drencrom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ne diyeceğimi şaşırıyorum bu adamları gördükçe. bir anlık gazla davulcu olmaya heves ediyolar. paralarıda var alıyorlar davulu. sonra 2 gün twin çalışmaya çalışıp bırakıyorlar enstrümanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bana versinler onlar davullarını. sdf. havada çalıp duruyorum kendi çapımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kime göre neye göre çalamayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yanlız çeşitlenio bu konular sdf elektro alıp kılıfa koyan davul alıp çalamayan bi daha ki konuyu merak ediyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Davulun kılıfı yok ki koyasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yüo var. trampetin, tomların kickin tek tek kılıfları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Duvara assın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Çürüsünler bi yerde. Ya da bana falan versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 70.000.000 insan içinde taş çatlasana 100 tanesinin evinde kendine özel full setup davul vardır ne saçma bi topic bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 eleman gittikçe fake kokusu salmaya başlıyor zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 çalabilseler içim yanmayacak ya. 3/4 lük ritm atarken bir gaza gelmeler, gözler kapalı, alın terli, 100 bpm de yavaş ataklar. pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Müzik tarihine 3'lük nota kavramını getirmiş bulunuyorsun tebrik ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ramazan davulcularida bu gruba dahilmi? e malum adamlar 11 ay calamiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hadi diyelim bi mucize olduda ilk etabı geçtiler. twin falan bi nebze atabiliyolar. 3/4 ritm falan hak getirsin kickleri bile yanlış basarken, daha bagetlerinde bir çentik yok ama gidip müzikteki en büyük kıroluk olarak geçen blast yapmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 biri şu adamın egolarını patlatsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 drencrom said: çalabilseler içim yanmayacak ya. 3/4 lük ritm..... afferin öğrenmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 (bkz.)öküz gibi sisteme sahip bilgisayarda fifa 2009 oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 herkes anasının karnından baterist olarak mı doğuya evladım ? öğrenecekler belkide şöyle bişi var bide lise çağında heves ediyolar alıyolar sonra öss giriyo araya ara vermek zorunda kalıyolar zaten ara vermeyenler ilerletiyo ki müzisyen oluyo sağda solda çalıyo parasını kazanıyo ama öss felan girince araya çalamayan adamlarda 3/4 ritmde kalıyolar dediğin gibi ama bilmeseler bile müzik insanın stresini alıyo sonuçta oturuyosun başına kafana göre çal oda sana göre müziktir sanane hem para onların değilmi alırlar yada almazlar yani senin baterin yok heralde stüdyolarda boşuna kira ödüyosun sürekli galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 çok uzun yazdım lan böyle saçma bi konuya kafam güzel oluyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bir de beyni olup kullanamayanlar, sacma sapan konular acanlar var. Onlar daha feci ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Başarısız olduğu söylenmesine rağmen hem de, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tekrar şu elektro gitarı kılıfa koyan arkadaşla konuştum. bu sefer allandıra ballandıra anlatıyor. abi benden gitarı aldıktan sonra gözlerim açıldı, benim ellerim pena için yaratılmamış dedi. nen var gülüm titrek bir sonbahar yaprağı gibisin dedim. hemen mevzuya girdi; abi ben pearl davul aldım biliyosun babamın parası çok, hem rock hem metal hemde jazz harmanlayıp türkiyenin en bomba davulcusu olacağım diyor. haydi hayırlısı dedim gittik evine çalmaya başladı. içime indirine kadar 3/4 lük ritm attı çocuk. öf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Xenocide said: drencrom said: çalabilseler içim yanmayacak ya. 3/4 lük ritm..... afferin öğrenmişsin. bu arada havanı kaçırmış gibi olmayayımda 4/3 lük davul ritmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Yakında konu açılcak adamın parası var bass alıyo 2 slap atmaya çalşıyo bassı kılıfına koyuyo diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cmrgwUGyiCI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=iCuoHo1a_is http://www.youtube.com/watch?v=60sGQeEc2KU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar