Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba yıkatma fiyatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu araçları yıkıyolar ya normal iç dış,bu içerenköy carrefour'un orda speedy die bi yer var 15 falandı yanılmıosam bu car wax lerdede aynı paramıdır ? bilgisi olan var mı hatta palladium car wax direk fiyat falan bilen çıksa süper olur : )
Mesaj tarihi:
yerinden yerine degisir, sungerle elle yikamasini istersen oyle yikayan yerlerde genelde 15 20 tl arasi oluyor, fiyat normal sadce dis yikatayim fircayla dersen 5 ytl ye bile bulursun yikatacak yer, burda onemli olan arabana ve boyasina ne kadar onem veriyorsun
Mesaj tarihi:
güneşli bir tatil gününde arabanızı yıkamıyorsanız , araba kullanmaktan ne zevk alıyorsunuz?

araba bende olduğu zaman genelde benzin alınca yıkamadan geçiyorum.ayda birde vakit bulunca kendim yapıyorum tüm temizliğini.
Mesaj tarihi:
Valeron said:
arkadaşlar bu araçları yıkıyolar ya normal iç dış,bu içerenköy carrefour'un orda speedy die bi yer var 15 falandı yanılmıosam bu car wax lerdede aynı paramıdır ? bilgisi olan var mı hatta palladium car wax direk fiyat falan bilen çıksa süper olur : )

Palladium'da 18 lira
Mesaj tarihi:
12-15 arası iyidir derim genel fiyatlar böyle. hele AVMlerde, fix 15 diye tahmin ediyorum. Ha benim tavsiyem gidip, ara sokaktaki yerlere yaptırman, 2-3 tl hatta 5tl bahşiş ver yalıyorlar resmen arabayı
Mesaj tarihi:
mahalle arası yerler ucuz ama dikkatli olmak gerekiyor.
adamlar köpürtürken fırçayla girişiyorlar,
fırçanın içinde taş, çakıl vs. varsa çiziyor arabayı.
hani kesin olacak diye bir şey yok da, FYİ.
Mesaj tarihi:
Ic yikamanin ozenine gore degisir( ki standart bisey yeter, olmadi ustune kendiniz waxlarsiniz torpidoyu falan) ama sadece disa 10 dan fazla vermek sacma. Su sabun yani en nihayetinde.
Mesaj tarihi:
Ben 11'e yıkatıyorum, hem eve yakın hem de süngerle. Biraz mahalle tarzı yıkamacı, çok profesyonel şirket falan değil, onun için para üstü diye kalan 4'ü de yıkayan elemana veriyorum bahşiş diye, içini jantları falan da yalayıp yutuyolar o zaman :p Sağda solda yıkatırken de 15 civarı veriyorum.

Alışveriş merkezleri kazıkçı geliyor biraz hiç girmiyorum o işlere. Fırçayla veya "fırçasız süngersiz muhteşem" olanlara da elleşmiyorum hiç, uzun vadede boyaya zararlı.
  • Yeni Oluştur...