Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Sam senin oglan daha sonra sana I see dead people diye yalan da soyledi dimi bu cocuklarin topu boole kim alistiriyo hirsizliga ve yalana bilmiyom valla...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 öyle deme ama. dünyaya her tür insan lazım. böyle komikçi insanlar da dahil.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Deli junior nicotinee geliyor az kaldi insallah benım gibi olur hahaha[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hanımın canı balık çekti.atladık gittik boğaza orda çekildi resim...(yüzler asık çünkü sıcaklar gelmemişti )[hline][Bu mesaj behran tarafından 22 September 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj behran tarafından 22 September 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 :) aha bu da ben[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Bu adam nezaman yorunge dışı olacakda yurdumun insanı rahatlıyacak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Domatezim benim be hayt :) (kanka deme abi sevmirem) Heyt be eskiden bize game arenada Neteryil dedirtmezdin ne günlerdi be özledim ha harbi deli değişmişsin akın gorse tanımaz seni :) gerçi o sarı kafada değişti :) cok artisti haydar gitti 2 tokatladı akıllandı :) (bu arada haydarı falan biliyon dimi?)[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 - Şurdaki adam sana mı bakıyo ne!!!! - Ay yok ben öbürküne bakıorum kocacııımm.. - ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 benim oğlanlar[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 sormayın işte yumurcak kendini necromancer sanıyor, al sana frp'nin gençliğe etkisi.. *gimli'nin fotoromanı "zıhooaaaartttttttaaaaaaaaaaahahaha" nağmelerini inletir sam'in evinde*[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 o kadında bizim healer :) natalia[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 [Bu mesaj nicotinee tarafından 23 September 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Sam ya, senin oğlanı gördük hanımı da görelim artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hanımı uzayla turkiye arasında mekik dokuo :)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Buda bizim aile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 apache napmışsın hoca ya, karpuz buna çok kızıcak. volfied sarhoşsun herhalde. Ordaki dişi varlık karım, kıllı varlık hani şu büyük olan da ben..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 September 2003 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: Apache, 23 September 2003 00:39 tarihinde demiş ki: Buda bizim aile LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN AİLEME NE DİL UZATIYOSUN TERBİYESİZ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ben ve büyük aşkım. dsadsaasd :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 karpuz çok iyi ya ahaha ay karnıma kramp girdi akşam akşam :D[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 allah allah ne Nicole Kid...bi dakka arcane senin soyad neydi?:)neyse Nicole ne zman türk mutfağını öğrendi??!?! bu benim karım oluyor.ölmüş olan da ben:)[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için...[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 24 September 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 *!kop*[signature][hline]i love this game! [Bu mesaj Fistan tarafından 14 Mayıs 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 nicotinee efsanesi yine göklerde süzülüyor, vay be.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bu arada Michael Douglas ölmüş biliyomusunuz? adam Temel İçgüdü 2 nin çekimlerine giderken trafik kazasında ölmüş.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 inanmıyom[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 http://www.imdb.com/name/nm0000140/[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 moda oldu bu aralar heralde eskileri uplamak :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar