DoubleW Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bugun aldım teli , şimdi en baştan başlıcam neleri varmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Kojiroh said: "Lol jelatin ne ya" diyenler bi Youtube'da invisible shield videolarını izlesin bi zahmet :) valla benim aldığım kalındı. o inv shield in baya bi inceleri de vardır kesin. onlar cidden iyi duruyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ya isterse kıldan ince olsun, orda bi şey olduğu belli oluyo ve rahatsız ediyo adamı. Orda demek istediğim, harbi ekranı falan koruduğu. Arabın biri çatır çatır parayla, anahtarla falan vuruyo ekrana, bana mısın demiyo. Hatta dur koyayım videoyu: http://www.youtube.com/watch?v=w10uJ_CIb8Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 evet teknolojisi çok iyi bu shieldlerin ama gel gör ki rahatsız edici duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 arkadaşlar bu navgasyon programında bulunduğum noktanın (farazi söylüyorum) 50 metre uzağını gösteriyor. Mesela evimin önünde dururken navigasyon da gösterdiği nokta arka sokak? Bir başka sorum ise; bu ev ekranı temasını rehber çubuğuna ayarladım. böylece telefonun ana ekranına kişiye ait fotograflı kartvizitler eklenebiliyor. Kafamı kurcalayan nokta ise varolan bir kartviziti değilde yeni kartvizit açmamı istiyor. Aslına bakılırsa bu bir sorun değil. Sadece zaten hazırda kartvizit var! niye yeni kartvizite ihtiyaç duyduğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu telefon ile bluetooth kulaklık denemiş olan var mı? ses kalitesi acısından bluetooth 2.1 öneriyolar bu telefonda ise 2.0 var o acıdan endiselerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Tron said: arkadaşlar bu navgasyon programında bulunduğum noktanın (farazi söylüyorum) 50 metre uzağını gösteriyor. Mesela evimin önünde dururken navigasyon da gösterdiği nokta arka sokak? Bir başka sorum ise; bu ev ekranı temasını rehber çubuğuna ayarladım. böylece telefonun ana ekranına kişiye ait fotograflı kartvizitler eklenebiliyor. Kafamı kurcalayan nokta ise varolan bir kartviziti değilde yeni kartvizit açmamı istiyor. Aslına bakılırsa bu bir sorun değil. Sadece zaten hazırda kartvizit var! niye yeni kartvizite ihtiyaç duyduğu? o contactbar a isimleri rehberden ekliyorsun. gps i bilemiycem. beni doğru gösteriyodu en son kullanıdıgımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 almayı düşünüyorum ama ikilemde kaldım. açıkçası ayda 5k para kazanmadan gidip iphone almak falan istemem, ne kadar cicili bicili olsa da. öte yandan şimdiki telefonum 5 yılı devirdi ve ölme belirtileri başladı. wlan, 3g desteği, dokunmatik geniş ekran, gps özelliklerini barındıran en ucuz telefon da bu gibi. almalı mıyım? varsın multitaç olmasın, arada takılsın, ama 1000 tl daha ucuz olsun dersem başka denk model var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Nokia'nın kendi bluetooth kulaklığından müzik dinlemek için bile çok memnun olan var diye biliyorum. Fiyatı tuzludur, değildir... bilemiyorum. GPS ile ilgili olarak; kapalı alanda mısın? Açık alanda mı? Aşağı yukarı tam nokta gösteriyor olmalı açık alanda. Bir de çekiş gücünü gösteren yeşil barlar ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 deadwoll said: Abi ne kemer tokası :P http://www.inkino.co.uk/zen/images/SLTCA042500_4.jpg Böyle bişey bahsettiğim. bndede var bundan işe yarıyo baya. bedava verdiler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kılıfın tek sorunu telefonun beyazsa eğer arka kısmını o çekme şeysi siyaha boyıyabiliyo benim telefonu boyadı ama çokta faydalı çizilmesine engel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hey dostum burada 5800 konuşuyoruz 5230 konuşmuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 çekmeli kılıf benim iphoneumun çekme kısmında sürtünmeden dolayı aşındırma yaptı. dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 son versiyonu nedir şimdi 5800ın, 5 gün falan oldu ben alalı. v 40.0.005 yazıyo. var mıdır daha ötesi, update mupdate yapmam gerekmekte mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 40 dan sonra yok. güncel telefonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepnok5800xm&nc=1 şu an 490 lira normalde de 520 ye fln inmiş alınır mı bu telefon bu fiyata değer mi yani (aslında 2 tane e72 alcaktım ama 1700 tl çok geldi 2 x 855 olarak lol bende daha düşük fiyatlı bişiler bakıorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Düşünme al bence, hatta topicine de yazacaktım. Parasına göre süper ötesi bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Buyse said: alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Çok memnunum ben. Alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Dworgian said: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepnok5800xm&nc=1 şu an 490 lira normalde de 520 ye fln inmiş alınır mı bu telefon bu fiyata değer mi yani (aslında 2 tane e72 alcaktım ama 1700 tl çok geldi 2 x 855 olarak lol bende daha düşük fiyatlı bişiler bakıorum.) vatan'da bugune ozel vatancard + world kart 8 taksit 459 TL'ye su an. biraz gec kaldik ama. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ssdfd double. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 en sonunda kesin olarak almaya karar verdim alınacak en iyi yer vatan mıdır? fiyat olarak en iyisi vatan sanırım. peki garanti, teknik servis filan açısından nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 telefon şu an 500 e düştü vatanda daha ucuzdu bugüne özel. çoğu yerde 500 e görüyorum telefonu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 900 e bize kitlediler zamaninda. deli oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar