Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Yerel Seçimleri #2

-007-

Öne çıkan mesajlar

elesso said:
neyine kıl oluyosunuz sorması ayıp, seçme seçilme haklarını kullanmayıp dağamı çıksın adamlar.

O hakkı kullanıp dağdaki teröriste terörist demeyip onların arkasını kollamalarından iyidir bence. Dağda çatışmaya falan giriyorlar en azından böyle bi de dokunulmazlıkları var.

Eskiden inanırdım iyi niyetli olduklarına ama o kadar söylenenlerden sonra inanamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Burada hala yerel seçimlerde kişiye oy verildiğini sanan mı var.
Belediye seçimleri partilerin ana hedefidir. Hele AKP için çok önemli. Belediyeler giderse nasıl kömür nohut yardımı yapıp oy alacaklar.

Ben konyada oturuyorum, burada iki dönem sevilen bir belediye başkanı vardı. Ezici çoğunlukla başkandı. AKP geldi, millet adını bile duymadığı birini başkan seçti. Yok yani kişiye göre oy olayı. Herkes yine parti bazlı oy verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
Burada hala yerel seçimlerde kişiye oy verildiğini sanan mı var.
Belediye seçimleri partilerin ana hedefidir. Hele AKP için çok önemli. Belediyeler giderse nasıl kömür nohut yardımı yapıp oy alacaklar.

Ben konyada oturuyorum, burada iki dönem sevilen bir belediye başkanı vardı. Ezici çoğunlukla başkandı. AKP geldi, millet adını bile duymadığı birini başkan seçti. Yok yani kişiye göre oy olayı. Herkes yine parti bazlı oy verecek.

Aslında zaten olayın saçmalığı o...Adama oy verilmesi lazım hatta bence belediye seçimlerinde parti olayının kalkması lazım,direk kişi kardeşim herkes bağımsız...Baya saçma çünkü katılıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Cevat Durak yüzünden busefer akp ye vericem oyumu artık böyle ugursuz adam zor bulunur. Zaten iktidar disindaki partilerden belediye baskanı olunca iş yapabilme oranı da düsüyor ödenekler dolayısıyla haliyle. Dspli Ahmet Piriştinayi çok özlüyoruz , iyiler erken ölüyor hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...