asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Çok ilginç bi film olmuş bence. Hayatında hiç hamburger yememiş olan insanlara hamburger yedirip, seçim yaptırmışlar, ya da tepkilerini gözlemlemişler. http://www.whoppervirgins.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 oha romanyayi agir ezmisler ayrica burger king her halukarda ezer, o kadar masrafa gerek yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?13,3753244,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 alperozg said: açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?13,3753244,page=1 bu konu baya tarışıldı gece yatmadan önce whopper görmek hiç iyi olmuyordu aç karnına hatta konunun kapatılmasıni talep ediyorum bazı arkadaşlar yine resim koymaya başlıcak canımız çekiyor sonra :P edit: güncelle ye basacağıma alıntı yapmışım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Of canım çekti. Biz de iskender virgins yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 o has tereyağını üstüne dökecek böle cosurr diye sesi gelicek. ohşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu topicle beraber bayadır burgera gitmediğimi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 whooper bariz yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 İnsanlar hep whopper seviyor genel olarak. Ama ben whopperdan umduğum tadı bulamıyorum. Halbuki onun yerine Big King'in hastasıyım. Evet her halukarda Burger King eziyor ama niye bilmiyorum Big King'e bağımlıyım. XXL :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 domatesli big king(tu) çünkü whopper'a peynir ekletmek paralı ama big king'e domates ekletmek ücretsiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 triple whooper..of anam of. bi kere yiyebildim sadece =) gözüm korkar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tripple whooper hastasıyım ET! ET! ve ET! küçük bir şeyler isterseniz yeni çıkan steakhouse da epey güzel, tavsiye edebilirim. edit: triple whooper cheese! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 big mac gittikçe küçülüyor, yakında yok olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hakkaten mcdonalds iyice cimrileşmeye başladı. allahtan burger king var da karnımız doyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 11ytl fiyat çekip çük kadar big mac koyan mcdonaldsın allah belasını versin burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 adamınbiri said: domatesli big king(tu) çünkü whopper'a peynir ekletmek paralı ama big king'e domates ekletmek ücretsiz:D Hakkaten ha, o peynirden mi geliyor acaba benim bağımlılığım? Eğer whopper'da peynir yoksa kesin o peynirdendir. Yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 domatezsiz steakhouse.yada big king xxl.triple whooper bir kere yedim beyenmedim.az da ekmek tadı arıyor insan yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Archangel_ said: domatezsiz steakhouse.yada big king xxl.triple whooper bir kere yedim beyenmedim.az da ekmek tadı arıyor insan yau +1 daha güzel tarif edilemezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 vaz geçtim adamları zehirlemişler lan resmen. kültür paylaşıyoruz falan demişler, hamburgerin kültürümü olur allasen bi tarafımın kültürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ardeth, hamburgeri de atsalar hollywood dışında kültür kaynakları kalmayacak adamların. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Teste katılanlar için çok üzüldüm açıkcası. Çine mac donalds girene kadar obezite diye bir sorunu olamyan Çin' e mac donalds sonrası bakınca keşke bakire kalsalardı diyebiliyorum. Eğer Burger King ve Mac Donalds karşılaştırması yaparsak tat olarak tabii ki Burger King basar ama aslında kimin daha iyi tadı olduğunun hiç bir önemi yok. İkisi de yağ şeker yüksek kalori deposu ve uyarıcı özelliğinden dolayı yediğimizde kısa süreli mutluluk hormonu salgılatıyo yokluğunda ise sorun yaratıyor ki bu da onu gördüğünüzde ağzımızın sulanmasına neden oluyor. Aslında ağız sulandırma can cekme nedeni onun tadının iyi olması değil içeriğindeki maddelere bağımlı olmamızdır. Yazık olmuş adamlara derim başka bir şey demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 40 yıl yemesem aramam bunları. iskender yada pilav üstü ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mirage said: Ardeth, hamburgeri de atsalar hollywood dışında kültür kaynakları kalmayacak adamların. :D Ardeth said: vaz geçtim adamları zehirlemişler lan resmen. kültür paylaşıyoruz falan demişler, hamburgerin kültürümü olur allasen bi tarafımın kültürü Adamlar öyle ya da böyle suni kültür yaratıyorlar. Kullan at Ye obez ol Savaş öldür silah sektörüne destek ol. Az gelişmiş ülke insanlarına denememiş ya da bayat ilaç bağışla denek olarak kullan Ve tüm bunları filmlerde haklı göster halkına bu yolla ülke sevgisi aşıla bunu da tüm dünyaya yay. Buna da kültür de. Anadolu Avrupa ve Ortadoğuda kurulan imparatorluk ve nedeniyetlerin binlerce yıldır taş üstüne taş koyarak büyüttüğü kültüre, her şeye yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 burger king her zaman mc'den dahah doyurucu mc igg nefret ediyorum :) ama dediğiniz gibi hiç birisi sağlıklı değil bende bir double whooper bağımlısı olarak çarşıda burger'a denk gelirsem kesin yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 eskiden mc de 3kat köfteli bigmac ler vardı onlar ne oldu ya. ordada mı kat çalmaya başladılar. Gerçi her halükarda favorim ama arada değişiklik lazım. Ben hala steak burger denemedim onu deneyelim bakaalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar