Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi bi ilk hafta aşırı zorlanırsınız p90xde. Yavaştan alın hareketleri tanıyın vidyodakiler bu programı önceden tamamlamış veya sporcu kişiler yani onlar gibi çalışmak zorunda değilsiniz ilk günlerden. ^w^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 deme öyle şeyler yahu p90xte barfiksler bilmemneler neler neler adam şimdi toplamda 30tane sinav mekik çekemiyorsa hiç barfiks çekemiyorsa napsın neylesin x i. Ölür kalır vebali boynuna dolanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 şu anda bile ağrıdan geberiyorum valla x le falan işim olmaz benim ilk amacım fazlalıklardan kurtulmak zaten kas yapmak falanm değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Geçen hafta p90x i indirip başladım, ilk 2 günden sonra ağrıdan kollarimi havaya kaldırmadim.170 boy 82,5 kg ile başladım. İlk günkü sınav barfix mahvetti resmen. Dambillara 2,5kg lik barları takmama(toplamda 5+bar)ragmen geberdim, acaba ağırlık tercihim yanlışmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 p90a başlıcamda söyle birbirmizi gaza getirecek adam lazım kayarmaya çalıştım mı olmadı cepten taciz edip rahat ettirmiyecek biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hehe, ben de göbekliydim başladığımda p90x'e 1aydır spor salonuna gitmiştim. ilk hafta en zoruydu pyloda yarım saat falan dayanmıştım, shoulder&arms dan sonra zor duş aldıydım :p.ama canavar oluyorsun 1-2 haftadan sonra. 2.faz geliyor sonra tekrardan bi azına ediyorlar :d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 NolaxThensbane said: p90a başlıcamda söyle birbirmizi gaza getirecek adam lazım kayarmaya çalıştım mı olmadı cepten taciz edip rahat ettirmiyecek biri. arkada kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Liebe said: acıkıyorum açıkçası ve evet aynen tonynin diyet programında yazıyor diye yiyorum. 7-8 sene önce gittiğim diyetisyenim de nerdeyse aynı diyeti vermişti. Dostum p90 daki diyet programını atabilirmisin bana? Bende diyet programı yok sadece videolar ve çalışma Takvimi var. Bende 10 kg fazla var, onu vermem lazım da. Bu arada 90x dene mutlaka, ben ilk basta 90 a baktım, emin ol çektiğin acı aynı, suan misal kollarım tutmuyor, asker adamım:selam vermek için kafamı egiyorum millet gülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 miyaw33 said: Geçen hafta p90x i indirip başladım, ilk 2 günden sonra ağrıdan kollarimi havaya kaldırmadim.170 boy 82,5 kg ile başladım. İlk günkü sınav barfix mahvetti resmen. Dambillara 2,5kg lik barları takmama(toplamda 5+bar)ragmen geberdim, acaba ağırlık tercihim yanlışmi? bana da olduydu ben başladığımda 80kgdim bi de 172yim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 P90x illa kusursuz yapacaksın diye bir şey yok zaten. Ben ikinci ayı bitirmek üzereyim, kusursuz eksiksiz yaptığım program yok ama 12 kilo verdim. Ki nispeten skinny bir adam olarak (hadi skinny fat diyelim 1.90 boy ve 90 kilo ile; 77'ye düştüm). Ondan önce yaptığım P90'den doğpru dürüst verim alamadım. Bir de çok sıkıcı. Prodüksiyonu bile sıkıcı, arkadaki elemanlar bile bayıyor beni. Hele cardio'da o hatunun yaptığı yalandan punch'lar yüzünden kaç defa insanlığımdan utandım. P90x öyle değil. "Hakikaten bir şey yapıyorum, kendimi zorluyorum" hissi var. Her hafta eksiğini biraz daha kapatıp, kusursuz programa yaklaşınca progress hissini yaşıyorsun. Ve sıkmıyor P90x. Ne bileyim kamera açısı, müzikleri, Dreya'sı derken akıp gidiyor antrenman. Sırf corpse pose ve meditasyon yüzünden 1.5 saat power yoga yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sorieno said: Bir de P90 bariz vakit kaybı. P90x'de bir haftada yaptığın progressi P90'de 1 ayda yapamıyorsun. Biraz zorla kendini, P90x'e başla. Nihayetinde "İlk önce P90 yapıp alışayım, sonra P90x'e geçerim" olmuyor, yine zorlanıyorsun. böyle konuşuyorsunuz da 1.74 114 kilo diyor adam. herkes senin gibi olmayabilir. olmayacak duaya amin demek direk heves kırılmasına yol açıyor. ben 180'e 70 bir adamken ne kadar zorlandım p90x'te, bu adam nasıl dayanacak ona? 1.90'a 90la 1.74'e 114 bir mi sence? senin x'te zorlandığın kadar zorlanıyordur adam p90'da yani. yanlış anlaşılmasın sert konuşmuşum biraz niyetim o değildi sdfsdf ikisini de yapmış biri olarak tavsiye vermeye çalışıyorum sadece. p90x'te bir de vakit sıkıntısı var, iki katı sürüyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sorienocum anlayamıyorsun galiba senin 5 kilo fazlan varmış benim 45, herkesin vücut yapısı kondisyonu farklı niye bu kadar islam fuck yeahçiler gibi körü körüne p90ı eleştirip 90xi bu kadar övmeye kalkıyorsun anlamadım. 90x+ ı bile izledim hakikaten çok güzel çekimler olsun görseli olsun ama şu an yataktan kalkamadım hala kollarımı nasıl kaldırıp giyinip işe gidicem onu düşünüyorum, kanat bölgesi alt karın resmen ağlıyor yat dinlen boşver işi diye. şu an o haldeyim daha açıklayıcı olmuştur umarım :) miyaw33 said: Liebe said: [email protected] buyur ekle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Anlatmaya çalıştığım nokta şurası: Şu an vücudun ağrıyor. Ne olursa olsun kaslarına alışık olmadığı hareketler öğretiyorsun. Tüm vücudun adapte olmaya çalışıyor, zorlanıyor. Beynine belki sinyaller yolluyor, yapma etme otur nutellanı kaşıkla diye. Zor bir dönemden geçiyorsun yani fizyolojik bir varlık olarak. Daha da zorlanacaksın ve bunu göze almış gözüküyorsun. Bu takdire şayan bir şey ve tebrik ediyorum. Ancak kafanda kurguladığın P90 yapayım P90X'e geçeyim daha rahat alışırım, curve'üm daha yumuşak eğimli olur fikrine karşı çıkıyorum. Yani diyorum ki, 3 ay değil 6 ay da P90 yapsan, P90X'e başladığında vücudunun yaşadığı şu şokun aynısını yaşayacaksın. P90'yi bitirdim işte şimdi P90X'e hazırım diye bir durum olmuyor. P90 tam anlamıyla couch potato'lara yönelik, "hareket etsin yeter" mantığı üzerine kurulmuş bir çalışma programı. Program da değil aslında işin sözlük anlamıyla baktığın zaman. Yani P90 yapmasan da Ebru Şallı'yla Pilates Vakti yapsan yine kilo kaybedersin, yine progress görürsün. Çünkü her zaman yaptığından farklı bir şey yaparak hareket ediyorsun, düzenli ve dengeli yemek yiyorsun. Sana P90X'e başla derken kas tüm hareketleri yap demiyorum. 10 dakikasını yap, 15 dakikasını yap. (Zaten Tony sürekli "Do your best forget the rest", "Yapamıyorsunuz bırakın", "Carpe diem bring it baby" falan gibi yaşını hatırlatacak derecede 90'larda kalmış laflar söylüyor.) Ama P90X'in "program" olma hüviyeti, çalışma derecesini, en önemlisi motivasyonunu (bir şeyler yapıyorum ve progress ediyorum ruh halini) yaşamak çok büyük bir artı diyorum. P90X'te kesinlikle bir vakit sıkıntısı var. Bayıyor beni yani. 30 dakikalık program yapmakla 1 saat+15 dk AB ripper yapmak arasında fark var ve açıkçası vücudumda daha hala güç/direnç varken of sıkıldım diyerek bıraktığım da oluyor. Ama ne olursa olsun onun progressinin tadını hiç bir şey vermiyor. Yine de bu bir tavsiyedir. Bir tarafı övdüğüm, bir diğer tarafı yerdiğim yok, kendi deneyimlerimi aktarmaya çalışıyorum kendi penceremden. Ben 3 ay P90 yaptım, şimdi P90x yapıyorum. Keşke 3 ayımı P90 ile harcamasaydım diyorum. Ama ne olursa olsun, ne yaparsan yap, yapmaya devam et en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Yanlız Program deli gibi yağ yaktiriyor, kas falan görmüyorum kilolardan ama aşırı hızlı Kilo kaybediyorum. Diet programına uymamama rağmen 6 günde 1kg dan fazla kaybetmisim. Deli gibi su içiyorum şu kaybetmemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Program şahane devam ediyor, 2-3 haftadır dikkat ediyodum yediklerime çarşamba gününden beri de spor yapıyorum 3e yakın kilo verdim bu dönemde. çok fazla aç kalmıyorum anca gece biraz geç yatınca karnım guruldamaya başlıyor onu da duymazlıktan geliyorum =) sculpt günleri ayrıca sahile yürüyüş-koşuya da çıkıcam bundan sonra ama öncesinde mi çıksam sonrasında mı karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 sonra çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Sonra