Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL:Sivasspor-Galatasaray (14:00)

Red

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:
PhysX said:
Ümit yan hakeme su attığı için mi yoksa küfür ettiği için mi atıldı? Sevgierimi sunuyorum burdan ona her iki ihtimalde de.

ümit karan pozisyondan sonra sinirlendi suya tekme attı , (hakeme doğru değil) sonra kendi kendine küfretti (hakeme değil) ondan sonra atıldı. bence çok gereksiz bi kırmızı karttı yan hakem bişey ispatlamaya çalıştı heralde attırdı ümit.

sivas a tebrikler, yunus yıldırıma bu kdr kötü bir maç yönettiği için cümlesine sevgilerimi iletiyorum, yardımcısına da aynı şekilde. ayrıca ümit karan bu takımda bana göre artık bir yere sahip değil, daha fazla düşmeden sene sonunda jübile yapması tavsiyemdir, hepsi bir yana yaser in önünü tıkıyor.

son lafım sabriye: ulan her maç abanırsın, tam maçıydı hiç abanmadın. sevgiler.

sivasa tebrikler sabaha kadar 11 e 11 oynansa yenemezdik.

sen futbolcusun heralde galatasarayda adam 1.ağızdan anlatmış :O
Sosyal ağlarda paylaş

yahu emre aşıkı ayhanı falan suçlayacak bir durum yok.herkes kötü oynadı umit karan daha fazla kötü oynadı.ama maç 0-0 biterdi öyle bi maçtı.umitin atılması kötü oldu tabi

yani lincoln kewell meira falanda olsa kazanazdık bu zeminde :)

ince paslar ince hareketler yapan adamlar bunlar.vara vara diye koşamazlar öyle zeminde
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaraydan kimsenin ağzı durmadı maçta zaten. İlk yarı sivas kötüydü, galatasaray da karanın atılması ile sallanmaya başladı sonrasında da toparlanamadı zaten.

Sivas ikinci yarı gittikçe iyi oynadı. Biraz alan bulunca kendilerini buldular, hakketiler maçı. Galatasarayın hatırladığım bir sabrinin şutu var o da yerden yuvarladı kaleciye.
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
Khelben said:
PhysX said:
Ümit yan hakeme su attığı için mi yoksa küfür ettiği için mi atıldı? Sevgierimi sunuyorum burdan ona her iki ihtimalde de.

ümit karan pozisyondan sonra sinirlendi suya tekme attı , (hakeme doğru değil) sonra kendi kendine küfretti (hakeme değil) ondan sonra atıldı. bence çok gereksiz bi kırmızı karttı yan hakem bişey ispatlamaya çalıştı heralde attırdı ümit.

sivas a tebrikler, yunus yıldırıma bu kdr kötü bir maç yönettiği için cümlesine sevgilerimi iletiyorum, yardımcısına da aynı şekilde. ayrıca ümit karan bu takımda bana göre artık bir yere sahip değil, daha fazla düşmeden sene sonunda jübile yapması tavsiyemdir, hepsi bir yana yaser in önünü tıkıyor.

sen futbolcusun heralde galatasarayda adam 1.ağızdan anlatmış :O

şimdi bende okudumda böyle bi ilginç olmş yazım afhadhdfh

önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah adfhdfahdfh
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
PhysX said:

Ya bırakın, kendi kendine küfreden adam başını öne falan eğer küfreder, hakeme bakarak degil. Bal gibi de yan hakeme bakıp küfür etti. Bir halta yaradıgı da yok zaten, 2 sezondur nefret ediyorum adamdan. Artistlik yapıcam diye harcadıgı pozisyonlar mı dersin, bencilligi mi dersin, kaptırdıgı toplardan yedigimiz kontra ataklar mı dersin....Su maçtan sonra kovsunlar takımdan, yada kulübün bir aylık dogalgaz faturasına karşılık versinler daha karlı iş olur. Bu arada Ayhan da ataklarımızı çok yavaşlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade, bu kuralları nereden buldun; eğer gerçekten burada yazdığı gibiyse olay tekrar gerekir.

Hakkını aramak eziklik değildir, hukukun bir müessesesidir. Geçen sene 2-2 biten Sivas maçının ardından Mosturoğlu'nun yaptığı maçın tekrarı talebini de unutmadım.

İnşallah tekrar edilir maç; düzgün bir sahada ve düzgün bir hakem yönetimiyle oynanır da hakeden kazanır.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm şimdi pozisyonu izledim de ümit karan taç çizgisi dışındaymış hakkaten. bu arada o yazı güncel kural kitabındaki yazının aynısıdır ama çok açık yazılmamış ve de çok basit şekilde hakem hatası olarak geçiştirilebilir. yine de kural hatası olması lazım bu durumda sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
Masquerade, bu kuralları nereden buldun; eğer gerçekten burada yazdığı gibiyse olay tekrar gerekir.

Hakkını aramak eziklik değildir, hukukun bir müessesesidir. Geçen sene 2-2 biten Sivas maçının ardından Mosturoğlu'nun yaptığı maçın tekrarı talebini de unutmadım.

İnşallah tekrar edilir maç; düzgün bir sahada ve düzgün bir hakem yönetimiyle oynanır da hakeden kazanır.

Federasyonun sezon öncesi bastırdığı Futbol Oyun Kuralları kitabından scan edilmiş sayfa o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...