BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 offf 490 mı.. 40 tl fazla vermişim lan :( ama 10 taksit oldu.. ama yinede daha ucuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hehe nokia shoplardan birinde 489 birinde 490 birinde 530 demekki cevahir nokia shop kazıkçının önde gideni laskjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben de 730'a (indirim çeki ile 705'e hallederek) almıştım zamanında ama telefonun fiyatı düştükçe daha çok seviyorum aleti. Ucuz ama başarılı özelli bir cihaz sahibiyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Gökhan nete girsene Ben de aldım bundan, pena gibi bir hede geldi, nereye takıyoruz bunu delik yok ehe. Daha önemlisi internete bağlayamadım, wireless seçiyorum kendi modemimi, şifremi giriyorum, bulunamadı falan deyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 arka kapağını aç, alt köşede ufacık bir deliği var ordan geçirip küçük askı tarzında tutturulacak yer var oraya tutturup kapağı kapatıyorsun. kitapcıklarında anlatıyodu zaten resimli falan. edit:h.olsun. tekrar indirime gidilmiş heralde. kutu içeriğinde neler çıktı eksiltmişler mi daha birşey acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Az daha eksiltirlerse kutudan telefon çıkmayacak zaten, eksiltmemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 her gecen gün kutu icerigindeki usb kablosu kisaliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Pcyi kapayınca wirelesstan bağlanmaya karar verdi ama modemin güvenliğini kuşa çevirdiğimden böyle gitmez bu heh. USB kablosu 4-5 mikron kadar evet sdfg PENA koyacaklarına neden bir stylus daha koymamışlar? Koyuyorlarmış önceden hem. Kulaklıklarına bakmadım ama dandik falan demişsiniz, çok heves gelmedi bakmak için. Nimbuzz kurdum, tema kurdum bir tane, çözüyor gibiyim ufaktan da bu programları nasıl silicez sonradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 wirelessa bağlanmasında ben de ilk sorun yaşadım sonra v40 a yükseltince o sorun kalmadı ehe sanırsam v40 öncesi WEP desteklemiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ben telefonu aldığım günkü ayarlarıyla sorunsuz bağlandım. Hatta bilgisayardan bağlanmaktan daha kolay olmuştu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Griswold said: Pcyi kapayınca wirelesstan bağlanmaya karar verdi ama modemin güvenliğini kuşa çevirdiğimden böyle gitmez bu heh. USB kablosu 4-5 mikron kadar evet sdfg PENA koyacaklarına neden bir stylus daha koymamışlar? Koyuyorlarmış önceden hem. Kulaklıklarına bakmadım ama dandik falan demişsiniz, çok heves gelmedi bakmak için. Nimbuzz kurdum, tema kurdum bir tane, çözüyor gibiyim ufaktan da bu programları nasıl silicez sonradan? oha yenilerde stylus yok mu? kullanılmaz o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Vatan Computer a baktım da fiyatlar pek uygun gelmedi. http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5800_black-5800-xpressmusic-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=37546 -VatanCARD nedir, prosedürleri nedir, nasıl alınır? Nokia nın sitesine baktım ama fiyatları göremedim bir tek ürün tanıtımları vardı. Nokia shoplarda kaça satıldığını veya fiyatları nereden öğrenebileceğimi bilen var mı? (Kadıköy çevresinde arıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 MrLevie said: oha yenilerde stylus yok mu? kullanılmaz o=) Var ama yedegi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Stylus muhabbeti geçmişken aklıma geldi: arka kapağı çıkartmadan önce stylus'u dışarıya çıkartın mutlaka. Yoksa arka kapak esnerken, stylus'u tutan çentik kırılıyor ve selobant muamelesi gerekiyor içeriye. Ayrıca kalemin düşme ihtimali doğuyor tamir edilmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 stylusu başlarda kullandım da sonrasında alışınca hiç çıkardığımı hatırlamıyorum. siz stylus mu kullanıyonuz paso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben hiç kullanmıyorum nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben pek kullanmıyorum. sadece girdiğim sitede ufacık linkler olursa. gerçi onun için ekrana iki kere tık yapınca zoom yapıyo otomatik, o şekilde rahat rahat basılabilir linklere. açıkcası çok da gerekli bişe değil. handwriting yapacaksanız gerekir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ShadowFury said: Vatan Computer a baktım da fiyatlar pek uygun gelmedi. http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5800_black-5800-xpressmusic-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=37546 -VatanCARD nedir, prosedürleri nedir, nasıl alınır? Nokia nın sitesine baktım ama fiyatları göremedim bir tek ürün tanıtımları vardı. Nokia shoplarda kaça satıldığını veya fiyatları nereden öğrenebileceğimi bilen var mı? (Kadıköy çevresinde arıyorum) nişantaşından aldım 490 peşin, 530 tek çekim, 599 taksitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ben aldığım gibi kullanıyorum da, burda görüyorum v40 falan. O muhabbet nedir? :P Bu arada Nimbuzz bağlanmıyo bende. Gerçi evdeki internetle denemedim, otobüsünküyle denedim de, timeout oluyo sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Neyse ya firmware'mış. Bende kurulu olan da v40.0.0.5 mi neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ibbmobil çalışmıyor dimi bizim telefonda ? trafik bilgilerine de ulaşamıyorum wifi dan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 450 lira dediysek her $ey cali$acak demedik. zorlamayin sinirlarini =P zaten V40 tan sonra cokup cokup duruyo. iyice sogudum aletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 trafik bilgileri için abonelik istiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 stylus ufak tuslu sitelerde ve el yazisi muhabbetinde ise yariyor sadece. Onun disinda gerek yok. Bugun kilifimla cin mali ekran koruyucum geldi, ekran koruyucu heralde 3-4 gun falan dayanir eheh. Kabarcik manyagi oldu direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o kabarcıklar bi kaç güne geçiyo merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar