Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 2122 deyim. çok pis diplomasi yapıyorum. tüm kuyuları birden açmadım hala açmadığım kuyular var. İNSAN YAKIP PETROL YAPIOZ ajskf. 5b$ ı geçi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ahahah öle bi abandım ki askere fiyatlar 300 dolara vurdu millet yamyamlığa başladı bu arada açlıktan ajsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 off ben 2060 tan ötesini göremedim, yavaş sömürmek lazım biraz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 büyüyünce petrolcü olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben 2300 lere kadar geldim, bu insan yakma olayiyla,kuyu acmadim falan bisure :D ama anafikir "oyle yada boyle dunyanin sonu gelir bu petroldan dolayi" diyo eheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 insan yakma nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 2050 lerden sonra açılıyor sanırım. fabrika dikiyorsun yere göğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 gaza geldim capitalism 2 buldum 4 5 yıllık pc magazine cdlerinden. wow acayip baydı öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 oha bu sefer mad'i gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bütün petrolleri bitirdim fabrika diktim heryere 2200 gibi oyun bitti ama nükleer savaş değil, artık deviş değişti genç temiz enerji var gerek yok senin gibilere tarzı bi yazı çıktı yanında dönen rüzgar gülleri. eyvallah dedim kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Buyse said: gaza geldim capitalism 2 buldum 4 5 yıllık pc magazine cdlerinden. wow acayip baydı öyle böyle değil. capitalism çok güzel oyundur yalnız. hatta ekonomiye giriş dersini otur o oyundan çalış o derece. demand-supply eğrileri vardı oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Exodus said: bütün petrolleri bitirdim fabrika diktim heryere 2200 gibi oyun bitti ama nükleer savaş değil, artık deviş değişti genç temiz enerji var gerek yok senin gibilere tarzı bi yazı çıktı yanında dönen rüzgar gülleri. eyvallah dedim kapattım. ahah bu işte enjoy your retirement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bu sefer 2224 e kadar dayanabildim sonuç yine M.A.D. ama eheh^^ http://img207.imageshack.us/img207/2487/oiligarchyel4.jpg benim yönetimimde barışçıl bi dünya imkansız heralde. oyun çok dandik bişi ama feci sarıyo ya, eheh dünyanın içine etmek eğlenceliymiş bayağı=) öyle pis karıştırıyorum ki bi seçimde desteklediğim parti sonraki seçimde %0 alıyo ahahahah.ondan sonraki seçimde de öteki 0 alıyo, öyle manyak bi düzen=) yalnız bu noktada M.A.D. olması çok saçma, hiç petrol kuyusu bırakmamıştım ki ortalıkta, hep insan yakma yeri kurmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 benim desteklediğim parti bi daha ki seçime -%15 oyla başladı. nasıl bir vahşi kapitalist varmış içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 senko said: capitalism çok güzel oyundur yalnız. hatta ekonomiye giriş dersini otur o oyundan çalış o derece. demand-supply eğrileri vardı oyunda :) onun da demosunu buldum. borsayla çözüosun işi yaw baydım valla. 45 milyar dolar yaptım bıraktım. belki demosu oldugu için bayıyordur. full sürüm bulabilir miyim acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ardeth said: benim desteklediğim parti bi daha ki seçime -%15 oyla başladı. nasıl bir vahşi kapitalist varmış içimde -40 gördüm,15 ne ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 @buyse: daha 2 ay önce emuleden çektiydim capitalism2'yi. emule'de bulursun rahat rahat full sürümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 en felaket dönemim şu an... 2096'dayım,yağmalar,savaşlar. 2097'den gazete manşeti:yüzyılar sonra batı'da açlıktan ölümler geri geldi! 2140'a kadar dayanabildik bu sefer. sonrası M.A.D. World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 2300 küsürde patates oldu. Fena değilmiş oyun, teşekkürler linkleyen arkadaşa=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Akhlaur said: Bu en başta çalan şarkıyı nerden hatırlıyorum bilemiyorum ama ismini bilen varsa söyleyebilir mi? Hatırladım ben.Blues Brothers soundtracklerindendi.Merak eden varsa benden başka The Blues Brothers Soundtrack - Theme From Rawhide olarak kayıtlı bende şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 2200küsürde bitti nerden gördüysem bu saatte şu oyunu sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 MAD dışında bir sona nası ulaşıyoruz? bide oyun çok kolay lan. ırak a asker yığ, %0 olsun parti A nın oyu, sonraki seçimlerde diğerine ver, sonra onla da yığ, onun %0 olsun, sonra diğeri sonra diğeri vsvsvsvs. hiç anti-oil yasa çıkmaz böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sanırım çevrecilerin seçim kazanmasına izin vererek alternatif enerji sonunu görebiliyoruz da hiç denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ahahah kovuldum şirketten. yeşil bi dünyaya hizmet ediodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Yahu varil başına petrol fiyatlarını arttırmak için arzı talebin biraz altında tutuyorum, yönetim kurulu direkt mutsuz olup kovuyor beni. Oysa kar marjını arttırıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar