GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 1.) "Dis macunu alirken fluoridli olmasina dikkat ederiz, fakat fluoridin aslinda arsenikten bile 15 kat daha zehirli oldugunu bilmeyiz. 2.) "Bir atsineginin saatte 145 km hiza ulastigini biliyor muydunuz?!" 3.) "Amerika Kalp Dernegi`nin yaptigi bir arastirmaya gore asiri dozda alinan C vitamini damar tikanikliklarina yol acabiliyor 4.) "Hindistan`daki dogum sayisi Belcika nufusuna esittir." 5.) "Ortalama bir erkek yasaminin 3350 saatini tiras olmakla gecirir." 6.) "Gecen 3500 yilin sadece 230 yili baris icinde gecmistir." 7.) "Kopeklerin ter bezleri ayaklarindadir." 8.) "Global isinma yuzunden yukselen deniz seviyesi 2050 yilinda Shangai ve deniz kiyisindaki diger Cin sehirleri sel altinda kalacak ve 76 milyon kisi evsiz kalacak." 9.) "Salataligin %95`i sudur." 10.) "Bir kilo limonda, bir kilo sekerden daha fazla seker vardir." 11.) "Kereviz yerken harcanan kalori, kerevizin icindeki kaloriden daha fazladir." 12.) "Her 25 kisiden biri astim hastasidir." 13.) "Peru`da hic umumi tuvalet yoktur" 14.) "Yarim kilo bal yapabilmek icin arilar iki milyondan fazla cicekten bitki ozu toplamak zorundadirlar." 15.) "Hipopotamlar insandan daha hizli kosarlar" 16.) "Dunyadaki hayvanlarin yuzde sekseni alti ayaklidir." 17.) "Tarantula iki bucuk yil yiyeceksiz yasayabilir." 18.) "Insan elinde en yavas buyuyen tirnak basparmak tirnagidir, en hizli buyuyen ise orta parmaktir." 19.) "Bir okyanusun en derin yerinde demir bir topu atarsaniz, bu topun dibe cokmesi bir saatten fazla tutar." 21.) "Bu gune kadar olculmus en buyuk buzdagi 200 mil uzunlugunda ve 60 mil genisligi ile Belcika`dan bile buyuktur." 22.) "Rodin`nin unlu "Dusunen Adam" heykeli aslinda Italya sair Dante`nin portresidir." 23.) "Albert Einstein 9 yasina kadar duzgun konusamamis." 24.) "Yataktan duserek olme olasiligi iki milyonda birdir. 25. ) "Antibiyotikler virusleri oldurmez.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Gereksiz Bilgiler Ansiklopedisi'nin kacinci sayfasi bu? Mutemadiyen herkes bu tip seyleri c/p ediyor da bugunlerde..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Valla kaçıncı sayfası bilmiyorum ama benim ilgimi çekti ve paylaşmak istedim sakıncası yoktur diyede bi izin almam gerektiğini unutmusum !!![signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 demek elf olsaydım hayatımın 3350 saatini farklı aktivitelerle değerlendirebilecektim. ah be elf olmak varmış :P[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tam garbage'lik bir konu.[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 limondaki şeker diyolarda limondaki hangi şeker?[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 "Salataligin %95`i sudur." demek bazılarının fazla su tüketmesinden kaynaklanıyor bu durum.. hmm..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hahaha :D[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 15.) "Hipopotamlar insandan daha hizli kosarlar" şişte hipopotamlardan korkmamız için bir neden daha, şimdi gel de korkam bu hayvandan azizim... neymiiiş, bir hipopotamı kızdırmadan önce iki kere düşünecekmişiz[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 gereksiz bilgiler ansiklopedisinde bile daha yararlı bilgiler oluyor :)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: GM-Newbie, 14 Mayıs 2004 16:48 tarihinde demiş ki: 24.) "Yataktan duserek olme olasiligi iki milyonda birdir.bu gece kendime komplo kurup, bu olasılığı iki milyonda ikiye çıkarmayı planlıyorum[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 "Ortalama erkek" ne ya? örnek verebilecek olan var mı?[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: GM-Newbie, 14 Mayıs 2004 16:48 tarihinde demiş ki: 4.) "Hindistan`daki dogum sayisi Belcika nufusuna esittir." Günde doğan insan mı?[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Oha o kadar da deil :) yıllık falandır... :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ve insan ömrünün 3 yılı tuvalette geçiyormuş.. İnsan ömründe yaşamak için sadece 23 yılımı ne varmış geri kalan yılları ihtiyaclarına gidiyormuş.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: BonePART, 14 Mayıs 2004 16:53 tarihinde demiş ki: 10.) "Bir kilo limonda, bir kilo sekerden daha fazla seker vardir." bu nasil dogru olur anamaidm yane kutle olarak acıklarsanız sevincem diceksinizki poly atom seker war parcalanınca aynı oluyo onuda acıklayın Limonun ekşi olmasının sebebi içinde asit olmasıdır[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: blackchaos, 14 Mayıs 2004 22:07 tarihinde demiş ki: ve insan ömrünün 3 yılı tuvalette geçiyormuş.. İnsan ömründe yaşamak için sadece 23 yılımı ne varmış geri kalan yılları ihtiyaclarına gidiyormuş. İşte Bilim Bir Gerçeğe DAha İmza Attı![signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: BonePART, 14 Mayıs 2004 16:53 tarihinde demiş ki: 10.) "Bir kilo limonda, bir kilo sekerden daha fazla seker vardir." bu nasil dogru olur anamaidm yane kutle olarak acıklarsanız sevincem diceksinizki poly atom seker war parcalanınca aynı oluyo onuda acıklayın Benim aklıma ilk gelen çözünürlük oldu. Sanırım 1 kilo limon-şeker çözeltisinde çözünen şeker miktarı 1kgdan daa fazla.. Dolayısıyla bi kilo limonatada bi kilo şekerden daa fazla şeker oluo.. Ama ööle bi çözünürlük oranı yuh dedirtecek cinsten.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bu arada örneklerde hep Belçika verilmiş, herhalde araştıran kişilerin Belçika'ya garezi var.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 madem yaşamak için 23 yılımız var ben bundan sonra yoldan yürürken falan tulaetimi yapıcam traş olucam falan:)ne gerek var dimi hayatımızı harcamaya bunlara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Dungeon_Master, 14 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 14 Mayıs 2004 16:53 tarihinde demiş ki: 10.) "Bir kilo limonda, bir kilo sekerden daha fazla seker vardir." bu nasil dogru olur anamaidm yane kutle olarak acıklarsanız sevincem diceksinizki poly atom seker war parcalanınca aynı oluyo onuda acıklayın Benim aklıma ilk gelen çözünürlük oldu. Sanırım 1 kilo limon-şeker çözeltisinde çözünen şeker miktarı 1kgdan daa fazla.. Dolayısıyla bi kilo limonatada bi kilo şekerden daa fazla şeker oluo.. Ama ööle bi çözünürlük oranı yuh dedirtecek cinsten.. :) çözünürlükte olsa toplam kütle sabittir.çözeltiye eklenr azalmaz. şöyle olabilir ağır bir polisakkarit(bilmem kaç karbonlu şeker) diyelim 1 kilosu 2 mol burdan 2n molekülşeker eder. limonun içinde monosakkarit(basit şeker) var ise ve bi kilosu diyelim 10 mol ise 10n molekül şeker wardır gel görki polisakkarit parçalanır ve basit şekerler haline geldiğinde gene durumun eşitlenebileceğini düşünebiliriz.bu arada biyolojim son derece kötüdür attıysam affola.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben bunların hepsini biliyorum çünkü nerden baksanız 10 kere okudum yeter artık yeter c/p ye karşı ayaklanalm be yaww[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Baggio, 14 Mayıs 2004 16:50 tarihinde demiş ki: Gereksiz Bilgiler Ansiklopedisi'nin kacinci sayfasi bu? Mutemadiyen herkes bu tip seyleri c/p ediyor da bugunlerde.. Anlamadığım nokta copy/paste olunca bir yakınına küfür mü edilmiş oluyor ? adam beğenmiş bişeyler paylaşmak istemiş bi şekilde beğenirsin ama beğenmessin her şeyede muhalefet olunulmaz.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bone onu bırakta şimdi bi ton balığı olacaktı üzerine sıkıcaktın limonu sonra ekicektin tuzu *!ağzının suyu akar*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 c/p c/p diyenlere kızmayın çünkü bunlar birçok defa c/p edilmiş oluyor başka başka başlıklar altında. Ayrıca şu an bu threadi açana direk olarak hitap etmeyeceim ki bazı kişiler sırf thread açmş olmak için açıyorlar bizim kızdığımız nokta bu. Ayrıca evet 1 kilo limonla 1 kilo şeker arasında bi çelişki var ha o şeker Türkiyedeki işlenmiş şekerse bu malzemeden çalınmış olabilecei ihtimali göz önünde bulundurularak yazılmış olabilir aksi taktirde mümkün deil[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar