Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Oyun] Oiligarchy.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2122 deyim. çok pis diplomasi yapıyorum. tüm kuyuları birden açmadım hala açmadığım kuyular var. İNSAN YAKIP PETROL YAPIOZ ajskf. 5b$ ı geçi para.
Mesaj tarihi:
ben 2300 lere kadar geldim, bu insan yakma olayiyla,kuyu acmadim falan bisure :D ama anafikir "oyle yada boyle dunyanin sonu gelir bu petroldan dolayi" diyo eheaha
Mesaj tarihi:
bütün petrolleri bitirdim fabrika diktim heryere 2200 gibi oyun bitti ama nükleer savaş değil, artık deviş değişti genç temiz enerji var gerek yok senin gibilere tarzı bi yazı çıktı yanında dönen rüzgar gülleri. eyvallah dedim kapattım.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
gaza geldim capitalism 2 buldum 4 5 yıllık pc magazine cdlerinden. wow acayip baydı öyle böyle değil.

capitalism çok güzel oyundur yalnız.
hatta ekonomiye giriş dersini otur o oyundan çalış o derece. demand-supply eğrileri vardı oyunda :)
Mesaj tarihi:
Exodus said:
bütün petrolleri bitirdim fabrika diktim heryere 2200 gibi oyun bitti ama nükleer savaş değil, artık deviş değişti genç temiz enerji var gerek yok senin gibilere tarzı bi yazı çıktı yanında dönen rüzgar gülleri. eyvallah dedim kapattım.

ahah bu işte enjoy your retirement
Mesaj tarihi:
bu sefer 2224 e kadar dayanabildim

sonuç yine M.A.D. ama eheh^^
http://img207.imageshack.us/img207/2487/oiligarchyel4.jpg

benim yönetimimde barışçıl bi dünya imkansız heralde.

oyun çok dandik bişi ama feci sarıyo ya, eheh dünyanın içine etmek eğlenceliymiş bayağı=)
öyle pis karıştırıyorum ki bi seçimde desteklediğim parti sonraki seçimde %0 alıyo ahahahah.ondan sonraki seçimde de öteki 0 alıyo, öyle manyak bi düzen=)

yalnız bu noktada M.A.D. olması çok saçma, hiç petrol kuyusu bırakmamıştım ki ortalıkta, hep insan yakma yeri kurmuştum.
Mesaj tarihi:
senko said:

capitalism çok güzel oyundur yalnız.
hatta ekonomiye giriş dersini otur o oyundan çalış o derece. demand-supply eğrileri vardı oyunda :)

onun da demosunu buldum. borsayla çözüosun işi yaw baydım valla. 45 milyar dolar yaptım bıraktım. belki demosu oldugu için bayıyordur. full sürüm bulabilir miyim acep.
Mesaj tarihi:
en felaket dönemim şu an...
2096'dayım,yağmalar,savaşlar.

2097'den gazete manşeti:yüzyılar sonra batı'da açlıktan ölümler geri geldi!

2140'a kadar dayanabildik bu sefer.
sonrası M.A.D. World
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Bu en başta çalan şarkıyı nerden hatırlıyorum bilemiyorum ama ismini bilen varsa söyleyebilir mi?

Hatırladım ben.Blues Brothers soundtracklerindendi.Merak eden varsa benden başka The Blues Brothers Soundtrack - Theme From Rawhide olarak kayıtlı bende şarkı.
Mesaj tarihi:
MAD dışında bir sona nası ulaşıyoruz?

bide oyun çok kolay lan. ırak a asker yığ, %0 olsun parti A nın oyu, sonraki seçimlerde diğerine ver, sonra onla da yığ, onun %0 olsun, sonra diğeri sonra diğeri vsvsvsvs.

hiç anti-oil yasa çıkmaz böylece
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yahu varil başına petrol fiyatlarını arttırmak için arzı talebin biraz altında tutuyorum, yönetim kurulu direkt mutsuz olup kovuyor beni.

Oysa kar marjını arttırıyoruz...
  • Yeni Oluştur...