yoğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 rahatsiz said: garbic. hayda ne alaka yahu. insanlara hangi ay doğduğunu sormak bunun anketini yapmak niye garbage olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Masquerade said: Mayıs 29, İkizler :] Mayıs 27 ikizler :D Süperiz lan biz, çekemediklerinden sevmiyolar bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Şubat 18's kova 4ver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 alperozg said: Theridone said: yengeç (tu) +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Absolut said: alperozg said: Theridone said: yengeç (tu) +1 +1 piramit olacak ama özürlerimle +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 22nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 paticikte şubat ezer diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bu arada şubatı 28.25 gün olarak alırsak şöle bir tablo çıkması lazım sonunda: ocak....8,49% şubat...7,73% mart....8,49% nisan...8,21% mayıs...8,49% haziran.8,21% temmuz..8,49% ağustos.8,49% eylül...8,21% ekim....8,49% kasım...8,21% aralık..8,49% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bir an önce troll'leyip kitletirsek fazla değişmemiş bi tablo çıkabilir ben derim ki evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 insanlar tabi rendım olarak sevişip cocuk yapma kararı vermedigi icin, etken faktorleri goz onune almak lazim. sosyografik degerleri de incelersek, zaten eşit dagılım cıkması beklenmemeli zar mı atıyosunuz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tam oy sayısı = %si oldu (aslında 100 kişinin oyladığı her durumda.. ben bu mesajı silmek istiyom :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 -alatariel- said: ikizlerim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben ikizlemem diyerek noktayı koyayım. Oğlak burcuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hmmm yaz sonu son bahar başı demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 8 şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Dünyada bu dağılımın doğru düzgün olduğunu bile varsaysan (ki yoktur), anakütle ile bizim örneklemimiz arasında dağlar kadar fark var, verdiğin dağılımı tesadüfen tutan 2-3 ay ya olur ya olmaz onun için. "İstatistiki bir anlam taşımaz" bir diğer deyişle. Garbage'a da taşınır inşallah yakın zamanda, yine bir suyu çıkan anket kullanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 benimle olan kişisel sorununu öm den hallet lütfen direk küfür filan edebilirsin sen edince dokunan olmuyor nasılsa. ama adam gibi giden bir konunun içine etme, öm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 5 haziran ikizler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Llama said: ikizler yönetir patiyi burda akrep varken olmaz öyle şeyler ;);););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 İstatistik biliminden düzgün bir açıklama yaptım, kişisele nerden vardın merak ettim? Dünya nüfusunun %0.000001'inin alındığı bir örneklemden genel sonuca ulaşmayı bekleyemezsin, benzer şeyler çıkabileceği gibi tamamen zıt şeyler de çıkabilir, tesadüfen tutsa bile anlamsız bir istatistik olur. Kusura bakma seni şahsi meselelerimle sıktığım için, işinize gelmeyen her şeyde kişisel garez arıyorsunuz ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yok genel sonuca ulaşmaya çalışmıyorum zaten. 200lük bir sample size ile çok zor, ama eğlence için açtım zaten, bilimsel bir sonuca ulaşmak için değil. öyle olsaydı bilim teknik e açardım : ) ocak....8,35% şubat...7,83% mart....8,83% nisan...8,42% mayıs...8,79% haziran.8,41% temmuz..8,61% ağustos.8,37% eylül...8,35% ekim....8,22% kasım...7,76% aralık..8,05% ingilterenin '38 den beri olan istatistikleri bunu veriyor mesela. ilginç bir şekilde kasım şubattan bile az : ) ama genel olarak tutması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 KASIM ulan amma haziran varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 19 Şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar