Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyip: "CHP adayı İstanbul'da adres bulamaz kaybolur"

Bone

Öne çıkan mesajlar

tayyip cok dogru laf etmis

burada belediye baskanligindan bahsediyoruz, belediye baskani sehri iyi bilmeli sikintilarini iyi bilmeli. Bunlar onemli seyler

burada gaza gelip akp chp savasina girmeden bunun farkina varmak lazim.

Bunun disinda istanbulda yuruyen cok buyuk projeler var, marmarayindan tutun tamamen yenilenen, yenilenecek banliyo hatlari, tramvaylar, 3.cu kopru, bogaz tunel araba gecisi. Bunlar merkezi hukumetin buyuk destegi olmadan olmaz. Merkezi hukumetten farkli partiden birinin istanbulun basina gelmesi istanbullular icin cok kotu olur ben soyliyim.

Bu arada artik benim akp li olmadigimida bilmeyen yoktur. Ama sag duyu bunu soyluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul'a en yararlı olmuş belediye başkanı bedrettin dalandır ama kılıçdaroğluda bişiler yapıcak gibi duruyo
zaten başa gelen elbet cebine bişi atıcaktır kim olursa olsun buna artık alıştık ama önemli olan göstermelik değil adam gibi hizmet
umarım yapıcaktır
trafik sorunun çözsün yeter çözemezsede sorun değil alıştık artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
" Bunlar merkezi hukumetin buyuk destegi olmadan olmaz. Merkezi hukumetten farkli partiden birinin istanbulun basina gelmesi istanbullular icin cok kotu olur ben soyliyim."

küfür gibi şu söylediğin.

kimi tehdit ediyorsunuz ya kendinize gelin, iyice koyun gibi olmuşsunuz, ne demek başka parti kazanırsa istanbul için kötü olur, hangi rejimde yaşıyoruz ?

ayrıca kemal kılıçdaroğlu İSTANBUL milletvekili, başka bir şehrin değil.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
ehah bence de yanlış tercih kılıçdaroğlu, istanbulun kozmopolitliğini kaldırabileceğini sanmıyorum. daha bi ankara insanı, daha bi memur havası var onda, bence yolsuzlukların üzerine gitmeye devam etmesi daha faydalı olur.

istanbulda zaten kimi çıkarırsa çıkarsın çok zor chpnin kazanması. sarıgül aday olsaydı bellllki ufak bi şansı olabilirdi.
Hah son paragrafinla, sorunun partizanlik degil genel olarak politikaya bakisinda oldugunu gostermis oldun sir.

CHP'de bile aklina gelen isim Sarigul yani, muhtemelen CHP'den cikmis en igrenc insan falan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

tehdit ediyorum :) ikinci adim matama erdogan :)

ben olacagi soyluyorum. Bunun disinda biraz gercekci olursaniz biraz su parti gozlugunu cikartirsaniz kilicdaroglunun belediye baskani olacak adam olmiyacagini gorurusunuz

baykal adami resmen harcadi yazik etti :( chp nin basina gecip cok daha iyi seyle yapabilirdi.

sirf iki yolsuzluk cikardi diye, hayatinda istanbula ugramamis insanlarin baskan yapilmasina karsiyim ben. Surekli parti parti diye bakmayin.

bir kisi cikip savunamiyor, adamin projesi bile yok ne yapicagina dair yapmayin lutfen.

Sparkcaster said:
matama said:
" Bunlar merkezi hukumetin buyuk destegi olmadan olmaz. Merkezi hukumetten farkli partiden birinin istanbulun basina gelmesi istanbullular icin cok kotu olur ben soyliyim."

küfür gibi şu söylediğin.

kimi tehdit ediyorsunuz ya kendinize gelin, iyice koyun gibi olmuşsunuz, ne demek başka parti kazanırsa istanbul için kötü olur, hangi rejimde yaşıyoruz ?

ayrıca kemal kılıçdaroğlu İSTANBUL milletvekili, başka bir şehrin değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Reogmar said:
istanbul varoş şehiri kaliteli adamı tutundurmazlar.

"sen temizsin! en fazla sen kirlenirsin. biz bu saatten sonra leke falan göstermeyiz"

iyi adam, kazansın isterim gerçi. ama kazanma ihtimali fazla yok.kazansa iyi işler yapar.

sanırım tayyip belediye başkanlığı döneminde sadece tek çalışmış. yardımcıları falan yokmuş hiç.

gerçi şimdilerde de öyle laflar ediyor ki.. diyorsun "bu adamın hiç mi danışmanı yok?" sonrasında tornistan, dönüp dediklerinin tersini söylüyor gerçi. ama bilgilendirmezler mi bu adamı hiç?

her neyse, bizde takım değil karakter iş yapar gibi bi kanaat var, malum. herkes inanılmaz derecede "tek adam"a odaklanır. esas olay ise takım olayı. isimlerin öne çıkmasından çok icraatı gerçekleştirecek sağlam bir ekip gerekli. yoksa belediye başkanlığına inş. müh, şehir planlama, mimar ve benzeri dışında aday olmak bile yasaklansın. swh ama işte isim avantajı veya ünvan başarıyı ve doğru yönetimi garantilemiyor.

yoksa çin granitlerini falan unutmadık (unuttuk mu?)
peki diğer yerler mesela.. kaçı granit kaplandı.. bu granitleri kaça aldılar.. şimdi kendileri (firma ismi vermeyelim) fiyatın ortalama 22$olduğunu söylemişlerdi.. malzemeyi aldıkları şirketin sahipleri aynı adamlar. taşları döşeyen şirket ile aynı.. taşlar alım+altyapı+hizmet 120-160$arası döşendi o dönemde. bu şirket çinden taşları kaça alıyordu? piyasaya göre 15$'ın altına. çünkü toplu satış fiyatı aşağı yukarı buydu. taksim falan kaç defa kazıldı yapıldı? 15 -> 120$ arası kaç defa kâr toplandı acaba?emin olun kılıçdaroğlu araştıracak konu bulmakta zorlanmayacaktır.

ancak seçimlerde kazanama ihtimali yüksek değil.
şehre yazık..

sıkıntı şurada.. kimlerle çalışacak, plan program ne? neler yapıcaklar? ben ibb'nin bu döneminden memnun değilim. işler aşırı sarkıyor ve yapılanlar (tüneller + metrobüs) biraz günü kurtarma projeleri. Boston'da Big Dig geliyor aklıma. daha sonra sorun çıkarma olasılıkları da yüksek işler bunlar. ancak Massachusetts Big Dig projesi gibi bişi ile temizlenir sonraki dönemlerde. maliyeti de yüksek tabii.
diğer yandan kemal k. ne yapacak? muamma şimdilik. hele bi açıklansın, duyulsun. sonra bakılır
Sosyal ağlarda paylaş

tamam danismanlarin olabilir ama, oturupta uzay sokakta su patlamasi var bilsin demiyorum, ama soyle bir bakista istanbuldaki barajlari sayabilmeli problemlerini bilmeli. Yada her gun onunden gectigi taksimde sunu yaparsam daha iyi olabilir diyebilmeli. Danismanlarina danisir ayri ama danismanin dediginide anlayabilmek kolay bir is degil.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
vur populizme :) jipleri yok
magarada dogdular istanbula geldiler
vur populizme

p.s turkiyede satilan adam akilli hic bir jipteki navigasyon calismiyor :) turkiye haritalara dahil degil

bendeki çalışıyor usta, sen tayyipten mi aldın belki ondandır?
onlarınki halkta pek çalışmıyor. sana basın kiti lazım. komple yağlama yıkama.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
vur populizme :) jipleri yok
magarada dogdular istanbula geldiler
vur populizme

p.s turkiyede satilan adam akilli hic bir jipteki navigasyon calismiyor :) turkiye haritalara dahil degil

kolpa mesaj.

Geçen gün bindiğim takside önde sokak isimlerine kadar vardı. Yanlışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
15 milyonluk şehri sanki adam tek başına yöneticekmiş gibi bir de kalkıp tayyipte doğru diyormuş demeyin bari.

Mahallede ekmek dağıtacak sanki, eleştirilcekse adam gibi şeylerden eleştirilsin.
bir kısım hakkaten böyle düşünüyor galiba hadi sokaktaki adam böyle birşey dese anlarım içgüdüsel bir yorum yapıyordur fanatikçe savunuyordur ama okumuş etmiş bir adam tutup da kılıçdaroğlunu şu şekilde eleştirirse harbi ya artniyet vardır ya da tepede birşeyler eksiktir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...