Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zevkler ve Renkler

fede

Öne çıkan mesajlar

baskasinin ozgurluk sinirlarina girmedikce tartisamazsin, oyleki mp3 calarinda sirf ajdar sarkilari olan bir insana karisayamayacagin gibi.. onun bilecegi i$.. yok ama belediye otobusunun ortasinda ayni mp3 calari dinlerken cirilciplak amuna kalkip, iste bu benim zevkim huleynn diye bagirip dans ederseniz, o zaman tartisilmaya acik bir mevzudur.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:
baskasinin ozgurluk sinirlarina girmedikce tartisamazsin, oyleki mp3 calarinda sirf ajdar sarkilari olan bir insana karisayamayacagin gibi.. onun bilecegi i$.. yok ama belediye otobusunun ortasinda ayni mp3 calari dinlerken cirilciplak amuna kalkip, iste bu benim zevkim huleynn diye bagirip dans ederseniz, o zaman tartisilmaya acik bir mevzudur.

goerge orwell'ın bir lafı vardır: "delilik, tek kişilik azınlık olma durumudur" diye. yani adamın amuda durması ve çırılçıplak olması da senin yarattığın bir -değer- aslında. çırılçıplaklık, hedehöde'de yaşayan humamuba kabilesinde saygınlık göstergesi bile olabilirdi.

konuya dönülecek olursa, felsefi açıdan sorgulanmayacak şey yoktur zaten. tartışılır gayette..

ama bu durum, "zevkler ve renkler tartışılmaz"ı tamamen yanlış yapmıyor. çünkü bu laf daha öte, "ulan zevzek, sanane. benim irademle, benim yaptığım işe ne karışıyorsun"un yontulmuş halidir kanımca.

durum 1:
- aaa üstündeki elbise iyyyreeağğnçç.
- zevkler ve renkler tartışılmaz. hıh.
durum 2:
- aaa üstündeki elbise iyyyreeağğnçç.
- ulan zevzek, sanane.

negzel örnek di mi? yaaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

:D:D (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışmak için ortak herkesin kabul ettiği itiraz olmayan kriter olması gereklidir.

Zevk olarak bakalım;

Kibariye'nin annesinin Adriana Lima'dan güzel olduğunu düşünen var mı aranızda? Eğer yoksa güzellik için ortak kriterler var demektir, o halde tartışılıp değerlendirilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...