Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karım ve Ben (Cıkarsa resim)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

hanımın canı balık çekti.atladık gittik boğaza
orda çekildi resim...(yüzler asık çünkü sıcaklar gelmemişti )

[hline]

[Bu mesaj behran tarafından 22 September 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj behran tarafından 22 September 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]

• Admin
Mesaj tarihi:
Bu adam nezaman yorunge dışı olacakda yurdumun insanı rahatlıyacak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl
Mesaj tarihi:
Domatezim benim be hayt :) (kanka deme abi sevmirem) Heyt be eskiden bize game arenada Neteryil dedirtmezdin ne günlerdi be özledim ha harbi deli değişmişsin akın gorse tanımaz seni :) gerçi o sarı kafada değişti :) cok artisti haydar gitti 2 tokatladı akıllandı :) (bu arada haydarı falan biliyon dimi?)[hline]Kekliği hö?...
Mesaj tarihi:
apache napmışsın hoca ya, karpuz buna çok kızıcak.

volfied sarhoşsun herhalde. Ordaki dişi varlık karım, kıllı varlık hani şu büyük olan da ben..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 September 2003 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Ben ve büyük aşkım. dsadsaasd :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:

allah allah ne Nicole Kid...bi dakka arcane senin soyad neydi?:)neyse Nicole ne zman türk mutfağını öğrendi??!?!

bu benim karım oluyor.ölmüş olan da ben:)
[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Her şey daha güzel forumlar için...

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 24 September 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]

• 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada Michael Douglas ölmüş biliyomusunuz? adam Temel İçgüdü 2 nin çekimlerine giderken trafik kazasında ölmüş.[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
moda oldu bu aralar heralde eskileri uplamak :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • Yeni Oluştur...