Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gelsin dünyanın sonu yeter baydım herşey kötü gidiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Werewolf said: duke nukem çıkıcak inanıyorum kanıtları saklıyo oyun firmaları payları azalmasın diye kehkehkeh imzan ne güzelmiş ya troll geçiyor içinde bak kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 forumun diktatörüyüm, en iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Zaten aklıma sps sınavı geliyo imzanı okuyunca. Bi tane Marxism sorusu çıkmadı arkadaş, en iyi bildiğim yer de oydu :( neyse offtopic olmasın, uzaylılar gelince görüşcez hepinizle!!1! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Tenekeadam said: soverign bu topicte gösterdiğin kararlığı hayatında gösterirsen,amerikaya başkan bile olursun. sovereign aslında amerikan başkanı zaten, ama CIA gerçekleri gizliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 E heralde, Beyaz Saray'ı gerçekten bir zencinin yönetmesine izin vereceklerini mi sanıyosunuz? Başkan sove :P Yeter olm trolleyecek konu mu kalmadı ya, açıkfikirli insanlar dendi o kadar başlıkta. Başkalarını trolleyin, bizi kendi halimize bırakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben okulu bitireedim halihazırda sona eriyorsa dünya ersin bitsin bak..sonra okulu bitirip işe başlarım tam o ara gelir dünyanın sonu feci bozulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 açıkfikirli topiğini sizin gibi kaçıkfikirlilere mi bırakacaktık yoksa.........,,,,,,,,,,, (işte asrın en kötü esprisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Evet başarısız trollsün artık resmi olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hayır en iyi benim referanslarım bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Federal Reserve'ün çirkeflikleri ortaya çıkmaya başladı. Domino taşlarının en başında gelicek olay bu kurumun kapatılması olucak. http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/36233217#36233217 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 konsept monsept iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Sove noldu la zuzaylılar kaçırıp...yoksa....yoksa? anal .. sonda? daaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 devam devam sove ile alaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bu kadar gereksiz bir trollük yapılır mı ama ayıp ya. Trolleyecekseniz de kaliteli trolleyin. Tanrı'ya inanıp varlığnı hararetle savunan adamın da "uzaylıya mı inanıyon zaaa" demesi ayrıca komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 benim teyzem uzaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 nileppezdel said: Bu kadar gereksiz bir trollük yapılır mı ama ayıp ya. Trolleyecekseniz de kaliteli trolleyin. Tanrı'ya inanıp varlığnı hararetle savunan adamın da "uzaylıya mı inanıyon zaaa" demesi ayrıca komik Yok abi şimdi ciddi bir konu üzerinde ciddi şekilde konuşmak var..Gerçekten triplere girip savunulan bir konuya trolling var yani lütfen. 'şu anda yörüngemizde SW 7 çekiliyor' tarzı bir cümleye asla ciddi yaklaşmam abi. Ha şuda var evrende yalnız olmadığımıza inanıyorum yani trollingim başka şeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ‘Uzaylılar var, konuşursanız bizi hemen yok ederler’ - Stephen Hawking http://www9.gazetevatan.com/uzaylilar-var-konusursaniz-bizi-hemen-yok-ederler/301959/7/Manset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Zaten nedense hep tanrı yok = uzaylılar var uzaylılar yok = tanrı var sonucu çıkıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 114 sayfalık bir trol baş yapıtı iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hawk bile trolledi ya şu topigi, daha diyecek bişey yok hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yok etmezler arkadaşım. merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 uzayli varda gelince biz kalirmiyiz bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi ben cidden anlamiyorum, ben "manyak teknolojiler bulundu zaten, uzaylilar falan var ama kuruluslar bizden sakliyor" gibi bir seye inaniyor olsam da bagir bagir savunsam, senelerce kafaya takip arastirsam, bir oturup dusunmez miyim yahu bu olay gercek olsa bana burada bunlari yazdirirlar mi, veya okuyup esinledigim yazilari yayinlatirlar mi vs. diye? bu komplo teorilerindeki gizli kuruluslar cidden enteresan bir konsept yani bu sebeple. sen tum insanliktan falan sakla, sonra 2 adam film ceksin, kitap yazsin yayinlasin ortaya ciksin her sey =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Varsa var uzaylı, yoksa da yok. Rahat olun. Süper tespit yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar