Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 del piero demezsem gerçekten ayıp olur. 4-5 yıl önce iş yerinde gündüz juve maçı izlerken bi frikik olmustu gol olur mu? diye iddiaya girelim dedik 4 kişinin hepsi mi olur! der. ve oldu. aynı maç 2. serbest vuruş. ben gol olur mu? ben olur diyorum 5 lira dedim. yine mi herkes olur abi der... o da gol olmuştu. efsane benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Holy said: Alex - Fenerbahçe? ^_^ terketmesine gerek varmıki? fenerbahçe galatasrayın durumuna düşsün bakalım o cko sevdiğiniz futbolcuların hangisini görüceksin o takımda. ilk gidecek adam alex değilse beni de bütün dünya.. tamammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Kesinlikle del piero. Zaten Juventus küme düştüğünde gitmeyen her oyuncuya saygım baya arttı benim. Onun dışında bi de Totti, takımı üst seviye olmamasına rağmen orda kalıp, müthiş özdeşleşmiş bi isim. Geri kalanlar zaten hayvan gibi güçlü takımlarda sürekli bişeyler kazanıyolar :) Gemilerini terk etmek için bi sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Hakan şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 escape said: Holy said: Alex - Fenerbahçe? ^_^ terketmesine gerek varmıki? fenerbahçe galatasrayın durumuna düşsün bakalım o cko sevdiğiniz futbolcuların hangisini görüceksin o takımda. ilk gidecek adam alex değilse beni de bütün dünya.. tamammıtamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 escape said: Holy said: Alex - Fenerbahçe? ^_^ terketmesine gerek varmıki? fenerbahçe galatasrayın durumuna düşsün bakalım o cko sevdiğiniz futbolcuların hangisini görüceksin o takımda. ilk gidecek adam alex değilse beni de bütün dünya.. tamammı ne meraklıymışsın bütün dünyayla ilişkiye girmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 şu futbol kendinizden emin tavırlarınız varya beni benden alıyor. heleki fenerbahçe taraftarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 escape çok gereksizsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Tatar luzumsuzsun ya. Konu gemisini terketmeyen kaptanlar beyler kişiselleşmeyin iki dakika argüman koyamıyorsanız ortaya kişisel saldırmaktansa susun ayıptır karşınızda olan insana. Biri alexe laf ediyor öbürü barosa gutiye edicegine direk adama ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 escape'in futbol bölümündeki yazılarını biliyorum ve ondan öyle dedim, adam 2. harrykewel oldu nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 DEL PİERRO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 "Tatar Ramazan" said: escape çok gereksizsin ya futbolu bi tek siz biliyorsunuz sanki anasını satayım. herkes rıdvan dilmen sergen yalçın burda biz sabri sarıoğlu ömer üründül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bütün dünya ağır gelmesin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Yalnız ankette hep İtalyan ligi yukarıda, bundan dolayı tribüncü adamlar İtalya'yı seviyor sanki adamlarda arma aşkı çok ağır basıyor, o kadar endüstriyel futbola yenilmemişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 aynen öyle abi adamlar tutkunlar. italya ligi çok ayrı bir lig imiş onu anladım son zamanlarda. milan'ın oyuncuları da kulübü de iyi manada tutucu. franco baresi'nin 6 numaralı formasından sonra 3 numaralı formada müzeyi hak ediyor. maldini ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 puyol tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FxV7Ni5eFRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 iyide burdaki takımlar zaten terkedilicek takımlar değilki? dünyanın en iyi takımları(benimkilerden sora hehehe). önemli olan ufak takımda iyi kaptan olup terketmemeekem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ben puyol dedim ama del piero da olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kesinlikle puyol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 totti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 "Gemisini terk etmeme" sıfatına en çok uyanlar Totti ve Del Piero sanki...Cons'un da dediği gibi aten en büyük klüpler diğerleri...Totti bu anlamda her halde diğerlerinden farklı..Keza Serie B'ye düştüklerinde bile hala takımda kaldığı için Del Piero'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar