Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Extra-Terrestrial Concept (Açıkfikirli insanların bakması rica olunur)

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

ama buraya gelen koca gri kafalı ve uçan daireyi dünyaya park etme yetileri olmadığı için üstten bakıp bakıp bilmem kaç ışık yılı uzaktaki evlerine geri dönen uzaylılar... işte onlar yok, hiç olmadı, ilk türk kadın stand-upçını komik olduğunu sanmasından bile daha uçuk bi hayal.

şu çok doğru. evrende muhakkak bir yerlerde hayat var. ama o hayat formlarının bizden daha ileri teknolojiye sahip olduğunu kabul ediyoruz hep, belki de yok böyle bir şey. belki de en zeki varlıklar bizleriz?

bilmem nereden dünyaya kadar seyahat edebilecek, ışık hızının bilmem kaç katı hızda dolaşabilecek imkanları olan uzaylılar için, iki ışık gösterip amerikayla anlaşıp gidiyorlar demek çok çok komik cidden.

ben de çok isterim böyle doctor who'daki gibi olsun mesela, evrensel yasalar olsun, canımız sıkıldığında atlayalım tardis'e başka gezegenlere gidip hayat kuralım. humanoid hatunlara sulanalım falan. ama olsa olurdu zaten şimdiye. dünyaya kadar ulaşmış uzaylı amerikayı mı ipler allasen.
Sosyal ağlarda paylaş

hep varsayım abi
bunlar üstün canlılar olduğu için iyi niyetliler. gökyüzünde gözükmekten beis duymuyorlar ama aşağı da inip "selam lan napıyon olm!" demiyorlar

bi sürü amatör astronom var, bu arkadaşlar amerikanın gizli iki mekiğini bile görüntüleyebiliyor. ama nasılsa bu arkadaşlar dünya yörüngesinde de takılıp ceeeee demiyorlar, sadece şehirlerin üstünde kalabalığa şov yapıyorlar. nasa kamerasına falan yakalanabiliyorlar. nasılsa uv cameralarına, infraredlere bilmem ne spectrumu tarayanlara falan yakalanmıyorlar.

bi detay bilmiyoruz, bi bok bildiğmiz yok. bişi görüyoruz; ANA UZAYLILAR11!!!

geçen gün yediğim eti tadında bisküvisinden bilmediğim bişi çıktı.
kesin uzaylıdır diye iki üç sahtekar gruba yolladım mektup ile. yakında 20dakikalık geyik belgeselini çekicez işalla.

@sove: abi bize sorarsanız da sizin her gördüğünüz şeye "KESİN UZAYLI LAN! OLM 2010'DA OBAMA AÇIKLAYACAKTI DA DERİN DEVLET 'SUS LA ZENCİİİ' DEDİİİ!! ONDAN SÖLEMEDİ. ASLINDA LİBYAYA Bİ UFO DÜŞÜYOR. KADDAFİ İNCELEMESİN DİYE GİRDİ ADAMLAR LİBYAYA" şeklinde abartı tavrınız yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
şu konu başka bir başlıkta açıldı trollendi, şimdi her bir video başına en az 5 tane bir birinin benzeri yazıp dökmeler. enteresan. madem bu videolar sizi ilgilendirmiyor bırakın başlık sahibi videoyu paylaşsın ve gitsin. nedir zorunuz ki? evet unuttum en akıllı varlığız evrendeki.
Sosyal ağlarda paylaş

konu çok ilginç geldi videolarda yeni benim için
bi baştan okuyayım izleyeyim falan

bu arada 2ci videoda faa dan bi abi çıkmış kaset var elimde falan diyor baya ilgimi çekti bir hava trafik kontrolörü olarak

ilginç olan kısım ise daha geçen hafta bir arkadaşım çalıştığı sırada pilot dan ufo raporu gelmiş olması , hepsi üst üste gelince daha da ilginç geldi bana 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...