kosucak guc kalmiyor adamda, en iyisi sabah aksam yapmak bana kalirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 PrudenT said: sonra çık ben de öyle düşünüyorum, sonrasında yürüyebildiğim kadar yürürüm dönerim eve. öbür türlü olursa evde spor yapcak halim kalmayabilir ama sculpt o kadar da yorucu değil üst bölgeye çalıştığımız için genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bugün yaklaşık 8-9 km kadar hızlı tempo yürüyüş de yaptım sculptın üzerine ama pestilim çıktı eve gelene kadar =) şahane gidiyor şimdiden 110.5a indim. yediklerime çok dikkat ediyorum doyana kadar değil açlığımı giderene kadar yiyorum salata elma yoğurt falan hep bu tarz şeyler. akşam yemeğim şimdilik nugget ve yoğurttan ibaret o birazcık bozuyor gibi ama olcak o kadarda. keyfim çok yerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 p90'a başlamadan önce dartyde homend marka bir tartıda 116.8 çıkmıştım kıyafetsiz herhalde 116.5 civarı bişeydim tahminimce. kafama göre hafif yemekler yiyerek 115.5 civarına indiğimde başladım ve şu anda 109.5 kiloyum. üstte 110.5 yazmışım ama tartımız 1.2 kilo kadar eksik tartıyormuş, onu yazdığımın akabininde dartydeki tartıdan aldım ve 112 kiloydum. şu an şahane gidiyor rejim-spor. 2 hafta önce cumartesi günü yeni evlenen arkadaşım yemeğe davet etti o gece rakıydı biraydı yemekti falan eşşeğin şeyine su kaçırdım çok yedim, bir tek o gün rejimi bozdum cumartesi ve pazar spor yapamadım o halde =) bu hafta da bir gece rahatsızlandım fazladan 1 gün mola vermek zorunda kaldım, program azcık bozuldu haliyle ama çok farkedeceğini sanmıyorum. bunları gözardı edersek 3. haftaya başlamış bulunuyorum bugün ve aşağı yukarı 5 kilo civarında vermişim. diyete başlamadan önce hep halsizlikten yorgunluktan uykusuzluktan şikayetçiydim şu an kendimi harika hissediyorum. hatta sporumu bitirdim biraz an önce duşumu aldım, yemeğimi yiyip dışarı çıkıcam =) zorlanıyor muyum? evet , sıkılıyorum da bazen çünkü müzik falan açamıyorum dayıyı dinlicem diye ama artık kendimi zorlamaktan ziyade alışkanlığa dönüşmeye başladı. ileride daha da güzel olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 spor bir kişinin daha hayatını güzelleştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Liebe said: bugün yaklaşık 8-9 km kadar hızlı tempo yürüyüş de yaptım sculptın üzerine ama pestilim çıktı eve gelene kadar =) şahane gidiyor şimdiden 110.5a indim. yediklerime çok dikkat ediyorum doyana kadar değil açlığımı giderene kadar yiyorum salata elma yoğurt falan hep bu tarz şeyler. akşam yemeğim şimdilik nugget ve yoğurttan ibaret o birazcık bozuyor gibi ama olcak o kadarda. keyfim çok yerinde :) Abi dökme tavayla ızgara tavuk göğsü (yağsız, hazırlaması 15dk) 4 gün yetecek kadar makarna haşla, yağ/tuz vs. koymadan at dolaba. Yine 4 gün yetecek kadar salata, hava almayan bir kaba güzelce hazırlayıp yağ, sos falan koymadan at dolaba. Günlük olarak sadece tavukları pişirirsin diğerleri hep hazır olur elinin altında. Ben böyle yiyorum artık akşamları; salatayla makarnayı karıştırıyorum ya da salataya nar ekşisi döküp makarnayı yoğurtla yiyorum çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 4 günlük makarna yenir mi be leş misiniz abi maximum 20dakkalık bişi makarna be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 günlük yapsın bence hem tadıda çokta kötü olmaz :P 1 gün sonra baya leşleşiyor tadı bende öyle başladım 2 hafta yaptım ama yoğun iş temposundan son 1 haftadır düzenli yapamıyorum ama baya bi fark ediyor.sporu yapmadığım günlerde deli enerjik oluyorum zaten :P vücut spor yapmak istiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Abi yağlamayınca makarna 1 haftaya kadar duruyor buzdolabında ama 4. günden sonra besin değeri kaybı oluyor. Böyle yapmayınca porsiyon ayarlayamıyorsun, fazla oluyor yine 1-2 gün yiyorsun en azından. Her gün az az haşlasan bu sefer bulaşığı vs. derken yine kabir azabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar