Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi kullanmamak ne kadar güzel bişey ya cuma günü en son bi gereksizlik için kullandın ihtiyaç içinde dün açtım bi son 3gündür resmen kapalı şu illetten tam anlamı ile kurtuldummu super olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bende kapalı tutmayı çok seviyorum telefonumu.kapatırım telefonu.gün sonunda açarım kim aramış.sora geri dönerim aramışın nold diye ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben şarj ederken bakıyorum öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 arkadaşınız, işiniz, eşiniz yoksa kapayın tabi. güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 cep telefonu neden darlasin insani yahu? iletisim icin kullandiktan sonra bi zarari olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 darlar. sürekli online durumda farzediliyosun çünkü. ama kullanmazsan eğer, bunu da bilirse herkes, offline olmuş oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben uyuz oluyorum birini aradigimda teli kapaliysa (uzun sureli ozellikle) hani sarj bitmesi falan tamam da, telefon kapamak bence cok liseli bi yaklasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kapalıyken daha rahat hissediyorum kendimi açıkçası. ani fikir değişimlerine de kapalı oluyorsun, hadi şunu yapalım diye kimse arayıp sıcak yatağından kaldırmıyor. sorumluluklarımdan az da olsa uzaklaşıyorum.. kafamı dinliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 geçenlerde bi topik vardı. futuristler 2050 de özel hayat diye bişey kalmayacağından bahsediyolardı hatta. ona doğru gidiyoruz. liseli yaklaşım nedir lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 işte dory nin dediği gibi öyle otoriter insanlara gıcık olduğumdan sıkça telefonumu kapatıyorum ben de. "aradımmı bulacam kardeşim" yok, biraz merak olmalı. her saniye ulaşırsan anlamı kalmaz. ulaşamadıklarımı da anlayışla karşılıyorum (kardeşim hariç, kırarım kafasını valla :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 dory said: ben uyuz oluyorum birini aradigimda teli kapaliysa (uzun sureli ozellikle) hani sarj bitmesi falan tamam da, telefon kapamak bence cok liseli bi yaklasim. liseli ? hah! iş adamı değilim bişey değilim evden arayın arkadaşım hatta ek olarak tamda büyümüş ergen cümlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ben de telefonunu çantasına titreşimde koyan kızlara hastayım, ararsın ararsın açmaz, saç baş yoldurtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kasıtlı olarak gelen aramalara cevap vermemek daha rahatlatıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 insana ayri bi haz veriyo bencede ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 abi ben titreşime alsamda açık olsada sesi duymuyorum arıyorlar adamlar sonra bi ton küfür yiyom ulan o telefonu neden kullanıyon sen bilmemne gibisinden : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 burtonesk said: kasıtlı olarak gelen aramalara cevap vermemek daha rahatlatıcı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 senko said: burtonesk said: kasıtlı olarak gelen aramalara cevap vermemek daha rahatlatıcı. +1 +1=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 burtonesk said: kasıtlı olarak gelen aramalara cevap vermemek daha rahatlatıcı. o bende hafif bi stres, gerginlik ve vicdan azabı yaratıyor. o yüzden direkt telefonu kapatıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya acil bisey olsa mesela?bu acidan iyi telefon,yada isin gucun olur kosturursun pesinden iyi bi olay.oyuzden hani acik kalmasi iyi bi acidan, ha gereksiz bi cagrin olunca zaten cevap vermemek en keyiflisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 o değil de cüce artık cep telefonu kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 adamınbiri said: senko said: burtonesk said: kasıtlı olarak gelen aramalara cevap vermemek daha rahatlatıcı. +1 +1=2 -1=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Jedi said: arkadaşınız, işiniz, eşiniz yoksa kapayın tabi. güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Jedi +1 Fakat şöyle bir durum var. Her ne kadar iş, okul, aile için kullansakta insanlar mesajı ve dakikayı beleş bulduğu için zırt pırt arayıp / mesaj atabiliyorlar. Can sıkıcı bir durum. Hop hadi mitinde, alo nerdesin. Cevap vermemeyi hiç sevmem telefonda. Ne olursa olsun işim mutlaka cevap veririm veya meşgule atar sonra dönerim. Ama telefonu araç değil amaç gibi görenler bıktırdılar saolsunlar. FW saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 saatim olmadığı için telefonu sadece saate bakmak için kullanıyorumB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 editsaurus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar