Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemicalin pis şakası:) (sokaktaki insana)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi az önce şeytan dürttü bişiler karıştırdık eheh
Bakın bu topici ne boş adamsın ne malsın hede hödö ile çevirmeyin sevmiyorsanız X yukarda bekliyor tıklamanız yeter
Ben sadece paylaşmak ve gülmeniz için yazıyorum bunu yoksa niye yaziyim sizin suratınızda bir gülümseme isterim :)

Şimdi şu Chemical Lightleri sayemde bilmiyen yoktur herhalde
Az önce bunlardan birisini aldım ve kırdım
Sonra sokağa doğru tam yayayoluna attım
Gelen giden bunelan dercesine bakıyor
Şimdi bi tip geldi elinde telefon bakıyor bunelan diyo bi yandan
telefondakine anlatıyor falan aadam tam gidicek
Aniden geri döndü eğildi ve aldı ışığı
Tam tintin geri dönücek ben
"HAYIR BIRAK ONU O PATLAYICIIIIIII!" diye bağırdım veee malum herif bir yusufladı elindeki ışığı fırlattı sağa sola baktı ve koşarak uzaklaşmaya başladı

Ben salonun ortasında ağlıyorum gülmekten[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
puhahahahah
şakacı seniiii :yapma: :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
*!gülüş efekti çıkarır*[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Mesaj tarihi:
komik diilmi:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
ahahaha iimiş kemikıl : )takdir ettim :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
Ben niye gülmedim???

Komik komik chemical da
şu lightları nasıl temin edebiliriz acep???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
hayal edin
kameraya çektimde
koşuş sahnesi yok:((([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
bırak onu patlayıcı ooooo u çekmiş adamın durmasınıda[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
Abi direk yarılıncak bi şaka bence.
Ahaha hll chemical. Adamın halini tahmin etmeye bile kasmıyorum çok iyi ya :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 14 Mayıs 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 14 Mayıs 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
komik diilmi:(

orda olsak emin ol natural dahil hepimiz yerlere yatardı
o anda görmek lazım olayı ya :=)

eheh ben olayı biraz daha canlı yaşadım sizden icqdan canlı canlı neapiosun bakem dedim adam başladı gülmeğe neoluo falan anlattı komikti cidden :D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Mesaj tarihi:
x işaretine basmıyorum çünkü çok yanlış birşey yapmışsın. bak diğer yaptıklarına hiçbişi demedim ama bunu söylemem gerek..

tanımadığınız insanlara böyle şakalar yapmayın, bana yapılsa hiç hoşuma gitmez. ayıbı bir kenara siz güleceksiniz diye başkasını rahatsız etmeye hiç hakkınız yok..

daha hafif bir şaka olsa neyse de insan bu, kalbinin duracağı tutar..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
yaaa dusunsene allah korusun agzimizdan yel alsin ama anneannen ariyor, yavrum deden kalp krizi gecirdi. ne? nasil oldu? demeden gidiyoruz dedem ayiliyor sonra anlatiyor nasil oldu? surdan yuruyodum soyle oldu korktum

offff ne doversin cat cut[signature][hline]
Mesaj tarihi:
e nerden biliyorsun işte kalbinin olup olmadığını? sonra 50 çeşit başka olay var, ille kalp olması da gerekmez..

bişi olsa düşünsene sebebi sen oluyorsun.. öyle 2 dk güleceksiniz diye yapmayın böyle işler..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 14 Mayıs 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
x işaretine basmıyorum çünkü çok yanlış birşey yapmışsın. bak diğer yaptıklarına hiçbişi demedim ama bunu söylemem gerek..

tanımadığınız insanlara böyle şakalar yapmayın, bana yapılsa hiç hoşuma gitmez. ayıbı bir kenara siz güleceksiniz diye başkasını rahatsız etmeye hiç hakkınız yok..

daha hafif bir şaka olsa neyse de insan bu, kalbinin duracağı tutar..

sam biz kardeşimiyiz abi?aynı şeyler biraz önce aklımdan geçiyordu ya.[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
abi telefonla konuşan genç bi herifdi nolacak lam o saatte sokakta yürüyen adamın kalbimi olur[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
  • Yeni Oluştur...