Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Multitouch desteği ne zaman vardı bu telefonun? Kim söyledi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Black_Hand said: şu telefonu alalı 2 hafta falan oluyor. takılmaları vs.. bir kenara bıraktım ama multitouch desteği olupta multitouch olmaması... seni yemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 n90'larda bile multi touch yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tavsiye etmeyen arkadaşlar neden tavsiye etmiyo acaba? almayı düşünüyorum da, baya severek kullananlar falan var, telefon yavaş diye mi sevmediniz? yoksa iphone, htc gibi telefonlara kıyasla baya zayıf olduğu için mi? arada 3-4 kat fiyat farkı var onlarla, fiyat/performans olarak bakmak gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Kaliteli olduğu hissini vermiyo telefon. 4-5 aydır kullanıyorum, hani öyle aşırı yoğun şekilde de değil ama Opera Mobile'da bazı siteler kitliyo telefonu. Wirelessı kafasına göre açık bıraktığı oluyo bazen falan. Yazılımsal olarak zayıf biraz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 fiyatına göre çok iyi telefon bence. telefonun en problemli yanı, bazen programlar patlıyor, kendi kendine kapanıyor falan.. sürekli olan bir şey değil ama oluyor bazen. fiyat/performans derseniz; 5te5 derim. bu yüzden mutluyum ben bu telefonla. (mutluyum derken, daha fazla para verecek olsam, bir android telefon alırdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 şimdi c6 nın fw sini port etmişler, videolarına baktım da canavar gibi olmuş telefon. bi ara yapmayı düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kontratım bitti vodafone ile şimdi ya htc desire ya da samsung galaxy s alıcam yarın gidip inceleyeceğim mağazada iphone 4 da alabilirim ama bu iki telefon bence iphone4 dan daha iyi. eh 5800 da kaldırırım kenarda durur artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FXXmWYjx4F8 (tu) nsaı yapıyo ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 3310 gibi oldu herkes bundan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Quel-Thul said: http://www.youtube.com/watch?v=FXXmWYjx4F8 (tu) nsaı yapıyo ki bu http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/nokia-5800xm-and-nokia-5530xm-icin-nokia-c6-v11-0-029-turkce-fw-widget-destekli-en-stabil-calisan-fw-389756.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hay allah kahretsin şu C6 firmwareı yükleyecem diye sd kartı kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 DynamicK said: kontratım bitti vodafone ile şimdi ya htc desire ya da samsung galaxy s alıcam yarın gidip inceleyeceğim mağazada iphone 4 da alabilirim ama bu iki telefon bence iphone4 dan daha iyi. eh 5800 da kaldırırım kenarda durur artık :) Galaxy S geldi mi? Turkcell eylülün ilk haftası getirecek diyordu ama ben geldiğine dair bişi bulamadım daha. Geldiyse koşup bende alıcam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Londra da yasiyorum ben burada veriliyor. 18 aylik kontrat yapiyorum telefon ucretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aldım 5800, v51 de yaptım, sabahtan beri kurcalıyorum baya hoşuma gitti, 1 kere kendine res attı durduk yere ama güzel telefon genel olarak. ( ilk dokunmatik telefonum olduğu için böyle konuşuyo olabilirim.) c6 fw çok fark ediyo mu? eğer çok farkediyosa performans olarak, kullanım kolaylığı olarak, onu yüklemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ufak bi deneyim sonrası, electroworldden almayın -en azından via porttakinden- diyebilirim. "müşteri hizmetleri" kısmında çalışan 5-6 insan olmasına rağmen bi tanesi hariç hepsi çöp. http://forum.paticik.com/read.php?13,5088009,5088009#msg-5088009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 şu c6 fw yapanlardan biri feedback versin de ona göre ben de yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 valla ben de bekliyorum c6 fw olayını. yapanlar çok memnunlar gerçi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 c6 fw yapıcaktım ama program w7 64bitte çalışmıyor. xp modla çalışıyormuş ama onu indirmeye de üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 abi ne değişiyo ki? hızda var mı değişiklik? ona göre eski ve xp kurulu makine ile deniycem. bi yerde eksikliklerinden bahsetmişlerdi falan, nedir ne değildir kısaca bişiler plx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 güzel oluyor c6 fw yapınca, hız öyle çok değişmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hızda değişiklik olduğunu söylüyorlar(daha hızlı) özellik olarak da HS falan değişiyo vs... forumlarda yazıo abi detaylı olarak neler olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bende aldım 5800 daha doğrusu babam almış bende hemen üstüne kondum sen ne anlarsın dokunmatikten diyerek benim 3 yıllık samsungu verdim :P. pek bi telefon özürlüsüyümdür az çok alıştım dokunmatiğe ama mesaj felan yazarken zorlanıyorum biraz.bide klavyesi çok küçükmüş daha doğrusu ekran küçük :P neyse önericeğiniz bişiler felan varmı daha güncellemelerini felan yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Klavyesini Türkçe'den İngilizce'ye çevirirsen Türkçe karakterler kalkacağı için tuşlar büyüycektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 evet böyle daha iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar