Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Şimdi az önce şeytan dürttü bişiler karıştırdık eheh Bakın bu topici ne boş adamsın ne malsın hede hödö ile çevirmeyin sevmiyorsanız X yukarda bekliyor tıklamanız yeter Ben sadece paylaşmak ve gülmeniz için yazıyorum bunu yoksa niye yaziyim sizin suratınızda bir gülümseme isterim :) Şimdi şu Chemical Lightleri sayemde bilmiyen yoktur herhalde Az önce bunlardan birisini aldım ve kırdım Sonra sokağa doğru tam yayayoluna attım Gelen giden bunelan dercesine bakıyor Şimdi bi tip geldi elinde telefon bakıyor bunelan diyo bi yandan telefondakine anlatıyor falan aadam tam gidicek Aniden geri döndü eğildi ve aldı ışığı Tam tintin geri dönücek ben "HAYIR BIRAK ONU O PATLAYICIIIIIII!" diye bağırdım veee malum herif bir yusufladı elindeki ışığı fırlattı sağa sola baktı ve koşarak uzaklaşmaya başladı Ben salonun ortasında ağlıyorum gülmekten[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Çok komik...[signature][hline]Dragger.Org
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 puhahahahah şakacı seniiii :yapma: :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 o an olanları hayal edebiliyorum :lol:[signature][hline]Leylek Blackice
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ne mutlu sana :)[signature][hline] The Truth is out There
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 *!gülüş efekti çıkarır*[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 komik diilmi:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Way Cok Gr@lsın Be Baba :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ahahaha iimiş kemikıl : )takdir ettim :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Chemical, 14 Mayıs 2004 22:00 tarihinde demiş ki: komik diilmi:( orda olsak emin ol natural dahil hepimiz yerlere yatardı o anda görmek lazım olayı ya :=)[signature][hline]Leylek Blackice
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben niye gülmedim??? Komik komik chemical da şu lightları nasıl temin edebiliriz acep???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hayal edin kameraya çektimde koşuş sahnesi yok:((([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 olsun bağırma sahnesini izleriz :D[signature][hline]Leylek Blackice
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bırak onu patlayıcı ooooo u çekmiş adamın durmasınıda[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Abi direk yarılıncak bi şaka bence. Ahaha hll chemical. Adamın halini tahmin etmeye bile kasmıyorum çok iyi ya :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 *X işaretine basar*[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Black1ce, 14 Mayıs 2004 22:03 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 14 Mayıs 2004 22:00 tarihinde demiş ki: komik diilmi:( orda olsak emin ol natural dahil hepimiz yerlere yatardı o anda görmek lazım olayı ya :=) eheh ben olayı biraz daha canlı yaşadım sizden icqdan canlı canlı neapiosun bakem dedim adam başladı gülmeğe neoluo falan anlattı komikti cidden :D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 demmedimmi ama :-p[signature][hline]Leylek Blackice
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 x işaretine basmıyorum çünkü çok yanlış birşey yapmışsın. bak diğer yaptıklarına hiçbişi demedim ama bunu söylemem gerek.. tanımadığınız insanlara böyle şakalar yapmayın, bana yapılsa hiç hoşuma gitmez. ayıbı bir kenara siz güleceksiniz diye başkasını rahatsız etmeye hiç hakkınız yok.. daha hafif bir şaka olsa neyse de insan bu, kalbinin duracağı tutar..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
damar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 helal olsun delikanlı adammışın...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 kalp işin içine girmedikten sonra aslında sorun yok aslında adam gerçek bomba sanar kaçar öyle kalır öyle bilir torunlarına anlatır fln fln..[signature][hline]Leylek Blackice
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yaaa dusunsene allah korusun agzimizdan yel alsin ama anneannen ariyor, yavrum deden kalp krizi gecirdi. ne? nasil oldu? demeden gidiyoruz dedem ayiliyor sonra anlatiyor nasil oldu? surdan yuruyodum soyle oldu korktum offff ne doversin cat cut[signature][hline]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 e nerden biliyorsun işte kalbinin olup olmadığını? sonra 50 çeşit başka olay var, ille kalp olması da gerekmez.. bişi olsa düşünsene sebebi sen oluyorsun.. öyle 2 dk güleceksiniz diye yapmayın böyle işler..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Sam, 14 Mayıs 2004 22:30 tarihinde demiş ki: x işaretine basmıyorum çünkü çok yanlış birşey yapmışsın. bak diğer yaptıklarına hiçbişi demedim ama bunu söylemem gerek.. tanımadığınız insanlara böyle şakalar yapmayın, bana yapılsa hiç hoşuma gitmez. ayıbı bir kenara siz güleceksiniz diye başkasını rahatsız etmeye hiç hakkınız yok.. daha hafif bir şaka olsa neyse de insan bu, kalbinin duracağı tutar.. sam biz kardeşimiyiz abi?aynı şeyler biraz önce aklımdan geçiyordu ya.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 abi telefonla konuşan genç bi herifdi nolacak lam o saatte sokakta yürüyen adamın kalbimi olur[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Öne çıkan mesajlar