Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 BonePART said: Draenyth said: Aga tipe gel TUNCA LAN BU!!!!111!!!1!ELEVEN!!!! Odinne rakip olm asdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Chastise said: Hayatta çok 1337 yazı gördüm. Ama bu ne... Bu.. ||zz bp' qJhéa..`` >dyDm unDmzh bP'nyh ``qKo0pzn Kıaméd.. Hangisi daha zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 resimdekini kassam yaparım sanırım ama yazı için kastım çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://www.gothicturkey.net/dini-konular-f126.html ABİ AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Topicler imba lan kaka bıraktım gülmekten AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Chastise said: http://www.gothicturkey.net/dini-konular-f126.html Aman tanrım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Senin böyle gotik stajer metalci arkadaşların yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sdfgmsdhjfksdçkjöfnjsdlşafkjaksjlfdasdkfjshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yoğun istek üzerine içimdeki blek aşkımı dışa vurdum. Şuan dinlediğim şarkı "Frozen mountains of Fikirtepe" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Atatürkün İslama bakışı. abi bu kadar global bi konu olamaz. herkesin mi söyleyeceği bişey olur bu konuda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 roket adam said: sdfgmsdhjfksdçkjöfnjsdlşafkjaksjlfdasdkfjshf Anasklyea.. BUNELAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Xaenin said: Senin böyle gotik stajer metalci arkadaşların yok mu? http://img178.imageshack.us/img178/2167/sfsfdsmk2.jpg var elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 İnşallah tecavüzcüleriyle evlenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 roket adam said: sdfgmsdhjfksdçkjöfnjsdlşafkjaksjlfdasdkfjshf HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bu forumu medya görmesin bu ne abi direk satanizm propagandası. kan alırlar valla kamil kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 gotik diil lan bunlar, götik gudik veya emo da olabilirler aslında. ama şu vampir fotosuna öldüm ya adam köpek dişi hangisidir onu da bilmiyo heralde puahahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Xaenin said: İnşallah tecavüzcüleriyle evlenirler. Muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Odinn said: Yoğun istek üzerine içimdeki blek aşkımı dışa vurdum. Şuan dinlediğim şarkı "Frozen mountains of Fikirtepe" İşte budur + rep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 said: Ben anladım ki 7 nota 29 harften daha derin, daha alımlı.. .... duygularıM banLAndı.... Ouuu yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o fotoları paylaşacak 100 mesaj kasmış yok mu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Xaenin said: İnşallah tecavüzcüleriyle evlenirler. bu kadar orjinal bi beddua duymamıştım ahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 biri gothiclere site yapmasını öğretsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Üşenmicek varsa final bitiminde bi pati troll squad kuralım asdf. Biraz achımızhı phaylashalım sdfg:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Raincloud said: Odinn said: Yoğun istek üzerine içimdeki blek aşkımı dışa vurdum. Şuan dinlediğim şarkı "Frozen mountains of Fikirtepe" İşte budur + rep =) TEHDITKAR KARA METAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Chastise said: Hayatta çok 1337 yazı gördüm. Ama bu ne... Bu.. ||zz bp' qJhéa..`` >dyDm unDmzh bP'nyh ``qKo0pzn Kıaméd.. gauss riflela gözümden crit vursalardı da bunu görmeseydim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar