Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

tavsiye etmeyen arkadaşlar neden tavsiye etmiyo acaba? almayı düşünüyorum da, baya severek kullananlar falan var, telefon yavaş diye mi sevmediniz? yoksa iphone, htc gibi telefonlara kıyasla baya zayıf olduğu için mi? arada 3-4 kat fiyat farkı var onlarla, fiyat/performans olarak bakmak gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatına göre çok iyi telefon bence.

telefonun en problemli yanı, bazen programlar patlıyor, kendi kendine kapanıyor falan.. sürekli olan bir şey değil ama oluyor bazen.

fiyat/performans derseniz; 5te5 derim. bu yüzden mutluyum ben bu telefonla. (mutluyum derken, daha fazla para verecek olsam, bir android telefon alırdım)
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

kontratım bitti vodafone ile şimdi ya htc desire ya da samsung galaxy s alıcam
yarın gidip inceleyeceğim mağazada

iphone 4 da alabilirim ama bu iki telefon bence iphone4 dan daha iyi.

eh 5800 da kaldırırım kenarda durur artık :)

Galaxy S geldi mi? Turkcell eylülün ilk haftası getirecek diyordu ama ben geldiğine dair bişi bulamadım daha. Geldiyse koşup bende alıcam çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

aldım 5800, v51 de yaptım, sabahtan beri kurcalıyorum baya hoşuma gitti, 1 kere kendine res attı durduk yere ama güzel telefon genel olarak. ( ilk dokunmatik telefonum olduğu için böyle konuşuyo olabilirim.) c6 fw çok fark ediyo mu? eğer çok farkediyosa performans olarak, kullanım kolaylığı olarak, onu yüklemeyi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bende aldım 5800 daha doğrusu babam almış bende hemen üstüne kondum sen ne anlarsın dokunmatikten diyerek benim 3 yıllık samsungu verdim :P.
pek bi telefon özürlüsüyümdür az çok alıştım dokunmatiğe ama mesaj felan yazarken zorlanıyorum biraz.bide klavyesi çok küçükmüş daha doğrusu ekran küçük :P neyse önericeğiniz bişiler felan varmı daha güncellemelerini felan yapmadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...