nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paticik geyik amaçlı platform? Nays.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Polyanna iyidir ya . Ayrıca burada tartışmayacağızda nerede tartışacağız ? Ünide tartışında ülkücüler dövüo abi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Hala E.T. Concept konusu insanlara "sacma" geliyor. Enteresan. Bu olay Turklere ozgu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 türkiyede ufo konferansı oldu diye ufolar da ziyarete geldiler haberini alıp. yakaladım bi tanesini dövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 E.T saçma gelmiyor belki bana fakat argümanlarınız saçma geliyor bana. Hiçbir şeye benzemeyen videolarla savunuyorsunuz bir de UFOları gayette iddialı bir şekilde üstelik. Kumburgaz Ufo falan hah. Bahsedildiği gibi Türkçe'nin içine etmek falanda sinirimi bozdu bu topicde :P Study etmek nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Knowing filmde gösteriyor uzaylıları demek ki varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Videolar sacma degil, benim gosterdigim, siraladim seriler %100 gercekligi kanitlanmis, oynama olmayan videolar. Ama izlenmiyor tabi, uzaktan "videolar rezil" deniyor izlenmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 şu son video da mı gerçekçiliği kanıtlanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Hangisi benim koydugum konferans sirasinda cekilen goruntuler mi? Onlarin uzerinde oynama yok, ama o nesneler nedir bisey soyleyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 reyhan karaca dan sora harun kolçakta gördüğünü söyledi. e ztn burda kanıtlandı.bende artık inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 videoları sunulan kanıtları falan bilemem çünkü çok saçma şeyler gördük artık biz de neye inanıp neye inanmayacağımızı şaşırdık ama koskoca evrende de tek yaşam formu biz değiliz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Rastgele video izlerseniz sacma sapan videoyalara denk gelirsiniz tahminen, fake olayi ayyuka cikti zaten. Benim onceki sayfalarda en onemli dosyalar adi altinda siraladigim olaylar var. Onlarin gercekligine %100 inanmaktayim ki zaten hepsi olmus olaylar. Harun Kolcak kongrenin sonunda konser verdi, adam "evet sizden enerji aliyorum, uzayli dostlarimizlada enerji alisverisi yapiyorum, biliyorsunuz biz sanatcilarin algilari daha guclu.." falan dedi salondan hizli adimlarla kactim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 malmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Sanatçıların algıları güçlü olabilir ama Harun Kolçak'ın kendini sanatçı olarak görmesi bence enerji alışverişinde bulunduğu iddia etmesinden daha abes olmuş. Arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Uzaylı dostlarımızla enerji alışverişi yapıyorum, şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 +25 veren energy potion alis-verisi yapiyorum ben uzaylilarla. Harun Kolcak'in bazi yasadigi sighting olaylarina inainyorum ama boyle enerji menerji seklinde konusunca komedi geliyor bana. Sove'de kiziyor bu davranisima :). Yildo'da gormus bir kac sefer karisiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 uzaylılar var ben biliyorum. hatta aramızda yaşıyorlar. bilmiyoruz sanıyorlarda heeey biz kaçın kurrasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 UFO Kongresinin 2. gününde (14 Haziran) oradaydım ve Antonio Urzi'nin de kamerasıyla görüntülemiş ve internete de koymuş olduğu küre şeklindeki cismi ben de gördüm. İnsan kendi gözleriyle görünce bir farklı oluyor gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Tam ufo kongeresinin olduğu zamanda mı çıktı cisim anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 2. gun cikti evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Vay be tesadüfe bak! Satışlar artmıştır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Artmistir tabi... Yalniz bende kendi gozlerimle gordum, yorumumu yapmistim birkac sayfa once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Görmüşsünüzdür , yorumları görmedim valla. Ufo kongresi ufosuz olmaz zaten ^^ Yorumu gördüm, yazık olmuş aksiyona o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Cropcircles konusunda ciddiye alinabilecek bir kac ornek var. Bazilarinin insan yapimi oldugunu biliyoruz bazilarinin ise yapilis tarzlari, patternleri, sekilleri dolayisi ile ilgincligini koruyor. http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1578&category=Environment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 [video]http://www.clipser.com/watch_video/601344?feature=oembed" width="459"> bu koyuldu mu bilmiyorum da yeni gördüm :). Konuyla da alakalı biraz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar