Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 arkadaşlar bu araçları yıkıyolar ya normal iç dış,bu içerenköy carrefour'un orda speedy die bi yer var 15 falandı yanılmıosam bu car wax lerdede aynı paramıdır ? bilgisi olan var mı hatta palladium car wax direk fiyat falan bilen çıksa süper olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Her yer aynı suyu kullanıyo abi, ben 5'e yıkatıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben 8 e yıkatıyorum 3 e yıkayan yer varmış.. senede bir kere filan 150 filan verip sonax mıdır nedir oraya götürmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben iç dışı bostancıda 40'a yıkattım en son. kusma muhabbeti vardı ama etkiliosa o fiyatı bılemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sonaxta 300e kadar falan çıkabiliyo fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kendim yıkıyorum. en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yerinden yerine degisir, sungerle elle yikamasini istersen oyle yikayan yerlerde genelde 15 20 tl arasi oluyor, fiyat normal sadce dis yikatayim fircayla dersen 5 ytl ye bile bulursun yikatacak yer, burda onemli olan arabana ve boyasina ne kadar onem veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Xaenin said: Her yer aynı suyu kullanıyo abi, ben 5'e yıkatıyorum yani. Ben şampanyayla yıkatıyorum arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben de gözyaşlarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben arabamı Liv Tyler'a yıkatıyorum. Köpüklü köpüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yaşlandı lan liv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 vetşört fentezisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 10 makuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 beylikdüzü'nde en az 15'e yıkıyorlar 4-5 yerde,ortalama fiyatta bu sanırım istanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 güneşli bir tatil gününde arabanızı yıkamıyorsanız , araba kullanmaktan ne zevk alıyorsunuz? araba bende olduğu zaman genelde benzin alınca yıkamadan geçiyorum.ayda birde vakit bulunca kendim yapıyorum tüm temizliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Valeron said: arkadaşlar bu araçları yıkıyolar ya normal iç dış,bu içerenköy carrefour'un orda speedy die bi yer var 15 falandı yanılmıosam bu car wax lerdede aynı paramıdır ? bilgisi olan var mı hatta palladium car wax direk fiyat falan bilen çıksa süper olur : ) Palladium'da 18 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 12-15 arası iyidir derim genel fiyatlar böyle. hele AVMlerde, fix 15 diye tahmin ediyorum. Ha benim tavsiyem gidip, ara sokaktaki yerlere yaptırman, 2-3 tl hatta 5tl bahşiş ver yalıyorlar resmen arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 mahalle arası yerler ucuz ama dikkatli olmak gerekiyor. adamlar köpürtürken fırçayla girişiyorlar, fırçanın içinde taş, çakıl vs. varsa çiziyor arabayı. hani kesin olacak diye bir şey yok da, FYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ic yikamanin ozenine gore degisir( ki standart bisey yeter, olmadi ustune kendiniz waxlarsiniz torpidoyu falan) ama sadece disa 10 dan fazla vermek sacma. Su sabun yani en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben 11'e yıkatıyorum, hem eve yakın hem de süngerle. Biraz mahalle tarzı yıkamacı, çok profesyonel şirket falan değil, onun için para üstü diye kalan 4'ü de yıkayan elemana veriyorum bahşiş diye, içini jantları falan da yalayıp yutuyolar o zaman :p Sağda solda yıkatırken de 15 civarı veriyorum. Alışveriş merkezleri kazıkçı geliyor biraz hiç girmiyorum o işlere. Fırçayla veya "fırçasız süngersiz muhteşem" olanlara da elleşmiyorum hiç, uzun vadede boyaya zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 o fiyatın 11 olmasının tek sebebi para üstünü bozuk verip bahşiş olarak alabilmek farkındasın dı mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Esas parayı alanla bahşişi alan adamlar farklı, ayrıca fırça fiyatı 10 iken süngerlisi 11. Öyle değil yani, kusura bakma voyk3 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 15 yikatma + bahsis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben para vermiyorum...evet arabam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hiç yıkatmadım. pis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar