Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 wormhole açıp gitmek, ışık hızından hızlı gitmek varken hücrelerle, donmayla felan uğraşmayın. ha konudan bağımsız, uzun yaşamak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ac ozaman gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Off yoruyor bu troller insanı yoruyor. Yaşlandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 said: ben kıbrıstayım ve kıbrısta iki kere gördüm kampüsün üzerinden 6 adet cisim geçti ve kuş olduğunu zannedip arkadaşıma bak dediğimde ikimizde o an şok olduk. ve ne oldukları hakkında bir yorum yapamadık. evrende gerçekten yalnız değiliz.buna inanmayıp saçma sapan yorumlar yapanları da kendi hallerine bırakın. Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 00:03 it dalasina gireceyinize bir tane düsürsenizdi gercekmi deyilmi ufo bilirdik. nasil teknolejileri bizden ilerimi bizim savas ucaklari f.16. ucaklarina alt etdilermi Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 22:39 uzaylıların açıklanacağı günü sabırsızla bekliyorum.tek ne denide şu inanmayan ve dalga geçen cahil kesimi bozguna uğratmak. Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 22:39 ne olursan ol gel :) Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 21:29 amerika birleşik devletleri bugün resmen '' dünya dışı bir medeniyet tarafından bir temas kurulması durumunda ülkeyi temsil edecek resmi bir bakan atıyor !!! '' sizde anca ilkokul espirileri yaparak uyuyun !!! Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 20:47 ufo pazar çıkmamış insansız hava aracıdır. her teknolojiyi de satacak değiller ya. görenleri de uzaylı diye kandırıyorlar. Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 20:45 uzaydan adam çıkmaz Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:47 bu askeriyenin psikolojik harekattan dolayı iyice psikolojisi bozuldu. Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:23 ufo gören masum general Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:21 işte askerimizin geldiği nokta. ufoyla it dalaşı Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:21 emekli askerleriniz darbe göreceklerine birakin ufo görsünler. bu en azindan digeri gibi zararli degil;_) Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:10 ben bir avukatm 2 kez ben de bizzat gördüm.birincisi 23 nisan törenleri yapildiğinda ortaokulda iken tam lisenin uçak düzeyinde üzerinde iken metal ve gri kendi etrafinda hizla dönen bir küre vardi..tüm ortaokul çocuklari yukaru bakinca müdür yardimcisi bize çikişmiş ve kendisi de bakmak durumunda kalmişti..sağli sollu iki beyaz uçak o cisme yöneldiği anlarda cisimin önüne bulut geçmişti. Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:09 bunlar emekli olunca ne diyeceklerini ve ne yapacaklarini bilemiyorlar. :)) Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:05 uzaylıların olmadığını söyleyenlere inanamıyorum..bu kainatta yalnız insan olamaz tabiki. Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:00 ama abi kütahya porselen yazıyor :)) şaka bi yanada ben halen yoktur diemiorm.. Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 12:53 it dalaşı mı, ya allah aşkına ufo olsa dünyaya gelse it dalaşı yapabilir mi bi ucak? Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 12:49 arkadaşlar görünce yaklaşmayın uf o Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 12:48 teknoloji olarak abd nin 20 yıl gerisinde olduğumuz için radara yakalanmayan, son teknoloji ancak uzay filmlerinde görülecek tarzdaki uçan uçakları ufo sanmıştır onlar..aslında ufo nun türkçe karşılığı uçan tanımlanamayan obje demektir. illa uzaylı olacak diye birşey yok. yani havada tanıyamadığınız her uçak bir ufodur Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 12:48 ufosuz hayat meyvasız ağaca benzer. Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 12:19 ufo ile fır döndüyü karıştırmayın çocukluğunuzda fazla topaç çevirmişiniz Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 12:17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Uzaylılar var. Kaçırılma olaylarında vücuduna implantasyon yapılmış bikaç kişi ameliyat edildi yurtdışında. Çıkarılan parçada dünyada olmayan element olduğu açıklandı. Önümüzdeki günlerde ameliyatı yapan cerrah Türkiye'ye de gelip basın toplantısı yapacakmış ve Türkiye'deki implantlı kaçırılmış bikaç kişiyi de ameliyat edecekmiş. Hakan Akdoğan dün habertürk'te anlattı. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10717/0/1/ufo-lar-turk-jetleriyle-ucmus.aspx ufolar var artık ispatlı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 dünyada yoksa sentezleriz sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Şu ana kadar sentezlenememiş elementmiş sanırım. Bütün elementleri sentezleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 evet bazılarını spektroskopi ile uzaydan gelen bozunmalarından buluyoruz ama ironman sentezler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Amerika tüm dünyayi izliyo, yakalaninca da ufo saniyo insanlar :D bu da bi ihtimal tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 uzaylılar adam değil.adam olsalar gidip hamburger cocugu gavurları kaçırmazlardı.gelsinler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 peki ya biz uzaylıysak? yani ne bileyim çinliler gayet uzaylı olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ardeth bi haftasonu kıçımızdan element uyduralım lan işte dasaaa said: tony stark'ın ironman2'de, evinde, su borularından hallice borular kullanarak, cern'mişçesine yeni bi element uydurmasından sonra hepsi mantıklıdır tabii.. film için film için çok kolay lan zaten teknoloji geliştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 -007- said: Uzaylılar var. Kaçırılma olaylarında vücuduna implantasyon yapılmış bikaç kişi ameliyat edildi yurtdışında. Çıkarılan parçada dünyada olmayan element olduğu açıklandı. Önümüzdeki günlerde ameliyatı yapan cerrah Türkiye'ye de gelip basın toplantısı yapacakmış ve Türkiye'deki implantlı kaçırılmış bikaç kişiyi de ameliyat edecekmiş. Hakan Akdoğan dün habertürk'te anlattı. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10717/0/1/ufo-lar-turk-jetleriyle-ucmus.aspx ufolar var artık ispatlı kesin. ufolar türk jetleriyle uçmuşu okuyunca türkiyeden jet kaçırdılarda uzaya uçtular sandım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 türkleri kaçıran uzaylılara acıdım bi an, hayatlarının en kötü deneyimini yaşayan uzaylılar olmuşlardır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yıkanmışlardır bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Topiğin tamamını okuyamadım. Aslında niyetlendim ama %20 troll, %60 ta kişisel atışma olarak geçtiği için bazı bölümler okumadan yazıyorum. Açıkçası tümü kişisel düşüncem, kimsenin inanması ya da inanmaması da umrumda değil. Kendimce düşünüp geliştirdiğim teoriler diyebilirim. Havada ışık saçan uzay gemileri: Varlığının olup olmadığı tartışılmakta hala. Var olduklarına inananlar da var, inanmayanlar da. Varsayımsal olarak diyebileceğim şu ki, neden ışık saçıyorlar bu mahlukatlar? Dünyamızın bir yerçekimi mevcut. Bu yerçekimi de manyetik bir etki olduğunu söyleyecek olursak, - yükleri deliler gibi soğurduğunu ve çekimi olan gezegenlerin atom, yükler çekirdek hareketleri vs. gibi sebeplerden dolayı yüzeyinin + yükte olduğunu düşünecek olursak, bu yerçekimini yenebilmek için uzaklığa bağlı olarak değişken bir + yükle dengeleyebilme ve havada kalma mümkün gibi geliyor. Bu yük tabiki azımsanacak bir ölçekte değil. Çok yüksek bir yükten bahsediyoruz. Havadaki bu büyük yük varlığından dolayı da elektron atlayışları ve bundan dolayı ışımalar olabilmesinin mümkün olduğunu düşünüyorum. Ha bu gücü nasıl sağlıyorlar? O işte çözüldüğü an ilk ufolarımıza sahip olabileceğimiz an olacaktır. İnsanüstü özelliklere sahip uzaylılar: Bizler sadece insan olarak dayanabildiğimiz sıcaklık, basınç ve bilimum zararlı faktörlere göre yorumlarda bulunabiliyoruz. İnsan fizyolojisine aşırı derecede ters olabilecek basınç, sıcaklık ve radyoaktif değerlere sahip konumlarda yaşam olamayacağını öngörmekteyiz. Neye göre kime göre? Sadece kendi kanımızın ve fizyolojimizin sıcaklık değerlerine göre yaşamın olabileceği inancı içindeyiz. Saçmalık. Sadece bir antifirizle donma noktasını sıfırın bilmem kaç derece altına kadar düşürebilen teknolojiye sahipken, evrimden o kadar söz eden bilim insanları, bir canlının bu şekilde adaptasyon geçirebilme olasılığını yok sayması çok şaşırtıcı. Bundan seneler önce antifiriz nedir bilmezdik bile. Uzayda daha düşük sıcaklıklarda yaşayabilmeye adapte olmuş canlılar olma olasılığı çok yüksek. Sıvı olarak su tüketiyoruz. O canlıların enerji verici besin/sıvı olarak metan tüketebileceğini yok sayıyoruz. Herkesin bizim gibi bir sindirim mekanizması olduğunu düşünüyoruz. Sadece oksijenle bazı şeylerin yanıcı konuma getirilebileceğine inanmışız. Bu sadece dünya üzerinde bu şekilde. Başka uzay konumlarında oksijen harici yanmalar da söz konusu olabilir. Güneşte yanma için ne kadar oksijen varsa bir canlının da o kadar oksijene ihtiyaç duyarak enerji elde etmesi mümkün olabilecek birşey. 0 oksijen ile... Ha demiyorum ki adamlar güneş gibi içlerinde füzyon tepkimeleri gerçekleştiriyor... Sadece dünya üzerinde yanma oksijen ile olmakta. Sıvı metan da enerji yapısından çok güçlü hidrojen bağları içermekte... Düşünecek olursam daha kim bilir ne tarz oksijen harici keşfetmediğimiz yakıcı maddeler var uzayda. Sadece dünya üzerindeki varlıkların oksijen kullanmaya evrimleştikleri ve başka türlü yaşayamadıklarıni biliyoruz ama başka noktalarda da bu şekilde olacağını düşünmek at gözlüğüyle bakmaktan başka birşey değil. Hepimiz mikroskobik seviyede enerji reaktörleri tarafından hayatta tutuluyoruz. Atomlar arası bağları yıkarak enerji elde ediyoruz. Bunu metanla yapabilecek akıllı kompleks bir canlı neden olmasın ki? Ya da başka bir bileşikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ojPnqEjdspQ&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fake&gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mmmhmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bu aralar sıklaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Birşey sorucam. Hani bir adam vardı fizik doktorası var diye hatırlıyorum. Mutfağına taşıdığı uzaylıyı videoya almış sonra adamın herşeyini silmişler, sosyal güvenlik numarasını falan filan. Meksika sahip çıkmış vs. Ben bu adamın videosunu google videosta bulmuştum. Sonra hdd ayvayı yiyince silindi gitti. Adını sanını hatırlayan var mı? Tüm başlığı bızıklamak istemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 mustafa topaloğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Oha ben hiç duymadım öyle bir şey, çokünlü olmalıydı aslında.. Bi Phoenix lights falan bile bu kadar ünlüyken adam uzaylıyı mutfağına götürüp videoya çektiyse düşünemiyorum yer yerinden oynardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Allahtan başka bi yere götürmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Dr Jonathan Reed Çalılarda uzaylı kovalama sahnesi bile var. Kobra takibinden daha heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar