roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 biz kutu kutu efes içiyorduk heheyyy. Millet sigara denerdi, biz ot sarar içerdik, sene 94, biz yine mezarlıkta içiyoruz, satanizm yeni çıkmış....... ... .. ." İstemiyorum arkadaşlar, varoş yerlerdeki ortaokullar, liseler gibi, bir maddeye olan yenilgilerini kızlara selam etmek ve prim yapmak için kullanan arkadaşları, burada istemiyorum. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aoe taunt attın hepsi gelecek şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 biz de seni istemiyoruz napçaz : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Masquerade said: aoe taunt attın hepsi gelecek şimdi. ahaha rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 öyle bi yazmışsın ki insan nickinin altında admin yazısını arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 roket adam said: biz kutu kutu efes içiyorduk heheyyy. Millet sigara denerdi, biz ot sarar içerdik, sene 94, biz yine mezarlıkta içiyoruz, satanizm yeni çıkmış....... ... .. ." İstemiyorum arkadaşlar, varoş yerlerdeki ortaokullar, liseler gibi, bir maddeye olan yenilgilerini kızlara selam etmek ve prim yapmak için kullanan arkadaşları, burada istemiyorum. Haberiniz olsun. +1 arkadaşa katılıyorum Jadelith said: biz de seni istemiyoruz napçaz : ( biz derken? ha doğru M3z@RC! 3$R4RK3$ T34M diniz siz sanıyorum. Şaka bi yana patide bu tip insanların ''biz'' diyebilecek kadar fazla olduğuna inanmıyorum ( belkide inanmak istemiyorumdur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hacıe taqılmayanmı qaldı bu devirde yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 HERKES AYNIYKEN BİZ FARKLIYDIK ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BİZ HÂLÂ AYNIYIZ ;);););););))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ahahha hastayım o lafa KR@LD@N ÇHOQ KR@LCIYIX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 adamım ben adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Alem oyuncu olmuş Hayat sahne Yönetmen benim haberleri yok Alayına gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 HERKES ARTİST OLMUŞ AMA YÖNETMEN BENİM İSTEDİĞİME ROL İSTEMEDİĞİME YOL VERİRİM var bir de. geçen birisinin iletisinde görmüştüm. bilgisayar başından ahkam kesmenin dayanılmaz cazibesi... edit: ha işte bullet'ın yazdığından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 HEPİNİZİN FDNSFKLJSMC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 demin aynı yazıyı msnde birinde gördüm. yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bu topiğin gideceği yeri beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sen ekmeğe mama derken..biz fırıncının karısıyla ..takılıyoduk.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 pense...pense...pens.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sen giderken ben o yollardan cenabet dönüyodum vardır bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yolda niye karşılaşmadık o zaman kih kih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 siz giderken biz sizin gittiğiniz yolda haracımızı kesmiş geri dönüyoduk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 eisenheim said: sen ekmeğe mama derken..biz fırıncının karısıyla ..takılıyoduk.. ;) Bu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Sen kimi istemiyosun la burda? roket yakıtını rakının üstüne cila yaparız biz HAA serseriyiz bulaşma fena olur HAAAAaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Hayırdr problem mi var bilae! Demirden korksak trene binmezdik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar