fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 herkes istediğin beğenir sanane - mi? bu da beğenilir mi lan - mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ilk oyu da kendim verdim. tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 tartışılır, tartışılmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 tartışılmasaydı, zevksiz ve renksiz gibi kavramlar olmazdı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ay cok banal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 özgürlük başlıyor bu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ney banal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben tartışırım arkadaş. belgesiyle faturasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 168 Euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hilafete düşülecek kadar aykırı durumlarda aykırı olan kişinin tavrına ve amacına bakılmalı bence. Amaç marjinallik mi yoksa gerçekten mi beğeniliyor ve/veya salak o kişi, ona göre tartışılabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 tartışılmasaydı o zevkler ve renklerin bi zevki ve rengi kalmazdı şeklinde marjinal bir cümle kurdum sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 baskasinin ozgurluk sinirlarina girmedikce tartisamazsin, oyleki mp3 calarinda sirf ajdar sarkilari olan bir insana karisayamayacagin gibi.. onun bilecegi i$.. yok ama belediye otobusunun ortasinda ayni mp3 calari dinlerken cirilciplak amuna kalkip, iste bu benim zevkim huleynn diye bagirip dans ederseniz, o zaman tartisilmaya acik bir mevzudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 patide tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 garbage (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 reyou said: baskasinin ozgurluk sinirlarina girmedikce tartisamazsin, oyleki mp3 calarinda sirf ajdar sarkilari olan bir insana karisayamayacagin gibi.. onun bilecegi i$.. yok ama belediye otobusunun ortasinda ayni mp3 calari dinlerken cirilciplak amuna kalkip, iste bu benim zevkim huleynn diye bagirip dans ederseniz, o zaman tartisilmaya acik bir mevzudur. goerge orwell'ın bir lafı vardır: "delilik, tek kişilik azınlık olma durumudur" diye. yani adamın amuda durması ve çırılçıplak olması da senin yarattığın bir -değer- aslında. çırılçıplaklık, hedehöde'de yaşayan humamuba kabilesinde saygınlık göstergesi bile olabilirdi. konuya dönülecek olursa, felsefi açıdan sorgulanmayacak şey yoktur zaten. tartışılır gayette.. ama bu durum, "zevkler ve renkler tartışılmaz"ı tamamen yanlış yapmıyor. çünkü bu laf daha öte, "ulan zevzek, sanane. benim irademle, benim yaptığım işe ne karışıyorsun"un yontulmuş halidir kanımca. durum 1: - aaa üstündeki elbise iyyyreeağğnçç. - zevkler ve renkler tartışılmaz. hıh. durum 2: - aaa üstündeki elbise iyyyreeağğnçç. - ulan zevzek, sanane. negzel örnek di mi? yaaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 reyou said: baskasinin ozgurluk sinirlarina girmedikce tartisamazsin, oyleki mp3 calarinda sirf ajdar sarkilari olan bir insana karisayamayacagin gibi.. onun bilecegi i$.. yok ama belediye otobusunun ortasinda ayni mp3 calari dinlerken cirilciplak amuna kalkip, iste bu benim zevkim huleynn diye bagirip dans ederseniz, o zaman tartisilmaya acik bir mevzudur. :D:D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 çıplak olarak amuda kalkıp dans etmek kişinin kendi özgürlüğüdür, ona karışılamaz bence. ama bi dakka... ajdar dinleyenlere niye karışamıyomuşuz? gayet te görüldükleri noktada imha edilmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Llama said: patide tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ya yaşadığımız evren bir yanılsamaysa? aslında o renkler ve zevkler yoksa? hadi bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 SodomVsGomore said: ya yaşadığımız evren bir yanılsamaysa? aslında o renkler ve zevkler yoksa? hadi bakıyım Kolay gelsin, bir acaip zor yarış. Bana ne aman, ben anlamam, pek hesaplı ince iş. !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 zevksizlik tarşırız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tartışmak için ortak herkesin kabul ettiği itiraz olmayan kriter olması gereklidir. Zevk olarak bakalım; Kibariye'nin annesinin Adriana Lima'dan güzel olduğunu düşünen var mı aranızda? Eğer yoksa güzellik için ortak kriterler var demektir, o halde tartışılıp değerlendirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Her türlü tartışılır.Mesela Adriana Lima'yı beğenmiyom diyen bir adamın zevkide olmaz rengide sdfd Rewendorun yazısını okumadan yazdım ha.Oda Adriana'dan bahsetmiş çaldı olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ulan fede hiç yaratıcı değilsin. Ben de poll'ü bi seçenek zevkler, diğer seçenek renkler yazdın sandım topii görünce. tartışılır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar