Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Kendercik said:

Cepten terleme ile bozulması kullanıcı hatası kabul edilmeyebilir. Moda'daki (Kadıköy, İstanbul)orijinal nokia servisinden çok memnunum ben, civardaysan tavsiye ederim. Yağmur altında mesaj yazdığı için hoparlörü bozulan telefonumu götürdüğümde bile değiştirmişlerdi. Yanında da üretim hatası olan arka kapağıyla birlikte, kapağı çıkartıp takarken kırdığım orta gövdeyi de değiştirmişlerdi.

üst seviye onarıma gitmiş, becerememişler. yeni telefon verilcekmiş. çok feci de mutlu oldum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu telefonu daha ilk çıktığında göndermişlerdi Nokia'dan, o zaman çok tutmamıştım. Şimdi liseye yeni başlayan kız kardeşime aldık. 490 lira falandı galiba ya da o civar.

Tek bir şeyden eminim: bu-fiyata-daha-iyisi-yok. Gerçekten çok başarılı, hangi malzemesinden çaldılar, naptılar, nettiler bilmiyorum ama alette yok yok, fiyat ta özelliklerine göre bedava.
Sosyal ağlarda paylaş

GPS ayarlarından (ovi maps içinden değil, öteki GPS data gibi ismi olan yerden options'a girdiğinizde) positionig methods diye bir menü bulmanız lazım.

Assisted GPS ve network based seçenekleri data transferi yapıyor olabilir. Ancak bunları kapattığınız zaman da çok uzun sürebiliyor aletin yerini bulması.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

5800 tam 1 yıldır kullanıyorum. Sevemedim pek.

güzel hoş medyası olsun falan fiyat performans açısından da iyi gayet fakat fiyatı düşük olduğundan performansı da aslında düşük..

bayadır kullanıyorum sevemedim. güzel değil ya.. hiç ama hiç de tavsiye etmiyorum.. belki de hevesimi aldım dokunmatiklerden.. bilmem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...