Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de 730'a (indirim çeki ile 705'e hallederek) almıştım zamanında ama telefonun fiyatı düştükçe daha çok seviyorum aleti. Ucuz ama başarılı özelli bir cihaz sahibiyim diye.
Mesaj tarihi:
Gökhan nete girsene
Ben de aldım bundan, pena gibi bir hede geldi, nereye takıyoruz bunu delik yok ehe.
Daha önemlisi internete bağlayamadım, wireless seçiyorum kendi modemimi, şifremi giriyorum, bulunamadı falan deyü.
Mesaj tarihi:
arka kapağını aç, alt köşede ufacık bir deliği var ordan geçirip küçük askı tarzında tutturulacak yer var oraya tutturup kapağı kapatıyorsun. kitapcıklarında anlatıyodu zaten resimli falan.

edit:h.olsun. tekrar indirime gidilmiş heralde. kutu içeriğinde neler çıktı eksiltmişler mi daha birşey acaba
Mesaj tarihi:
Pcyi kapayınca wirelesstan bağlanmaya karar verdi ama modemin güvenliğini kuşa çevirdiğimden böyle gitmez bu heh.

USB kablosu 4-5 mikron kadar evet sdfg

PENA koyacaklarına neden bir stylus daha koymamışlar? Koyuyorlarmış önceden hem. Kulaklıklarına bakmadım ama dandik falan demişsiniz, çok heves gelmedi bakmak için.

Nimbuzz kurdum, tema kurdum bir tane, çözüyor gibiyim ufaktan da bu programları nasıl silicez sonradan?
Mesaj tarihi:
Griswold said:

Pcyi kapayınca wirelesstan bağlanmaya karar verdi ama modemin güvenliğini kuşa çevirdiğimden böyle gitmez bu heh.

USB kablosu 4-5 mikron kadar evet sdfg

PENA koyacaklarına neden bir stylus daha koymamışlar? Koyuyorlarmış önceden hem. Kulaklıklarına bakmadım ama dandik falan demişsiniz, çok heves gelmedi bakmak için.

Nimbuzz kurdum, tema kurdum bir tane, çözüyor gibiyim ufaktan da bu programları nasıl silicez sonradan?

oha yenilerde stylus yok mu?

kullanılmaz o=)
Mesaj tarihi:
Vatan Computer a baktım da fiyatlar pek uygun gelmedi.
http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5800_black-5800-xpressmusic-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=37546
-VatanCARD nedir, prosedürleri nedir, nasıl alınır?

Nokia nın sitesine baktım ama fiyatları göremedim bir tek ürün tanıtımları vardı. Nokia shoplarda kaça satıldığını veya fiyatları nereden öğrenebileceğimi bilen var mı?
(Kadıköy çevresinde arıyorum)
Mesaj tarihi:
Stylus muhabbeti geçmişken aklıma geldi: arka kapağı çıkartmadan önce stylus'u dışarıya çıkartın mutlaka. Yoksa arka kapak esnerken, stylus'u tutan çentik kırılıyor ve selobant muamelesi gerekiyor içeriye. Ayrıca kalemin düşme ihtimali doğuyor tamir edilmezse.
Mesaj tarihi:
ben pek kullanmıyorum. sadece girdiğim sitede ufacık linkler olursa. gerçi onun için ekrana iki kere tık yapınca zoom yapıyo otomatik, o şekilde rahat rahat basılabilir linklere. açıkcası çok da gerekli bişe değil. handwriting yapacaksanız gerekir ama.
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

Vatan Computer a baktım da fiyatlar pek uygun gelmedi.
http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5800_black-5800-xpressmusic-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=37546
-VatanCARD nedir, prosedürleri nedir, nasıl alınır?

Nokia nın sitesine baktım ama fiyatları göremedim bir tek ürün tanıtımları vardı. Nokia shoplarda kaça satıldığını veya fiyatları nereden öğrenebileceğimi bilen var mı?
(Kadıköy çevresinde arıyorum)

nişantaşından aldım 490 peşin, 530 tek çekim, 599 taksitli
Mesaj tarihi:
Ben aldığım gibi kullanıyorum da, burda görüyorum v40 falan. O muhabbet nedir? :P

Bu arada Nimbuzz bağlanmıyo bende. Gerçi evdeki internetle denemedim, otobüsünküyle denedim de, timeout oluyo sürekli.
Mesaj tarihi:
stylus ufak tuslu sitelerde ve el yazisi muhabbetinde ise yariyor sadece. Onun disinda gerek yok. Bugun kilifimla cin mali ekran koruyucum geldi, ekran koruyucu heralde 3-4 gun falan dayanir eheh. Kabarcik manyagi oldu direkt.
  • Yeni Oluştur...