Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Dedemden miras, 5-6 senelik tahminen, bi Tekirdag rakisi vardi evde, onu getirdim ABD'ye baska bikac siseyle beraber. Diger siseler bitti bunu sona sakliyordum da simdi de bi sorayim dedim, bozulmaz degil mi kapali raki? Kristallesmis sanki biraz, ama tadi gayet iyi. 1 litrelik sise, oldurmeyeyim simdi insanlari.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 http://www.buyukkeyif.com/readArticle.jsp?objectID=7000000000012984 Bozulur mu diye arattim o kadar cikmadi, simdi dank etti son kullanma tarihi diye arattim catadanak cikti. Sori efenim kalabalik ettik, tesekkurler mortis bey.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 emin değilim ama 3-4 sene raf ömrü olması lazım.
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bozulmuştur o, sen bana ver o şişeyi ben imha ederim
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 buzdolabinda durduysa yada ucakta bagajda az kristallesir dogrudur birak haffi kendine gelsin sonra icili
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 raki bozulmamış, son bölümü çok iyiydi. (:P)
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 direk ic bitince alirsin yenisini specs fln yokmu sizin oralarda?
Apis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bu arada, kadehin içine birkaç taze nane yaprağı at. Tatta çok hoş bir farklılık yaratacaktır.
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 mojito mu yapıyoruz nane yaprağı falan :( rakı yı rakı gibi iç!
Apis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 veyr10 said: mojito mu yapıyoruz nane yaprağı falan :( rakı yı rakı gibi iç! ... Şimdi açıyoruz Vefa Zat'ın "Âdâbıyla Rakı ve Çilingir Sofrası" ve Deniz Gürsoy'un "Âdâbıyla Rakı ve Çilingir Sofrası" kitabına. Bakıyoruz eski usulda yeri varmıymış? Varmış... Uygulamaya bakıyoruz; Sene 1940 Nazilli, rahmetli dedem nasıl içermiş rakıyı? Nane yaprağı var mı? Evet. Rahmetli Uğur Mumcunun söylediği gibi; "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım" arkadaşlar. Hele ayar vermeye, hiç mi hiç kalkmayalım...
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 -Raki olm senin için çok tırt boksör falan diyolar eheheh +Yaaaaa ): -Tamam lan bozulma gel. eheh.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 naneyi duymamıştım ama maydanoz konabilir tercihe göre kadehe diye biliyorum. rakının anasonunun bir kısmını emerek acılığını alıyormuş. daha sonradan maydanozu yiyince de kurtlu tekila konsepti.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Rakı sıcaksa azıcık soğuk su veya soğuksa susuz içilir gerisi teferruattır.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Absolut said: Rakı sıcaksa azıcık soğuk su veya soğuksa susuz içilir gerisi teferruattır. izninizle bir kaç eklentiyle destek vermek istiyorum yazdıklarınıza. 1 yudum 2 hareketle içilir. aceleye getirilmemelidir. tek başına içilmez mezeye saygısızlık olur. şayet balık varsa rakı size yol gösterir...
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sam said: raki bozulmamış, son bölümü çok iyiydi. (:P) Bu espriyi beklediğim son kişiydin Sam. xD
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 rakı üzerine yapılan delikanlı yorumları diye bi başlık olsa patide eminim katılım çok olur
Mille Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Iki dublede bir demli bir cay icilirse sabaha kadar icersiniz bana mi demez.ben denedim oluyor ama illaki dersen kaynak diye Kaynak; karadenizliler
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 limon bile sikiyolar rakiya, herkesin rakisi kendine.
Öne çıkan mesajlar