-007- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Oylamayı güncelledim ve seçime katılacak tüm partileri ekledim. Oylamayı birkaç haftada bir yenileyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 niye parti ki biraz abest olmuş insanlar genel de yerelde isme verirler bence bu soru partiyemi yoksa şahısa mı oy vericeksiniz olmalıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 HYP ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 dtplilere kıl olmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ben de ya, eskiden kıl olmazdım da şimdi bi anda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 oha dtpye verenler. lan ciddimisiniz???? feci döverim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben IP ye verdim perincek agladi filan mahkemede acidim ya bari paticikte 2 oy ciksin adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Allah razı olsun Viktor, Ankara'daysan çay ısmarlıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Yerek seçimler parti odaklı değil ki ne kadar saçma bir anket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 neyine kıl oluyosunuz sorması ayıp, seçme seçilme haklarını kullanmayıp dağamı çıksın adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 içimizdeki irlandalı pardon detepeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ya annem oy kullanmak zorundasın dedi cezası hapis falan, bu hesapta ülkenin %25'i hapse girerdi gibi geliyo bana ama napiim? İnanayım mı anneme? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 elesso said: neyine kıl oluyosunuz sorması ayıp, seçme seçilme haklarını kullanmayıp dağamı çıksın adamlar. O hakkı kullanıp dağdaki teröriste terörist demeyip onların arkasını kollamalarından iyidir bence. Dağda çatışmaya falan giriyorlar en azından böyle bi de dokunulmazlıkları var. Eskiden inanırdım iyi niyetli olduklarına ama o kadar söylenenlerden sonra inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kullan işte. Sonra %47 diyorsunuz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Abi ama ikametimi İzmir'e aldırmıştık. Babamla aram iyi değil her fırsatta İzmir'e gitmekten kaçıyorum bi de Martta sırf oy kullanmak için İzmir'e gitmek istemiyorum. Orası İzmir hem her türlü zor AKP çıkması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 paticik ahalisi akpliyide döver dtpliyide döver gördüğü yerde, sonra akpliye yobaz dtpliye bölücü der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Abi adamların dediklerinden sen ne anlıyosun? Terörist diyemiyorlar daha ya. Neyse tartışmayalım. Faşistiz tabi biz doğru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Burada hala yerel seçimlerde kişiye oy verildiğini sanan mı var. Belediye seçimleri partilerin ana hedefidir. Hele AKP için çok önemli. Belediyeler giderse nasıl kömür nohut yardımı yapıp oy alacaklar. Ben konyada oturuyorum, burada iki dönem sevilen bir belediye başkanı vardı. Ezici çoğunlukla başkandı. AKP geldi, millet adını bile duymadığı birini başkan seçti. Yok yani kişiye göre oy olayı. Herkes yine parti bazlı oy verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Flameoffear said: Burada hala yerel seçimlerde kişiye oy verildiğini sanan mı var. Belediye seçimleri partilerin ana hedefidir. Hele AKP için çok önemli. Belediyeler giderse nasıl kömür nohut yardımı yapıp oy alacaklar. Ben konyada oturuyorum, burada iki dönem sevilen bir belediye başkanı vardı. Ezici çoğunlukla başkandı. AKP geldi, millet adını bile duymadığı birini başkan seçti. Yok yani kişiye göre oy olayı. Herkes yine parti bazlı oy verecek. Aslında zaten olayın saçmalığı o...Adama oy verilmesi lazım hatta bence belediye seçimlerinde parti olayının kalkması lazım,direk kişi kardeşim herkes bağımsız...Baya saçma çünkü katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Cevat Durak yüzünden busefer akp ye vericem oyumu artık böyle ugursuz adam zor bulunur. Zaten iktidar disindaki partilerden belediye baskanı olunca iş yapabilme oranı da düsüyor ödenekler dolayısıyla haliyle. Dspli Ahmet Piriştinayi çok özlüyoruz , iyiler erken ölüyor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 istanbulda kadir abiye vercez tabii teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 eldar said: Yerek seçimler parti odaklı değil ki ne kadar saçma bir anket... 29 marttaki seçimin adı 2009 yerel seçimleri ve oy pusulasının aynısı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Belediye Başkanları ve Aday olan Belediğe başkanlarının bir parti ile birlikte olması yasak diye biliyorum ama bu kurala uyan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yürü genç parti!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Jadelith said: istanbulda kadir abiye vercez tabii teyteytey imzana çok uymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar