zarekd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 translations uygulamasını ekleyip hani şu bir ilişkide filan diyen kısıma sevgili olarak kayıtlı yazıp gönderdim, kabul edildi sanırım :) artık facebook da öyle gözüküyor. bir bakar mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ingilizce kullanıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 öyle mi gözüküyor sizde de yoksa sadece bende mi böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sende sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kertenkel said: sende sadece =) yok başka hesaplardan baktım onlarda da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tebrikler :D bu tarz ufak ego tatminlerine meraklıysan last.fm'e de bir el atabilirsin, bozuk yeri çok var. ciddi söylüyorum yanlış anlama, senin gibi insanlara ihtiyaç var =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ben facebook'u kapattırmak için ihbarweb.org a başvurdum.. neticede içerde poker blackjack gibi kumara yönlendirici oyunlar oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Facebook kapansa iyi olur aslında.İnsanlar belki biraz ayaklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bence paticik de kapansın. kedi kesiyoz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kelimelere dikkat edelim burda envai törenin yapıldığı ortaya çıkarsa yanarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kedi kesmenin kanun dışı bir olayı yok. saygı göstermek zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 FEYSBUKA YAPTIĞIN BU KATKIDAN DOLAYI SANA MİNNETTARIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Estel_Anorien said: ben facebook'u kapattırmak için ihbarweb.org a başvurdum.. neticede içerde poker blackjack gibi kumara yönlendirici oyunlar oynanıyor. Yasadışı gruplar ve organizasyonlar da var. (Şuan yasa dışı olmasa da uydururlar onlar lazım olanları nasılsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bi kişi de a hakikaten artık öyle lan çevirin onaylanmış dememiş yine konu saçma sapan bi alana kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar