Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 amaç ne şimdi.niye öyle dolanıyorlar mesela yalnız hani sağda bi tane tek başına duran sarımsı ışık varya.aynısını bende gördüm adaların civarında.bende saat 5-6 arası gormustum sabaha karşı öyle sabit durdu baya bi.sora kayboldu ama bunlara direk uzaylı diyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Yeni keşfettiğim en iyi videoların toplandığı UFO compilation, çok çok iyi görüntüler var bu 2 videoda.. 2si de 15er dakikalık. 1: http://www.youtube.com/watch?v=Bni7s3Y95kA&feature=related 2: http://www.youtube.com/watch?v=Dcp022MEtbw&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Arkadaş "Government project!" "Black Ops hede!" "Yeni keşfettiğim hödö!" diye gelince bir şey var sanıyorum, Yutup videosu çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ne çıkacaktı? Spoiler'ı açınca içinden "CEE EEEEEE ben Obama!" mı çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hyr ya, bence adriana lima fln çıkmasını bekliodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 demek güneşe bu kadar yaklaşabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ya insanlara en fazla bu kadar yaklaşabiliyorlarsa o_O VE YA BELKİ DE PUTİNE EN FAZLA BU KADAR YAKLAŞABİLİYORLAR http://skyturkvngenc.files.wordpress.com/2010/05/putin.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bence sana çoktan gerektiğinden fazla yaklaşmışlar ardeth.. veya putin yaklaşmış.. birinin yaklaştığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 oo manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 aawww uzulmus konusunu begenmedik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 olm halen açık fikirli birini bulamadı mı bu topic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 konuyu acan acikfikirli degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Katılıyorum sana konuyu açan arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 zeki uzaylı aracı olmayabilir bu görüntüler. kısaca zua diyebiliriz ama bi alengirler ışıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 aquila said: aawww uzulmus konusunu begenmedik diye. evet.. ühühü ölüyorum üzüntüden patinin güllerine yaranmak için yaşıyorum çünkü son mesajım aslında laf sokma amaçlı diildi ama üstüne alındığınız için kutluyorum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abd bu görüntüyü konuşuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Sovereign said: patinin güllerine yaranmak için yaşıyorum çünkü bu iyiydi:) ehueuhee:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 BlackRose said: abd bu görüntüyü konuşuyormuş blackrose viral kurbanı olmuşun sanırım :P http://playstationlifestyle.net/2010/12/10/creepy-resistance-viral-spooks-media/ ilk gönderen adam şu: http://www.archerytalk.com/vb/showthread.php?t=1366975 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yav soveregin gerçekten garip bi insansın dincinin ufocu analoğu gibisin nerdeyse. böyle çnce sakin sakin açıklıyon sonra biz beğenmeyince kızıyon laf atıyon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 harun yahyanın ufocu versionu kedi canını senin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 (tu) ispatipapaz said: kedi canını senin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 şimdi girsek sabah namazını marsta kılarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ufolara inanıyorum sovereigne inanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 sove ufolarin kulu ve elcisi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 oha yorumlara bak. sınırı aşmadınız mı? adam bir şeyler paylaşıyor ama siz abarttıkça abartıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar