Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gemisini Terk Etmeyen Kaptanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maldini.

Babası yine Milanda oynadı yıllarca 3 numaralı forma ile. Kendisi hala oynuyor. Çocuğu da altyapıda şu an ve muhtemelen babasından sonra 3 numarayı alacak. xD

Maldini Saltanatı adeta.
Mesaj tarihi:
Evet,20 yıldan fazla oluyor ilk onbire gireli kök bağladı takıma,yalnız oğlunun 3 numarayı alması imkansızlaştırılacak galiba :) Maldini'den sonra 3 numaralı formanın rafa kaldırılması düşünülüyorda
Mesaj tarihi:
Juventus diyince aklına Del Piero gelmeyen bir azınlık varsa muhtemelen Nedved, Trezeguet vs. yüzündendir, takımdan başka iyi oyuncuların da geçmiş olması Del Piero'yu bozmaz ama. Adam bu yaşta hala canavar gibi oynuyor ayrıca, hele bu sene. Diğer yaşlılar gibi orta karar performansta jübile beklemiyor yani.

Bence de ya Del Piero ya Raul.
Mesaj tarihi:
zaten olay ilk akla gelme değil takımla özdeşleşmek.raul,del piero,totti'den daha efsane futbolcular olabilirler ama olay takımla özdeşmek olunca totti ağır basıyor gibi.
p.s:totti fanı değilim fan olarak oy versem direk gerard derdim.
Mesaj tarihi:
bence totti. sakatken fanatiklerin içinde maç izlemekten tutun, roma aşkım satın alınamaz filan şeylere kadar totti bence.

gerard satıldı bunuda unutmayın. tr deki şamp lig finalinde gruplardan çıkamasaydı real madrid'deydi şu an.

del piero bana göre en kaptan. yıllanmış şarap gibi. hala juve'de golleri o atıyor, hala italya milli takımının gol umudu o. hala efsane oynuyor. bence gelmiş geçmiş en iyi italyan o işte.

bence raul hiç değil. raul madrid'in çocuğu zaten. milli takıma alınmayınca olay oldu. dünyadaki tüm futbolcuların en yüksek hedefi real madrid. adam ordan nereye gidicek daha uzaya mı? :D

birde milandan oyuncu almak çok çok zordur. yani milan bi oyuncusunu benimsemişse, ona bağlanmışsa heleki o takımın çocuğu ise ordan alamazsınız onu. klüp ve taraftar vermez öncelikle. bakınız kaka, bakınız baresiler, maldiniler, vs vs
Mesaj tarihi:
bence raul.

ha şunu da eklemek istiyorum, del piero 32 yaşındayken değilde 17-18 yaşında gelecek vaadeden bir oyuncuyken küme düşseydi juventus aynı fedakarlığı gösterirmiydi?

bence göstermezdi.32 yaşında zaten aşağı yukarı futbol hayatı sona ermişken ve kulüple zaten özdeşleşmişken bunu yapmak çok daha kolay tabi.
Mesaj tarihi:
Maldini ve Del Piero arasında çok kararsız kaldım. Gerçek bir sembol olarak bakarsak Maldini. Ama takımı 2. lige düşmesine rağmen ayrılmayan üstelik diğer arkadaşlarının da ayrılmaması için ön ayak olan Del Piero bu tavrıyla öne geçiyor sanırım.
Mesaj tarihi:
del piero cok buyuk bi hareket yapmıs gibi zannediyosunuz da, o kadar sene aynı takımda oynayıp da kim olsa kume dustugunde bırakıp gitmezdi yani. adam yapması gerekeni yapmıs sadece.
Mesaj tarihi:
toggie said:
del piero cok buyuk bi hareket yapmıs gibi zannediyosunuz da, o kadar sene aynı takımda oynayıp da kim olsa kume dustugunde bırakıp gitmezdi yani. adam yapması gerekeni yapmıs sadece.

Açıkçası çok rahat giderdi bence. Gitmesi de normaldi. Adam şurada 10 sene formda bi şekilde profesyönel futbol oynayabilecek. Hayatı boyunca kendini göstermek, maddi ve manevi olarak geleceğini garantilemek, isim ve prestij sahibi olması için sadece 10 senesi var. Dünya çapında ünlü, defalarca milli takıma girip kaptanlık yapmış, ligde fırtına gibi esmiş bir oyuncunun en verimli dönemlerinden birinde (üstelik de aldığı ücret de mecburen oldukça düşecek durumdayken), ve bedavaya serbest kalıp istediği takıma gitme hakkı varken 1 senesini ikinci ligde harcaması kolay bir karar değil.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
o takımdan buffon da gitmedi. kaptan değildi ama adam beni buffon yapan juventus deyip gitmedi.

gitmicek insanlar zaten belliydi onlarda gitmediler.

Ankette Buffon da olsa onu da işaretlerdim zaten Del Piero yerine.

Üstelik Buffon'un durumu daha kritik, hem kaptan bile değilken gitmiyor, hem de Del Piero'nun alternatifi var ama Buffon'un yok, kaleci olarak en iyi yaşında, dünyada da ona yakın kaleci yok, Cechmiş Casillasmış falan hikaye Buffon'un yanında.
Mesaj tarihi:
tam tersi. bu kadar süre bu takımda oynayıp, taraftarın vs. takımdaki en benimsedigi oyuncu olmusken 31 yasında kume dustu diye terkedemezdi. en verimli senelerini yasadıgını da dusunmuyorum ben. bu sene cok formda evet. juventus'un dusuruldugu sene bu kadar formda değildi.

nasıl raul, real madrid kume dustugunde takımını terketmeyecek kadar o takımın oyuncusuysa, maldini, del piero vs. de öyleler.
Mesaj tarihi:
Açık açık ederdi bence, adam 31 yaşında. Şurada 2-3 senesi ya kalmış ya kalmamış (ha şu anda evet çok formda, ama o zaman bunu bilemezdi) maddi açıdan çok daha doyurucu bir teklifi kabul edip gönül rahatlığıyla evet diyebilirdi.
  • Yeni Oluştur...