Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

arka kapağını aç, alt köşede ufacık bir deliği var ordan geçirip küçük askı tarzında tutturulacak yer var oraya tutturup kapağı kapatıyorsun. kitapcıklarında anlatıyodu zaten resimli falan.

edit:h.olsun. tekrar indirime gidilmiş heralde. kutu içeriğinde neler çıktı eksiltmişler mi daha birşey acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Pcyi kapayınca wirelesstan bağlanmaya karar verdi ama modemin güvenliğini kuşa çevirdiğimden böyle gitmez bu heh.

USB kablosu 4-5 mikron kadar evet sdfg

PENA koyacaklarına neden bir stylus daha koymamışlar? Koyuyorlarmış önceden hem. Kulaklıklarına bakmadım ama dandik falan demişsiniz, çok heves gelmedi bakmak için.

Nimbuzz kurdum, tema kurdum bir tane, çözüyor gibiyim ufaktan da bu programları nasıl silicez sonradan?
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Pcyi kapayınca wirelesstan bağlanmaya karar verdi ama modemin güvenliğini kuşa çevirdiğimden böyle gitmez bu heh.

USB kablosu 4-5 mikron kadar evet sdfg

PENA koyacaklarına neden bir stylus daha koymamışlar? Koyuyorlarmış önceden hem. Kulaklıklarına bakmadım ama dandik falan demişsiniz, çok heves gelmedi bakmak için.

Nimbuzz kurdum, tema kurdum bir tane, çözüyor gibiyim ufaktan da bu programları nasıl silicez sonradan?

oha yenilerde stylus yok mu?

kullanılmaz o=)
Sosyal ağlarda paylaş

Vatan Computer a baktım da fiyatlar pek uygun gelmedi.
http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5800_black-5800-xpressmusic-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=37546
-VatanCARD nedir, prosedürleri nedir, nasıl alınır?

Nokia nın sitesine baktım ama fiyatları göremedim bir tek ürün tanıtımları vardı. Nokia shoplarda kaça satıldığını veya fiyatları nereden öğrenebileceğimi bilen var mı?
(Kadıköy çevresinde arıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Vatan Computer a baktım da fiyatlar pek uygun gelmedi.
http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_5800_black-5800-xpressmusic-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=37546
-VatanCARD nedir, prosedürleri nedir, nasıl alınır?

Nokia nın sitesine baktım ama fiyatları göremedim bir tek ürün tanıtımları vardı. Nokia shoplarda kaça satıldığını veya fiyatları nereden öğrenebileceğimi bilen var mı?
(Kadıköy çevresinde arıyorum)

nişantaşından aldım 490 peşin, 530 tek çekim, 599 taksitli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...