Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Ya isterse kıldan ince olsun, orda bi şey olduğu belli oluyo ve rahatsız ediyo adamı. Orda demek istediğim, harbi ekranı falan koruduğu. Arabın biri çatır çatır parayla, anahtarla falan vuruyo ekrana, bana mısın demiyo.
Hatta dur koyayım videoyu:
http://www.youtube.com/watch?v=w10uJ_CIb8Q
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu navgasyon programında bulunduğum noktanın (farazi söylüyorum) 50 metre uzağını gösteriyor. Mesela evimin önünde dururken navigasyon da gösterdiği nokta arka sokak?

Bir başka sorum ise; bu ev ekranı temasını rehber çubuğuna ayarladım. böylece telefonun ana ekranına kişiye ait fotograflı kartvizitler eklenebiliyor. Kafamı kurcalayan nokta ise varolan bir kartviziti değilde yeni kartvizit açmamı istiyor. Aslına bakılırsa bu bir sorun değil. Sadece zaten hazırda kartvizit var! niye yeni kartvizite ihtiyaç duyduğu?
Sosyal ağlarda paylaş

Tron said:

arkadaşlar bu navgasyon programında bulunduğum noktanın (farazi söylüyorum) 50 metre uzağını gösteriyor. Mesela evimin önünde dururken navigasyon da gösterdiği nokta arka sokak?

Bir başka sorum ise; bu ev ekranı temasını rehber çubuğuna ayarladım. böylece telefonun ana ekranına kişiye ait fotograflı kartvizitler eklenebiliyor. Kafamı kurcalayan nokta ise varolan bir kartviziti değilde yeni kartvizit açmamı istiyor. Aslına bakılırsa bu bir sorun değil. Sadece zaten hazırda kartvizit var! niye yeni kartvizite ihtiyaç duyduğu?

o contactbar a isimleri rehberden ekliyorsun.
gps i bilemiycem. beni doğru gösteriyodu en son kullanıdıgımda.
Sosyal ağlarda paylaş

almayı düşünüyorum ama ikilemde kaldım.

açıkçası ayda 5k para kazanmadan gidip iphone almak falan istemem, ne kadar cicili bicili olsa da. öte yandan şimdiki telefonum 5 yılı devirdi ve ölme belirtileri başladı. wlan, 3g desteği, dokunmatik geniş ekran, gps özelliklerini barındıran en ucuz telefon da bu gibi. almalı mıyım? varsın multitaç olmasın, arada takılsın, ama 1000 tl daha ucuz olsun dersem başka denk model var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia'nın kendi bluetooth kulaklığından müzik dinlemek için bile çok memnun olan var diye biliyorum. Fiyatı tuzludur, değildir... bilemiyorum.

GPS ile ilgili olarak; kapalı alanda mısın? Açık alanda mı? Aşağı yukarı tam nokta gösteriyor olmalı açık alanda. Bir de çekiş gücünü gösteren yeşil barlar ne alemde?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepnok5800xm&nc=1

şu an 490 lira

normalde de 520 ye fln inmiş

alınır mı bu telefon bu fiyata değer mi yani

(aslında 2 tane e72 alcaktım ama 1700 tl çok geldi 2 x 855 olarak lol bende daha düşük fiyatlı bişiler bakıorum.)
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepnok5800xm&nc=1

şu an 490 lira

normalde de 520 ye fln inmiş

alınır mı bu telefon bu fiyata değer mi yani

(aslında 2 tane e72 alcaktım ama 1700 tl çok geldi 2 x 855 olarak lol bende daha düşük fiyatlı bişiler bakıorum.)

vatan'da bugune ozel vatancard + world kart 8 taksit 459 TL'ye su an. biraz gec kaldik ama. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...