Khelben Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ayhanla ümit karanı süper starlar olarak beşiktaş transfer etsin genç yıldızlar olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sivassporu zorla şampiyon yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Khelben said: PhysX said: Ümit yan hakeme su attığı için mi yoksa küfür ettiği için mi atıldı? Sevgierimi sunuyorum burdan ona her iki ihtimalde de. ümit karan pozisyondan sonra sinirlendi suya tekme attı , (hakeme doğru değil) sonra kendi kendine küfretti (hakeme değil) ondan sonra atıldı. bence çok gereksiz bi kırmızı karttı yan hakem bişey ispatlamaya çalıştı heralde attırdı ümit. sivas a tebrikler, yunus yıldırıma bu kdr kötü bir maç yönettiği için cümlesine sevgilerimi iletiyorum, yardımcısına da aynı şekilde. ayrıca ümit karan bu takımda bana göre artık bir yere sahip değil, daha fazla düşmeden sene sonunda jübile yapması tavsiyemdir, hepsi bir yana yaser in önünü tıkıyor. son lafım sabriye: ulan her maç abanırsın, tam maçıydı hiç abanmadın. sevgiler. sivasa tebrikler sabaha kadar 11 e 11 oynansa yenemezdik. sen futbolcusun heralde galatasarayda adam 1.ağızdan anlatmış :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yahu emre aşıkı ayhanı falan suçlayacak bir durum yok.herkes kötü oynadı umit karan daha fazla kötü oynadı.ama maç 0-0 biterdi öyle bi maçtı.umitin atılması kötü oldu tabi yani lincoln kewell meira falanda olsa kazanazdık bu zeminde :) ince paslar ince hareketler yapan adamlar bunlar.vara vara diye koşamazlar öyle zeminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 uefayı alcak gs bu sene asfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hadi bakalım hamsileri tava yaptık mı güzel bi lig bizi bekliyo demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hamsi mevsimi geçmiş öyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Galatasaraydan kimsenin ağzı durmadı maçta zaten. İlk yarı sivas kötüydü, galatasaray da karanın atılması ile sallanmaya başladı sonrasında da toparlanamadı zaten. Sivas ikinci yarı gittikçe iyi oynadı. Biraz alan bulunca kendilerini buldular, hakketiler maçı. Galatasarayın hatırladığım bir sabrinin şutu var o da yerden yuvarladı kaleciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 catlikethiief said: Khelben said: PhysX said: Ümit yan hakeme su attığı için mi yoksa küfür ettiği için mi atıldı? Sevgierimi sunuyorum burdan ona her iki ihtimalde de. ümit karan pozisyondan sonra sinirlendi suya tekme attı , (hakeme doğru değil) sonra kendi kendine küfretti (hakeme değil) ondan sonra atıldı. bence çok gereksiz bi kırmızı karttı yan hakem bişey ispatlamaya çalıştı heralde attırdı ümit. sivas a tebrikler, yunus yıldırıma bu kdr kötü bir maç yönettiği için cümlesine sevgilerimi iletiyorum, yardımcısına da aynı şekilde. ayrıca ümit karan bu takımda bana göre artık bir yere sahip değil, daha fazla düşmeden sene sonunda jübile yapması tavsiyemdir, hepsi bir yana yaser in önünü tıkıyor. son lafım sabriye: ulan her maç abanırsın, tam maçıydı hiç abanmadın. sevgiler. sivasa tebrikler sabaha kadar 11 e 11 oynansa yenemezdik. sen futbolcusun heralde galatasarayda adam 1.ağızdan anlatmış :O şimdi bende okudumda böyle bi ilginç olmş yazım afhadhdfh önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah adfhdfahdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Khelben said: PhysX said: Ümit yan hakeme su attığı için mi yoksa küfür ettiği için mi atıldı? Sevgierimi sunuyorum burdan ona her iki ihtimalde de. ümit karan pozisyondan sonra sinirlendi suya tekme attı , (hakeme doğru değil) sonra kendi kendine küfretti (hakeme değil) ondan sonra atıldı. bence çok gereksiz bi kırmızı karttı yan hakem bişey ispatlamaya çalıştı heralde attırdı ümit. sivas a tebrikler, yunus yıldırıma bu kdr kötü bir maç yönettiği için cümlesine sevgilerimi iletiyorum, yardımcısına da aynı şekilde. ayrıca ümit karan bu takımda bana göre artık bir yere sahip değil, daha fazla düşmeden sene sonunda jübile yapması tavsiyemdir, hepsi bir yana yaser in önünü tıkıyor. son lafım sabriye: ulan her maç abanırsın, tam maçıydı hiç abanmadın. sevgiler. sivasa tebrikler sabaha kadar 11 e 11 oynansa yenemezdik. Ya bırakın, kendi kendine küfreden adam başını öne falan eğer küfreder, hakeme bakarak degil. Bal gibi de yan hakeme bakıp küfür etti. Bir halta yaradıgı da yok zaten, 2 sezondur nefret ediyorum adamdan. Artistlik yapıcam diye harcadıgı pozisyonlar mı dersin, bencilligi mi dersin, kaptırdıgı toplardan yedigimiz kontra ataklar mı dersin....Su maçtan sonra kovsunlar takımdan, yada kulübün bir aylık dogalgaz faturasına karşılık versinler daha karlı iş olur. Bu arada Ayhan da ataklarımızı çok yavaşlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://www.ntvspor.net/Pages/31938.ASP AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 REMAKE PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sivas yenilirse ben de bunu saymıyom diye başvursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ümite'e Şimdiye kadar yaptıkları için teşekkür edip göndermek lazım artık. He gitmezsede gitmesin ama oynamassam yedek oynamam odur budur... takımı karıştırmasın efendi gibi otursun oturdugu yerde Hasan şaş gibi destek versin, abilik yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Tekrarlanması gerekli ancak hayatta olmaz Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya sora ağlıolar dicekler :) bırakın biz herşekilde şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ağlıolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 İşte o yüzden edilmesin tekrar zaten. sonra 4543 yıl tekrar maçıyla aldınız derler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 maçın kader anı :D eğer hava atışıyla başlasaydı gs yenerdi . böle eziklik görmedm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 iyi de kural hatası yapılmamış ki zaten :/ göremedim pozisyonu ona yanıyorum. hep öle denk gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Masquerade, bu kuralları nereden buldun; eğer gerçekten burada yazdığı gibiyse olay tekrar gerekir. Hakkını aramak eziklik değildir, hukukun bir müessesesidir. Geçen sene 2-2 biten Sivas maçının ardından Mosturoğlu'nun yaptığı maçın tekrarı talebini de unutmadım. İnşallah tekrar edilir maç; düzgün bir sahada ve düzgün bir hakem yönetimiyle oynanır da hakeden kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hmm şimdi pozisyonu izledim de ümit karan taç çizgisi dışındaymış hakkaten. bu arada o yazı güncel kural kitabındaki yazının aynısıdır ama çok açık yazılmamış ve de çok basit şekilde hakem hatası olarak geçiştirilebilir. yine de kural hatası olması lazım bu durumda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 eldar said: Masquerade, bu kuralları nereden buldun; eğer gerçekten burada yazdığı gibiyse olay tekrar gerekir. Hakkını aramak eziklik değildir, hukukun bir müessesesidir. Geçen sene 2-2 biten Sivas maçının ardından Mosturoğlu'nun yaptığı maçın tekrarı talebini de unutmadım. İnşallah tekrar edilir maç; düzgün bir sahada ve düzgün bir hakem yönetimiyle oynanır da hakeden kazanır. Federasyonun sezon öncesi bastırdığı Futbol Oyun Kuralları kitabından scan edilmiş sayfa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 rofl mac :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar