PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yükledim v51 i. bazı yerlerde bu son artık başka çıkmayacak diyolar. bilemicem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 radyoda sürekli bi takılma meydane gelmeye başladı. aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 hard reset attın mı? genelde o zaman düzeliyo bu tip sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Kendercik said: Cepten terleme ile bozulması kullanıcı hatası kabul edilmeyebilir. Moda'daki (Kadıköy, İstanbul)orijinal nokia servisinden çok memnunum ben, civardaysan tavsiye ederim. Yağmur altında mesaj yazdığı için hoparlörü bozulan telefonumu götürdüğümde bile değiştirmişlerdi. Yanında da üretim hatası olan arka kapağıyla birlikte, kapağı çıkartıp takarken kırdığım orta gövdeyi de değiştirmişlerdi. üst seviye onarıma gitmiş, becerememişler. yeni telefon verilcekmiş. çok feci de mutlu oldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bu telefonu daha ilk çıktığında göndermişlerdi Nokia'dan, o zaman çok tutmamıştım. Şimdi liseye yeni başlayan kız kardeşime aldık. 490 lira falandı galiba ya da o civar. Tek bir şeyden eminim: bu-fiyata-daha-iyisi-yok. Gerçekten çok başarılı, hangi malzemesinden çaldılar, naptılar, nettiler bilmiyorum ama alette yok yok, fiyat ta özelliklerine göre bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 of hafıza kartımdaki müzikler dışında herşey silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 birden aklıma geldi şimdi sorayım. 5800ı modem gibi kullanabiliyo muyuz? laptopa bağlasak oluyo mu kabloyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 alınırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 PrudenT said: birden aklıma geldi şimdi sorayım. 5800ı modem gibi kullanabiliyo muyuz? laptopa bağlasak oluyo mu kabloyla kabloya gerek yok. bluetooth ile de bağlayıp modem olarak kullanabiliyosun. win 7 varsa çok kolay oluyo ekstra programa gerek kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 moriQ said: alınırmı ? aynı fiyata daha iyi bi telefon emin ol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Yeni güncelleme neler getirdi? yükledik ama bir fark göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ufak donmalar düzeltilmiş bide dokunurken ki titreşim azcık zayıflamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 radyodaki RDS sorununu çözmüşler bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hepsiburada samsung'un android i7500'üne %48 indirim yapmış ve 5800 ile aynı fiyata gelmiş. aynı fiyata samsung android almak daha mantıklı olur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ya ovi maps bayağıdır konumunu bulamıyor, sırf bende mi bu sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 evet bazı telefonlarda çıkıyor o sorun, arkadaşda aynı sorun vardı nokia shop'da adamlar, anca servise verin orda çözerler dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 başlarda buluyordu ama. son 4 aydır bulamadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 konum bulurken net e bağlanıyor.kontör gidiyor, bir kaç aydır.sizde de böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 GPS ayarlarından (ovi maps içinden değil, öteki GPS data gibi ismi olan yerden options'a girdiğinizde) positionig methods diye bir menü bulmanız lazım. Assisted GPS ve network based seçenekleri data transferi yapıyor olabilir. Ancak bunları kapattığınız zaman da çok uzun sürebiliyor aletin yerini bulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aldık 2 saat önce. buna ne yükleyelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Yeni firmware yükle. Ama yeni modlu firmwareler var. Oldukça hızlanıyor alet. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 DynamicK said: 5800 tam 1 yıldır kullanıyorum. Sevemedim pek. güzel hoş medyası olsun falan fiyat performans açısından da iyi gayet fakat fiyatı düşük olduğundan performansı da aslında düşük.. bayadır kullanıyorum sevemedim. güzel değil ya.. hiç ama hiç de tavsiye etmiyorum.. belki de hevesimi aldım dokunmatiklerden.. bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ucuz etin yahnisi olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Fistan said: ufak donmalar düzeltilmiş bide dokunurken ki titreşim azcık zayıflamış zayıflamaktan ziyade düzeltmişler, seviye 1de 2den fazla titreşim veriyordu ayarlamışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 şu telefonu alalı 2 hafta falan oluyor. takılmaları vs.. bir kenara bıraktım ama multitouch desteği olupta multitouch olmaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar